Hop til indhold

Chi sur!!


Gæst volimterocky
 Share

Recommended Posts

Gæst volimterocky

Hej alle hunde-ejere.

 

Min hund Rocky, er virkelig verdens dejligste hund (synes jeg selv).

Og han eeelsker sin mor (mig) :lun:

Men han snapper og knurrer af alle andre! Udover min kæreste, som han også er rigtig glad for, men han kan dog godt finde på at knurre af ham engang imellem.

Jeg er virkelig bange for at han en dag, snapper et barn. Derfor plejer jeg at sige til børnenes forældre, at jeg faktisk ikke er så glad for at de siger hej. Dette er der mange der ikke har forståelse for, og jeg må da også indrømme at jeg synes det er øv at sige nej :( Jeg købte ham fra en familie, hvor mor og far skulle skilles, de havde to børn, og der gik han bare ind i sin lille kasse, hvis det blev for meget. Jeg synes Rocky har forbedret sig rigtig meget siden jeg fik ham. Jeg har lært ham at sitte, gi pote, at gå ordentligt, ikke være bange for biler, at gå i bad. Og han er da også blevet bedre med ikke at gø af folk så meget, som ligesom da jeg hentede ham derfra. Alt i alt er han blevet meget forandret, han kan nu ting, som han ikke kunne før.

 

Men jeg mangler bare lige det der med at snappe og knurre efter andre. Nogengange bider han også rigtig meget i mine gæsters fødder, eller udenfor når vi går tur og der er en der går forbi :( Det er rigtig træls.

 

Nogen der har nogen forslag til hvad jeg eventuelt kan gøre?

 

Knus fra os 2, med håb om at det bliver bedre.

Link til indlæg
Del på andre sites

De der børn, er du aldrig bange for, at de skader Rocky? Jeg ville klart sige NEJ til alle børn det vil hilse, de må finde nogle andre hunde at socialisere med ;-)

 

Lyder som om han bliver bedre med tiden, du kan jo også lære ham at møde fremmede lige så langsomt, men ikke ved brutale møder med børn / voksne, der går direkte hen og hilser på ham.

 

Petrine hader fremmede og bjæffer gerne, for at få dem til at skride, derfor må fremmede holde sig på afstand - når jeg har mødt rolige fremmede, har de fået nogle guffer, som de kan give til Petrine, jeg synes det har hjulpet, men holder stadig øje med, at en fremmed ikke 'begår overgreb' og hilser på Petrine, når hun nu ikke vil.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...