Hop til indhold

Alle Hunde Racer

Alle Hunde Racer forum, indeholder "Subforums":


Underforummer

  1. Australian shepherd

    Debat forum om racen Australian shepherd . Aussien er en hyrde/kvæg hund som stammer fra USA og er en mellem str. Hund, hanner 51-58cm, tæver 46-53cm. Farverne er mange , der er blå, rød og blå og rød merle varianter. Halelængden kan variere fra fuld hale til stumphale. Aussien er en intelligent brugshund med stærke hyrde- og vogterinstinkter, den er en loyal træningspartner, og klare sig godt indenfor forskellige sportsgrene.

    614
    beskeder
  2. Beagle

    Debat forum om racen Beagle. Beaglen stammer fra Storbritannien og er en lille massiv støver hund. Normalhøjden er mellem 33 & 40 cm. Pelsen er ganske kort med 2 eller 3 farver. Temperament: livlig, loyal og venlig. Beaglen er særligt velegnet til jagt.

    334
    beskeder
  3. Berner Sennen

    Forum om racen Berner Sennen. Berner Sennen beskrives som en kraftig, mobil, kompakt, harmonisk, velproportioneret hund. Skulderhøjden for hanner er 64-70 cm, for tæver 58-66 cm. Pelsen er lang, glat eller lidt bølget. Dybsort grundfarve med varme brunrøde aftegninger på kinderne og over øjnene, på alle fire ben og på brystet. Temperament: Sikker, opmærksom, vagtsom og frygtløs i det daglige, godmodig og hengiven over for folk, den kender, selvsikker og venlig over for fremmede. Middel af temperament, let at styre.

    2,1k
    beskeder
  4. Bichon Frisé

    Debat forum om racen Bichon Frisé. Bichon Frisé, er en af de ældste kendte skødehunde, Bichon Frisé – Malteser – Bolognese – Havanese stammer fra samme gruppe, som deres oprindelse fra området omkring Middelhavet.

    20
    beskeder
  5. Border Collie

    Debat forum om racen Border Collie

    1k
    beskeder
  6. Broholmer

    Debat om racen Broholmer. Broholmeren er en rolig hund med et fint temperament og en stor selvsikkerhed. Den er god som familiehund, er vagtsom, og aldrig aggressiv.

    614
    beskeder
  7. Cavalier King Charles

    Debat forum om racen cavalier king charles. Cavalier King Charles Spaniel er en livlig, hengiven og harmonisk lille hund med et mildt udtryk i sine store mørke øjne. Cavalieren er en sporty, hengiven og frygtløs hund med et muntert og venligt temperament. Den er ikke spor aggressiv og har ingen tendens til nervøsitet.

    1,2k
    beskeder
  8. Chihuahua

    Debat om racen chihuahua. Racen stammer fra Mexico og var Aztekernes hellige hund. En Chihuahua (udtales tjiwawa) er en livlig, intelligent, kærlig og robust lille hund. En Chihuahua vejer oftest omkring 2 kg., men mindre vægt og op til 3 kg. er tilladt ifølge racestandarden. Den korthårede Chihuahua skal have en flad hale med et bredt præg, mens den langhåredes hale har pels, så den ligner en fane eller fjerbusk. Alle pelsfarver og farvekombinationer er tilladte, hvilket er meget charmerende og tilmed usædvanligt i en racestandard.

    1,9k
    beskeder
  9. Dansk Svensk Gårdhund

    Debat forum om racen Dansk Svensk Gårdhund. En Dansk/svensk Gårdhund er en lille kompakt, glathåret hund. Den er hvid med pletter i forskellige farver og størrelser. Pletterne kan være ens- eller flerfarvede, de kan være sorte, chokoladebrune, rød-brune, vildtfarvede eller gule. Gårdhunde er fra 30 cm. (de mindste tæver) til 39 cm. (de største hanner) i skulderhøjde og vejer mellem 7 og 11 kg. De behøver opmærksomhed og beskæftigelse, om det er gåture, lydighedstræning, "find min sko" eller agility er knapt så vigtigt.

    1k
    beskeder
  10. Dogue de Bordeaux

    Forum om racen Dogue de Bordeaux. Kendt af de fleste fra filmen "Turner & Hund". Oprindelsesland: Frankrig. Bordeaux'en er en fremragende hus og familiehund. Den er rolig, harmonisk, meget knyttet til familien og kælen. Over for fremmede er den reserveret men forholder sig neutral, hvis dens ejer er til stede. Størrelse: Skulderhøjden svarer nogenlunde til hovedets omkreds, hanner 60-68 cm tæver 58-66 cm. Der tolereres 1 cm under og 2 cm over disse grænser. Vægt: Hanner mindst 50 kg , tæver mindst 45 kg.

    238
    beskeder
  11. Flatcoated Retrievers

    Forum om racen Flatcoated Retrievers. Flatcoaten er en glad, livlig og klog arbejdshund. En ulempe, som er almindelig hos racen, er dens tendens til at slikke - et udtryk for hundens kontaktbehov, og den bør man bekæmpe helt fra hvalpestadiet, da det er svært at vænne den fra som voksen.

    195
    beskeder
  12. Fransk Bulldog

    Forum om den franske bulldog. Den franske bulldog stammer, som navnet antyder fra Frankrig men racen har rødder både i Peru og England. Den lille populære, robuste og charmerende hund er ideel som selskabshund og familiehund. Af udseende en lille kompakt og muskuløs hund med de karakteristiske flagermusører, som blandt andet giver den franske bulldog sit helt specielle udtryk. Med en fransk bulldog i hjemmet har man en trofast, livlig og legesyg følgesvend, som altid er villig til at stå for underholdningen. Størrelse: Mellem 8 - 14 kg. Farver: Brindle, fawn og broget.

    1,2k
    beskeder
  13. Golden Retrievers

    Forum om racen Golden Retrievers. Golden Retriever er fremavlet i sidste halvdel af det 18. århundrede, - racen stammer fra England. Den er en middelstor hund med et venligt og roligt sind, som på en fortrinlig måde kombinerer sine gode evner som jagthund - apportør - med sine egenskaber som familiehund. Farven kan variere fra helt lys til mørk gylden.

    1,4k
    beskeder
  14. Grand Danois

    Debat forum om racen Grand Danois: Skulderhøjden er for hanner mindst 80 cm, og for tæver mindst 72 cm., men gennemsnitshøjden er i dag noget højere. Racen deler sammen med Irsk Ulvehund æren som verden største hunderace. En voksen Grand Danois vejer omkring 55-85 kg.

    3,1k
    beskeder
  15. Gravhunde

    Hunde debat forum om racen Gravhunde.

    107
    beskeder
  16. kooikerhondje

    Debat forum om hunde racen kooikerhondje. Kooikerhunden er en gammel hollandsk race. Skulderhøjden ca. 35-40 cm. mellem lang, med tæt pels. Hvid med orange områder.

    214
    beskeder
  17. Labrador

    Debat forum om racen labrador. Labrador Retriever stammer fra Storbritannien og er en kraftigt bygget hund af middelstørrelse. Pelstypen er kort med vandtæt underuld. Normalhøjden er 56-57 cm for hanner og 54-56 cm for tæver. En labrador retriever fås i farverne sort, chokoladebrun og gullig. Med sit harmoniske, hengivne, venlige temperament er det en ideel familiehund. Hunden anvendes også ofte til jagt.

    2,6k
    beskeder
  18. Lowchen

    Debat forum om racen Löwchen. En lille charmerende hund som kendetegnes ved sit kærlige og legesyge væsen. Løwchen betyder “lille løve" og hentyder til den meget tætte klipning på bagpartiet, ben og poter, hvilket giver den sit “løve-look", pelsen på resten af kroppen er lang og må ikke klippes. Den forekommer i alle farver i ensfarvede eller plettede, højde: 26 - 35 cm, vægt: 5 - 8 kg, pelsen skal børstes 1 - 2 gange om ugen, pandehåret kan sættes op med elastikker, så hunden ikke får håret i øjnene.

    11,7k
    beskeder
  19. Muskelhunde

    Muskelhunde, amstaff, cane corso, mastiff m.m

    3,7k
    beskeder
  20. Mynde

    Forum for Mynde ejere

    890
    beskeder
  21. Pinscher

    Debat forum om racen pinscher generelt.

    19
    beskeder
  22. Pointere

    Debat forum om hunde racen Pointere. I 1918 blev Dansk Pointer Klub stiftet. Klubbens formål var og er at fremme avl, udbredelse af pointeren. Pointeren er en stående engelsk hønsehund. Pointeren er en ædel og harmonisk hund, der er elegant og udholdende i marken. En fremragende jagthund og vildtfinder, der har medfødte anlæg for stand, fart og sekundering. Nem at dresserer, og velegnet som jagt- og familiehund.

    3
    beskeder
  23. Pudel

    Debat forum specifikt om pudel hunde. En pudel er altid glad og livlig, men kræver sine mennesker. Den elsker at være midtpunkt og vil gøre meget for hele tiden at være i centrum. Derfor kræves der, at du tager dig af din pudel, leger og aktiverer den.Udover at være en fremragende selskabshund er den ideel til forskellige former for hundesport f.eks. lydighedsdressur og agility. En pudel er også en god hund hvis man har allergi, og fælder ikke. Pudlen findes i 4 størrelsesvarianter: Toypudlen - under 28 cm Dværgpudlen - mellem 28 og 35 cm Mellempudlen - mellem 35 og 45 cm Storpudler - mellem 45 og 60 cm

    479
    beskeder
  24. Rhodesian ridgeback

    Forum om racen Rhodesian ridgeback. Ridgebacken er en naturlig jæger, og den har ingen sans for naturens grænser eller biler, når den jager egern, harer eller katte. Det er vigtigt at indhegne haven for din hunds sikkerhed. Pels: Hårlaget, Kort og tæt, glat og glansfuld at se til, men hverken uld- eller silkeagtig. Farve: Lys hvedefarvet til rød hvedefarvet. Lidt hvidt på bryst og tæer er tilladt, men for meget hvidt her, på bugen eller ovenfor tæerne er uønsket. Mørkt næseparti og mørke ører er tilladt. Alt for mange sorte hår overalt i pelsen er særdeles uønsket. Størrelse: Højde for hanner er typisk 63-69 cm, og for tæver 61-66 cm. Ideal vægt for hanner er 36,5 kg, for tæver 32 kg.

    14
    beskeder
  25. Rottweiler

    Debat forum om hunde racen rottweiler. Rottweileren er en meget gammel hunderace, som kan føre sin historie tilbage til Romertiden. Hvor den blandt andet har vogtet kvæg på Romerrigets togter. Det er sandsynligvis den måde den er kommet til Rottweil Wärttemburg som ligger i det sydlige tyskland, romerne erobrede nemlig Rottweil i det første århundrede. I dette land område mødtes flere "kvægveje", der var derfor brug for gode driver/vogterhunde, som rottweileren er, rottweileren blev indtil starten af det 20 århundrede også kaldt slagterhund. I dag findes der ikke mange rottweilere som vogter kvæg mere, men på grund af deres veludviklede vogter instinkt bruges de fortsat stadig til politi, militær og brugshundesport.

    1,1k
    beskeder
  26. Schæfer

    Forum om racen Schæfer. I Danmark bliver schæferhunde stambogsført i DKK, der garanterer for racerenheden. Schæferhundens skulderhøjde er 60 - 65 cm hanner, og 55 - 60 cm for tæver. Pelsen skal være stockhåret eller langstockhåret med underuld. Farven kan være sort/gul, sort/brun, hel sort eller grå.

    3k
    beskeder
  27. Hvid Schæfer

    Forum om racen Hvid Schæferhund / Hvid Schweisisk Hyrdehund. Racerne er to variationer af samme race, stambogsført i henholdsvis DDH og DKK. Familie- og selskabshund, opmærksom vagthund, som især er glad for børn. Livfuld og lærvillig brugshund. Skulderhøjde for hanner 60 – 66 cm, tæver 55 – 61 cm.Vægt for hanner 30 – 40 kg, tæver 25 – 35 kg. Hår: Halvlangt, tæt og fast tilliggende stockhår eller langstockhår; rigelig underuld dækket af kraftige, lige dækhår.

    123
    beskeder
  28. Selskabshunde

    Selskabshunde / Hof & Tempelhunde

    622
    beskeder
  29. Shetland sheepdog

    Forum om racen Shetland sheepdog. Skulderhøjde 35-38 cm og vægt 7-10 kg, afvigelser fra disse mål er almindelige. Sheltien er en hyrdehund, der oprindelig stammer fra Shetlands Øerne.

    343
    beskeder
  30. Shih Tzu

    Debat forum om racen Shih Tzu. En lille charmerende race, som har meget let ved at tilpasse sig. Er meget glad for børn, og i det hele taget en dejlig familiehund. Opdrættet af Shih-tzu i Danmark er baseret på blodlinier fra i alt 6 importer af Shih-tzu fra Kina til England/Irland i 1930 og Norge i 1932. Den første import af Shih-tzu til Danmark fandt sted i midten af 1930’erne. Opdræt af Shih-tzu begyndte i 1947.

    625
    beskeder
  31. Spaniel - gruppe 8

    Forum om Spanielracerne gruppe 8

    2k
    beskeder
  32. Spidshunde

    Debat forum om Spidshunde gruppe 5: Akita - Alaskan Malamute - American Akita - Basenji - Chow Chow - Eurasier - Finsk hyrdehund (Lapsk Vallhund) - Finsk lapphund - Finsk Spids - Grossspitz - Grønlandshund - Hokkaido - Islandsk Fårehund - Japansk spids - Jämthund - Karelsk Bjørnehund - Keeshond - Kishu - Kleinspitz - Mittelspitz - Norbottenspitz - Norsk Buhund - Norsk Elghund - Norsk lundehund - Peruviansk Hårløs - Samojedhund - Shiba - Shikoku - Síberian Husky - Svensk Lapphund - Vestsibirisk Leika - Volpino Italiano - Västgötaspids - Xoloitxcuintle - Østsibirisk Laika.

    2k
    beskeder
  33. Sydafrikansk Boerboels

    Forum om racen Sydafrikansk Boerboels. En Sydafrikansk hunderace af mastiff typen. Boerboel'en har meget stærke vagtegenskaber og er meget beskyttende overfor sin familie. Hanner 64-70 cm. Vægt: 50-70kg Tæver 59-65 cm. Vægt:45-60kg Farver: Creme, gul, brun, rødbrun, brindle.

    45
    beskeder
  34. Terrier

    Hele gruppe 3..terrier racen

    938
    beskeder

186 emner i dette forum

  1. Raceforkortelser :-D 1 2 3

    • 56 svar
    • 64,3k visninger
    • 1 svar
    • 231 visninger
    • 1 svar
    • 921 visninger
  2. Hvilken hund skal jeg vælge...

    • 0 svar
    • 1,2k visninger
  3. Markiesje 1 2

    • 45 svar
    • 19,6k visninger
  4. Hjæælp. Vil ikke sende mine hvalpe til aflivning ! 1 2

    • 49 svar
    • 29,5k visninger
  5. Rhodesian Ridgeback vs Vizsla

    • 9 svar
    • 12,6k visninger
    • 4 svar
    • 2,1k visninger
  6. Er jeg ond

    • 8 svar
    • 1,7k visninger
  7. Hunderacer

    • 2 svar
    • 1,4k visninger
  8. Puli

    • 4 svar
    • 1,4k visninger
    • 2 svar
    • 1,9k visninger
  9. Min hund er blevet bange

    • 1 svar
    • 2,1k visninger
    • 8 svar
    • 4,2k visninger
  10. Beagle parring

    • 10 svar
    • 4,4k visninger
    • 1 svar
    • 1,6k visninger
    • 0 svar
    • 1,5k visninger
    • 19 svar
    • 4,1k visninger
    • 53 svar
    • 12,8k visninger
  11. Kleiner Mûnsterlânder

    • 0 svar
    • 1,7k visninger
    • 3 svar
    • 2,7k visninger
  12. Dansk/svensk gårdhund

    • 2 svar
    • 1,6k visninger
  13. lydighedstræning 1 2

    • 44 svar
    • 8,1k visninger
    • 136 svar
    • 21,1k visninger
    • 132 svar
    • 16k visninger
    • 76 svar
    • 11,9k visninger
  14. Hundeluftinig

    • 4 svar
    • 21,7k visninger
    • 2 svar
    • 27k visninger
  15. klage fra skør nabo

    • 21 svar
    • 17,7k visninger
  16. søger gul lab tæve

    • 1 svar
    • 8k visninger


×
×
  • Tilføj...