bellas mor Skrevet August 28, 2008 Rapporter Share Skrevet August 28, 2008 Da min lille hund helst vil ha de små bløde godbider, og de altid ligger i smuller, når jeg har dem i lommen, (har altid godbider i lommerne) søger jeg oplysning om nogle jeg selv kan lave, der kan holde til lidt tryk, pølser og deller passer jo ikke lige til lomme GUF :5up: håber nogle kan/vil hjælpe med opskrift. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret August 28, 2008 Rapporter Share Besvaret August 28, 2008 jeg har kogt nogle bøffer (det sviner) og blendet denne kødmasse med økologiske havregryn, delt dem ud i små kugler og bagt dem i ovnen.... de blev aldrig helt hårde og babyen var vild med dem.... de holdt dog ikke meget mere end en uge selvom de var i en lufttæt beholder.... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
a9 Besvaret August 28, 2008 Rapporter Share Besvaret August 28, 2008 Der er jo altid klassikerne tørret lever/hjerte/kylling/fisk o.lign. :mums: Desuden tørret pølse eller tørret suppe kødboller (gerne i halve), jeg har prøvet begge slags med succes Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Buju Besvaret August 28, 2008 Rapporter Share Besvaret August 28, 2008 Jeg laver nogle gange små "bøffer" som jeg bager i ovnen. Jeg blander følgende: 1/2 kg hakket oksefars 2-3 æg (med skaller) majsmel/havregryn moste bønner evt. lidt leverpostej nødder/tørret frugt (ikke for meget) Så bager jeg dem til de ser gode ud, de er lidt crunchy, men kan sagtens brækkes i flere stykker uden at smuldre alt for meget (man kan jo også bare lave dem mindre til at starte med) Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.