Hop til indhold

Amocca

Moderators
 • Antal indlæg

  20.570
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Amocca last won the day on Marts 5

Amocca had the most liked content!

Community omdømme

501 Excellent

Om Amocca

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 11-12-1977

Personal Information

 • Lokation
  Hedensted
 • Interesser
  Hundetræning og bøger
 • Job
  Hundetræner
 • Hundenavn
  Karla Malone
  Johna Stockton
  Spilops Wild Weather Wilma
  Spilops Donphan Dagmar
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

129.640 profil visninger
 1. puha, det er MEGET forskellige racer du er ude i.. så jeg tror du skal tænke lidt mere over hvad det præcis er du ønsker at leve med (udover pels, størrelse og lydniveau).... For mig er arbejdsegenskaber og samarbejdsvilje det vigtigste, da mine hunde skal arbejde sammen med mig. Bordercollier findes i både brugs og udstillingslinier, der er folk der ved meget mere om BC'ere end jeg, men ingen af dem jeg kender (alle arbejdslinier) er af en størrelse jeg ville bryde mig om at bære rundt på.... umiddelbart har udstillingslinierne meget pels i forhold til arbejdslinierne som jeg ser det. MAn kan sagtens have en aktiv hund i en lejlighed, så længe den får sine behov stillet. Men hvis du er glad for din cavalier og synes det er den perfekte hund, så tænker jeg du bliver relativt ked af en border collie, medmindre du har tænkt dig at lægge dit liv en del om... Derudover synes jeg faktisk ikke at ret mange bc'er er særligt gode til andre hunde. Men måske har jeg bare været uheldig med dem jeg møder... Norbottenspids kender jeg ikke meget til, har mødt et par stykker af dem, kønne hunde, men meget "spidshunde" - og absolut ikke noget jeg selv ville have temperament til. Og ja, dem jeg har mødt har været glade for deres stemme. Men om det er generelt for racen eller den ejer (alle jeg har mødt har været ejet af den samme) tør jeg ikke sige. Kromien er sød og sjov og charmerende, nogle af dem arbejder som små heste, andre af de er meget mere "selskabshundeagtige" i min optik.
 2. Amocca

  Gøen

  Hvor bor du henne? Det kunne jo være der var nogen i dit nærområde, der kunne træne i nærheden af dig, mens du trænede "klap kaje køter"...?
 3. Amocca

  Bæredygtighed

  linket siger at spørgskemaet er privat
 4. Jeg har en på hold lige pt. LIgner en golden retriever, er en slædehund inde i hovedet. Hvis det du kan lide ved din mors hund er dens sind - hvilket jeg går ud fra, da du jo skal leve med dyret - så udseeende er jo relativt ligegyldigt i det lange løb - så ville jeg nok købe mig en golden retriever istedet.
 5. Amocca

  Min hvalp klæber

  Hvor bor du henne? Tænker om der kunne være nogen i området der kunne hjælpe dig - for det lyder lidt som om I er låst fast i en rigtig dum cirkel - så evt kunne nye øjne på suppedasen hjælpe dig?
 6. Tråden er 2011, så tænker at tæppet nok enten er renset på nuværende tidspunkt eller røget ud
 7. Ah ok. Ja jeg tænker på den røde / brune version. Troede det var den trådstarter mente. Men ok, hvis der er andre farvevarianter end de to så har jeg aldrig mødt dem
 8. Nogen der har prøbet dem her? De ser jo nærmest mirakuløse ud. Tynde og lette at bevæge sig i, men stadig megavarme... Jeg ved ikke helt om jeg tror på det LOL https://tumblecat.com/products/cold-proof-winter-pants?fbclid=IwAR2qhIPb7Lc5wayzENbhmogjlWzksHWfa-q0jW1znDrtO2iCzYk9hJG1L90&utm_source=ønskeskyen&utm_medium=referral&utm_campaign=ønskeliste
 9. øhm... den brune farve er da så absolut godkendt. En tysk pincher kan være rød/brun eller sort med røde/brune aftegninger. Tror dog kun der er den kennel på falster som du henviser til. Har en kursist der har tyske pinschere - alle 3 røde/brune. Hun har hentet sine i Sverige.
 10. hehehe - jeg belønner jo for at komme ud også - primært fordi jeg gerne vil have de tager kontakt til mig istedetfor omgivelserne, det kan tænkes det er vejen frem. Du må jo bare glæde dig over at hun er glad for buret, men alle mine kommer ud på deres releasecue og får en belønning for det. Jeg er dog nok af typen der bare ville tage hende ud, slut. Ikke lokke, giv hende et releasecue, tage hende ud og færdig bum. Frivillig afgang på releasecue giver belønning.
 11. Hvis du vil være mere pædagogisk omkring burtræning, så gør buret til dte sted hvor alt det fede foregår. Mad bliver serveret derinde, kødben bliver serveret derinde osv. Her er en lille video af at gå pænt ud af buret igen. Den er egentlig en video om impulskontrol, så vi kan komme ud af bilen i god ro og orden, men som du kan se er Wilma så glad for sit bur, at det rent faktisk er sværere at få hende ud og holde hende ude end noget andet 😄 https://www.youtube.com/watch?v=TqzM6MprWcM&t=31s&list=PL_1FUv8ydUthOJb7ecJtFlaGFJ5mu5VRp&index=6
 12. Der er som regel lidt piveri i et minut eller 2, når det hele er nyt, men de er jo trætte, det er derfor jeg har smidt dem i bur, så der går kun et øjeblik så sover de. De er jo vant til at sove i bur om natten og vant til at være i bur i bilen. Bur er en del af livet her i huset og alle mine elsker deres bure... Dagmar på 9 uger er efterladt i bur i bilen mens de store luftes... Dagmar 10 - 11 uger blev træt og gik selv i bur Gamle Mollie på 14 gik i bur og ventede på jeg blev færdig med at pakke bilen
 13. Jeps. Når de er små hundehvalpe og jeg synes de skal sove, så ryger de i bur og lågen lukket. Ligesom de også sover i bur om natten med lågen lukket, mens de er små.
 14. Amocca

  Hund alene hjemme

  Gymnasiet er et rigtigt dårligt tidspunkt at få hund på. Som regel vil man gerne en masse sociale ting ved siden af, og det er bare ikke rigtigt en mulighed når hunden har været elene hjemme hele dagen mens man var i skole. Så må man hjem og være sammen med den. Derudover så kommer der jo til at ske rigtigt mange ting i dit liv i de næste par år. Du har først et par år på gym, men hvad så bagefter? skal du studere? skal du ud og rejse? du skal flytte hjemmefra, det kan være rigtigt svært at få en lejebolig til rimelig penge hvor man har lov til at holde hund... Vent.
 15. Overhovedet ikke. De er jo vant til timeout alene i deres bure i løbet af dagen mens de er små - dette er en nødvendighed med FT'ere, da de sjældent finder ro af sig selv som små. Som regel starter jeg alene hjemme træningen i deres bur, så når de alligevel bliver "lagt i seng" så går jeg min vej. Når de har luret at buret = sov ed det samme, så begynder jeg at lade buret stå åbent ude i bryggerset, men gitteret er der jo stadigvæk. Wilma har for flere år siden fået adgang til resten af huset, men når jeg er ved at gøre mig klar til at gå, går hun ud og ligger sig i entreen stadigvæk og venter på sin "farvel kiks"
×
×
 • Tilføj...