Hop til indhold

Amocca

Moderators
 • Antal indlæg

  20.511
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

6.043.871 Excellent

Om Amocca

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 11-12-1977

Personal Information

 • Lokation
  Hedensted
 • Interesser
  Hundetræning og bøger
 • Job
  Forretningsudvikler
 • Hundenavn
  Karla Malone
  Johna Stockton
  Spilops Wild Weather Wilma
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Amocca

  Sporline i gummi

  Jeg har Biothan og elsker at det ikke fryser i frostvejr, som min gamle gummiline gjorde hvis den lå i bilen natten over i frost.
 2. Amocca

  Alene hjemme vs med på arbejde

  Ingen af mine 4 piger har problemer med at være alene hjemme en hel arbejdsdag, men fik de valget havde de helt sikkert valgt 8 timer i bilen. Men de elsker så også bilen og deres bure. Og når de af og til sidder i bilen en hel dag, så afbrydes det jo af besøg og småture, det gør en dag derhjemme ikke. Man skal dog være obs på temperaturer i bilen når de er med, for mig er forår og efterår de bedste tidspunkter, selvom de dog venter i bilen på alle tider af året, men det er mere omstændigt om vinteren (med dækkener og masser af tæpper) og om sommeren (med at flytte bilen, skyggetæpper, luftkroge, køletæpper osv.)
 3. Amocca

  Frolic som foder

  Frolic er noget skrammel ja, men jeg tænker såmænd ikke at den falder død om af at æde det. Så hvad gør det, at de vælger at fodre den med det? Det er deres pengepung. Tænker dog at de vil opleve at deres hund kommer til at skide store røde klamme smatlorte... men igen, ikke noget man dør af - hverken ejer eller hund.
 4. Amocca

  Varm hund

  Ingen af mine døjer normalt med varme, men når vi får disse vanvittige skift i temperaturer - hvor det går fra 5 grader den ene dag til 20 grader den næste - så påvirkes de af det! Tror simpelthen ikke de når at afklimatisere! Hvorimod en normal stigning betyder intet, så kan de stadig arbejde på varme sommerdage - med måde selvfølgelig
 5. Amocca

  Canicross 2017

  Samme med mine de to gamle, jeg har helt opgivet dem. De mener tydeligvis at en tur udenfor er spildt hvis man ikke skal stoppe hver 5 meter for at sniffe eller pismarkere på et eller andet.
 6. Amocca

  Canicross 2017

  Jeg er i Hedensted - ml Horsens og Vejle. Men vi kunne jo evt finde et lækkert sted halvvejs fx i Skanderborg (hvis du har bil) og mødes der... eller hvis du ikke har bil kan jeg komme til dig... kan dog ikke lige i denne weekend, men hvis det har interesse, så finder vi en dag
 7. Amocca

  Canicross 2017

  For mig har det ikke været en problem, Wilma vilbare fremad og er helt klar over hvad der skal ske når hun får løbeselen på. <Så hun tisser og skider som regel indenfor de første få meter af at være kommet udenfor og så er der ikke flere svinkeærinder. Men som Anne skriver, så kan det trænes ved at have en pacer oppe foran, eller ved at løbe flere sammen. Har ingen ide om hvor du er henne i verden? Men hvis det geografisk er muligt vil vi meget gerne løbe en tur sammen med jer? Jeg er dog totalt ude af form igen, da vi nærmest ikke har været ude i løbet af vinteren, men vi er langsomt ved at komme igang igen... Vi løber som regel mellem 3 og 5 km, men kan sagtens mere, hvis vi har nogen der slæber os med
 8. Amocca

  Canicross 2017

  Satser på at løbe Århus og evt også Slette Strand. Løber ikke Blåvand i 18. Det der strandløb var ikke mig, synes terræn er så meget sjovere. Og ja, så regner jeg med at tage Vomløbet og evt Tisvilde sammen med min søster.... Skal dog til at stramme op. Har simpelthen haft så presset et program, så har slet ikke fået løbet og når jeg endelig kommer afsted bliver det til alt for korte småture...
 9. Amocca

  Canicross 2017

  Vom løbet kommer til jylland i 2018. de afholder 2.
 10. Amocca

  Hvalpetræning i Nordjylland

  Som I vist også selv har fundet ud af, så er DKK for alle, ligemeget om der er stambog eller ej og hvilken stambog. Man skal iøvrigt heller ikke have stabog for at konkurrere i DKK - kun for at udstille.
 11. Amocca

  Tackle "fremmede" børn i hundenes hjem?

  min søster fik en datter for 4 år siden. Ingen af mine hunde har nogensinde været vant til børn og den ældste er virkelig ikke glad ved dem. De var 6 og 3 da hun blev født. Da hun var baby var der ingen problemer. Karla undgik hende, Johna elskede hende. Synes hun duftede fantastisk af babygulp og bæ. mums. Største udfordring var at stoppe Johna fra at rulle sig i hende når hun lå på gulvet. Da hun begyndte at tumle rundt blev det lidt mere omstændigt og jeg var over dem som en høg. Alligevel lykkedes det den bette unge at grabbe et gårdhundeøre i sin lille næve, så hunden pev - Johna er heldigvis usandsynlig mild af temperament og afventede blot at øret blev sluppet fri igen! Wilma kom til ligesom barnet begyndte at gå. Det gik imponerende nok meget bedre end jeg havde forventet. Hundehvalpen synes at vide, at den bette var usikker på benene og at man ikke skulle skubbe til hende. Hun er den af dem der absolut er gladest for hende og tilbringer frivilligt meget tid sammen med hende / opsøger hende for at ligge hos hende o.lign. Vi har ligefra hun var ganske ung forklaret hende at man kun må "ae ae" på hundene og at man ikke må jagte dem når de går deres vej. Det er gået over al forventning. Og selvom hundene kun ser hende 3-4 gange om året, så elsker hun dem over alt på jorden og de tolererer hende uden problemer. Wilma vil gerne krammes, det vil de andre ikke. Det har hun fuld forståelse for. Karla vil gerne spille bold med hende, men ellers helst ikke have kontakt med hende andet end lige at blive berørt når vi ankommer og siger hej. Johna vil gerne aes på, men gider ikke andet. Barnet er godt trænet og vi bruger megen tid på at snakke om forskelligheder og hvad hundene "siger" - det er hun meget fascineret af. Det er ikke sikkert det bliver et problem overhovedet, vil dog sige, at meget afhænger af forældrenes attitude. Min søster er meget bange for hunde selv, efter hun blev bidt som barn, og har gået meget op i, at hun ikke "smittede" sin datter med sin angst. Men hvis de er glade for at være i bur, ville jeg nok bare smide dem i bur i bilen eller soveværelset med noget lækkert når gæsterne var der. Så opstår der ihvertfald ingen konflikter.
 12. Amocca

  Modermærkekræft

  Synes det lyder som en god beslutning. Krammer til jer
 13. Amocca

  Hvalpeplaner i 2017?

  Det var dog forfærdeligt trist Drentsche
 14. Amocca

  Så er det på den igen :-(

  Hvis hun fungerer godt på Nautical, mon ikke hun så også vil fungere fint på Contour? Mine spiser gladeligt alle varianterne fra Essential. God bedring med hende.
 15. Amocca

  Hvalpeplaner i 2017?

  Jeg havde ikke hvalpeplaner i 2017 - men jeg fik på mystisk vis en hundehvalp alligevel Spilops Donphan Dagmar flyttede ind her på matriklen i starten af juli. Hun er nu 5 mdr og en helt igennem fantastisk hundehvalp. Hun er datter af Wilmas kuldsøster men med Hunting Hills Cosmo som far. Jeg ville have en hvalp efter ham som næste hund, det var bare ikke lige planen det skulle være nu. Men det blev det! Hun har samme power og drive som sin mor, men med sin fars mere fornuftige og rolige hoved. Så hun er bare helt perfekt. Planen er at hun skal være jawthund! Hun er monsterfed at arbejde med og har meget mere hår på brystet end Wilma nogensinde har haft. Hun bliver ikke kaldt Dronning Dagmar for ingenting!
×