Hop til indhold

Amocca

Moderators
 • Antal indlæg

  20.570
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Alt der er opslået af Amocca

 1. Amocca

  Gøen

  Hvor bor du henne? Det kunne jo være der var nogen i dit nærområde, der kunne træne i nærheden af dig, mens du trænede "klap kaje køter"...?
 2. Jeg har en på hold lige pt. LIgner en golden retriever, er en slædehund inde i hovedet. Hvis det du kan lide ved din mors hund er dens sind - hvilket jeg går ud fra, da du jo skal leve med dyret - så udseeende er jo relativt ligegyldigt i det lange løb - så ville jeg nok købe mig en golden retriever istedet.
 3. Amocca

  Min hvalp klæber

  Hvor bor du henne? Tænker om der kunne være nogen i området der kunne hjælpe dig - for det lyder lidt som om I er låst fast i en rigtig dum cirkel - så evt kunne nye øjne på suppedasen hjælpe dig?
 4. Tråden er 2011, så tænker at tæppet nok enten er renset på nuværende tidspunkt eller røget ud
 5. Ah ok. Ja jeg tænker på den røde / brune version. Troede det var den trådstarter mente. Men ok, hvis der er andre farvevarianter end de to så har jeg aldrig mødt dem
 6. Nogen der har prøbet dem her? De ser jo nærmest mirakuløse ud. Tynde og lette at bevæge sig i, men stadig megavarme... Jeg ved ikke helt om jeg tror på det LOL https://tumblecat.com/products/cold-proof-winter-pants?fbclid=IwAR2qhIPb7Lc5wayzENbhmogjlWzksHWfa-q0jW1znDrtO2iCzYk9hJG1L90&utm_source=ønskeskyen&utm_medium=referral&utm_campaign=ønskeliste
 7. øhm... den brune farve er da så absolut godkendt. En tysk pincher kan være rød/brun eller sort med røde/brune aftegninger. Tror dog kun der er den kennel på falster som du henviser til. Har en kursist der har tyske pinschere - alle 3 røde/brune. Hun har hentet sine i Sverige.
 8. hehehe - jeg belønner jo for at komme ud også - primært fordi jeg gerne vil have de tager kontakt til mig istedetfor omgivelserne, det kan tænkes det er vejen frem. Du må jo bare glæde dig over at hun er glad for buret, men alle mine kommer ud på deres releasecue og får en belønning for det. Jeg er dog nok af typen der bare ville tage hende ud, slut. Ikke lokke, giv hende et releasecue, tage hende ud og færdig bum. Frivillig afgang på releasecue giver belønning.
 9. Hvis du vil være mere pædagogisk omkring burtræning, så gør buret til dte sted hvor alt det fede foregår. Mad bliver serveret derinde, kødben bliver serveret derinde osv. Her er en lille video af at gå pænt ud af buret igen. Den er egentlig en video om impulskontrol, så vi kan komme ud af bilen i god ro og orden, men som du kan se er Wilma så glad for sit bur, at det rent faktisk er sværere at få hende ud og holde hende ude end noget andet 😄 https://www.youtube.com/watch?v=TqzM6MprWcM&t=31s&list=PL_1FUv8ydUthOJb7ecJtFlaGFJ5mu5VRp&index=6
 10. Der er som regel lidt piveri i et minut eller 2, når det hele er nyt, men de er jo trætte, det er derfor jeg har smidt dem i bur, så der går kun et øjeblik så sover de. De er jo vant til at sove i bur om natten og vant til at være i bur i bilen. Bur er en del af livet her i huset og alle mine elsker deres bure... Dagmar på 9 uger er efterladt i bur i bilen mens de store luftes... Dagmar 10 - 11 uger blev træt og gik selv i bur Gamle Mollie på 14 gik i bur og ventede på jeg blev færdig med at pakke bilen
 11. Jeps. Når de er små hundehvalpe og jeg synes de skal sove, så ryger de i bur og lågen lukket. Ligesom de også sover i bur om natten med lågen lukket, mens de er små.
 12. Amocca

  Hund alene hjemme

  Gymnasiet er et rigtigt dårligt tidspunkt at få hund på. Som regel vil man gerne en masse sociale ting ved siden af, og det er bare ikke rigtigt en mulighed når hunden har været elene hjemme hele dagen mens man var i skole. Så må man hjem og være sammen med den. Derudover så kommer der jo til at ske rigtigt mange ting i dit liv i de næste par år. Du har først et par år på gym, men hvad så bagefter? skal du studere? skal du ud og rejse? du skal flytte hjemmefra, det kan være rigtigt svært at få en lejebolig til rimelig penge hvor man har lov til at holde hund... Vent.
 13. Overhovedet ikke. De er jo vant til timeout alene i deres bure i løbet af dagen mens de er små - dette er en nødvendighed med FT'ere, da de sjældent finder ro af sig selv som små. Som regel starter jeg alene hjemme træningen i deres bur, så når de alligevel bliver "lagt i seng" så går jeg min vej. Når de har luret at buret = sov ed det samme, så begynder jeg at lade buret stå åbent ude i bryggerset, men gitteret er der jo stadigvæk. Wilma har for flere år siden fået adgang til resten af huset, men når jeg er ved at gøre mig klar til at gå, går hun ud og ligger sig i entreen stadigvæk og venter på sin "farvel kiks"
 14. Mine hvalpeer for sig selv når de er alene hjemme til at starte med (jeg har 4 hunde). Både fordi jeg ikke vil have at de skal lge med / drille de gamle hunde, men også fordi det så er nemmere at træne "vær helt alene". Der er babygitter for, så de kan se de andre - såfrem de andre altså ikke går op ovenpå Når de bliver gamle nok til at jeg kan stole på, at alle ligger sig ned og sover istedetfor at bøvle rundt som idioter, så får de lov at få adgang til resten af huset.
 15. Nej de er stambogsført hos Dansk Jagt Register begge to. Har ingen ide om hvad de ville blive kaldt, hvis jeg overførte dem til DKK. Kan dog se at min venindes FT Springer hedder en Engelsk Springer Spaniel på hans DJR tavle...
 16. Begge mine er stambogsført som "Cocker Spaniel" - ingen "Engelsk" foran - og heller ikke noget FT nogen steder. De er blot cocker spaniels.... De er dog DJR stambogsført, ikke DKK... Nu bliver jeg sgu i tvivl LOL - må lige finde en stambog... jo de er cocker spaniels
 17. så langt kom den aldrig - jeg nåede til sidste spørgsmål og den sagde "vent et øjeblik" og så kom den aldrig videre.
 18. Jeg havde valgt en aktiv hund, allergivenlig ligemeget, ingen lyst til pelspleje, der skulle bruges primært til jagt. Ingen af disse er modstridende. Men selv hvis de var, så burde testen fortælle mig, at mine ønsker var modstridende. Det gjorde dn ikke, den smed mig bare tilbage til første spørgsmål
 19. Amocca

  Dyrefoder!

  1) 4 hunde 2) På nettet, hos min opdrætter, i butikker. Det afhænger af mange ting. 3) Det varierer. Lige pt har jeg en seniorhund på 11 der har tendens til overvægt, hun er på enten light eller seniorfoder, en seniorhund på 7 der er svær at holde huld på. Hun får højaktiv foder eller hvalpefoder for at få ekstra fedt indenbords + fedttilskud, to unge arbejdshunde der spiser normalt voksenfoder eller aktivfoder. 4) Masser 5) Jeg kender Anicura og har lidt lunkne følelser omkring dem. De overtager mange dyrlæger og umiddelbart ser det ikke altid ud til at det giver goder at de bliver til grupper og filialer. Men personligt har jeg ingen dårlige erfaringer med dem pt.
 20. PS. Jeg går ud fra at det her postulat er en lodret løgn? eftersom ingen nogensinde har hørt om jer og der er ca 2 annoncer på siden. Så det ville jeg nok omskrive. Det giver et rigtigt dårligt indtryk af sidens troværdighed generelt.
 21. fik ikke en eneste race tilbage... den stod bare og kørte og forsvandt så...
 22. Jo, den står under "engelsk cocker spaniel" - af ukendte årsager. Det samme gør FT. Til trådstarter. Raceprofiler er riiiimeligt nemme at finde, måske skulle man have lavet lidt forarbejde inden man lavede siden live? Internetbrugere nu om dage ikke megen tålmodighed. Når de første 4 racelinks jeg kigger på er tomme, så er oddsene for at jeg forlader siden og aldrig kommer igen pænt store. Jeg går ligeledes ud fra at jeres race test, trækker data fra raceprofilerne? Så den kan nødvendigvis ikke finde en eneste race til mig da så mange af profilerne er tomme...
 23. Amocca

  Urolig om natten

  Alle mine hvalpe har sovet i bur om natten. Hvis det er nødvendigt at gå ud og tisse, så er det i snor og mørke og uden kontakt. og så direkte i seng igen. Om natten sover vi. vi laver ikke noget som helst andet. Når de er renlige og ikke længere overvejer at stå op og lave ballade, så er de velkomne til at sove hvor det passer dem.
 24. Amocca

  Single og hvalp?

  jeps. De bliver efterladt alene i bilen og også derhjemme helt alene af og til. Især mens de er små - fordi det er praktisk, hundehvalpen kan jo ikke komme med på de lang ture som de gamle kan. Men når de bliver voksne, så vedligeholder jeg det dog sjældent - udover i bilen. Der mixer og matcher jeg hvad der sker. At nogle gange kommer de alle 4 med ud på en gang, nogle gange kun 1, andre gange 2 og nogle gange tager jeg 3 af dem og lader den sidste sidde alene tilbage.
 25. Amocca

  Single og hvalp?

  Med min første havde jeg en halvddagsdagpleje til hende som langsomt gik op i tid. Så til at starte med var hun alene i 4 timer, så belev hun hentet og så oppe vi tiden. Ved de andre har jeg været knap så pædagogisk. De er nået op på omkring de 4-5 timer i løbet af de 4 uger jeg har gået hjemme hos dem og så har jeg efterladt dem en hel dag derefter. Det er gået fint. Ingen af mine 4 hunde har problemer med at være alene og jeg er aldrig kommet hjem til uheld, medmindre de har været syge.
×
×
 • Tilføj...