Hop til indhold

Amocca

Moderators
 • Antal indlæg

  20.545
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

Amocca last won the day on Juli 26

Amocca had the most liked content!

Community omdømme

6.043.901 Excellent

Om Amocca

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 11-12-1977

Personal Information

 • Lokation
  Hedensted
 • Interesser
  Hundetræning og bøger
 • Job
  Hundetræner
 • Hundenavn
  Karla Malone
  Johna Stockton
  Spilops Wild Weather Wilma
  Spilops Donphan Dagmar
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

126.698 profil visninger
 1. Amocca

  Single og hvalp?

  jeps. De bliver efterladt alene i bilen og også derhjemme helt alene af og til. Især mens de er små - fordi det er praktisk, hundehvalpen kan jo ikke komme med på de lang ture som de gamle kan. Men når de bliver voksne, så vedligeholder jeg det dog sjældent - udover i bilen. Der mixer og matcher jeg hvad der sker. At nogle gange kommer de alle 4 med ud på en gang, nogle gange kun 1, andre gange 2 og nogle gange tager jeg 3 af dem og lader den sidste sidde alene tilbage.
 2. Amocca

  Single og hvalp?

  Med min første havde jeg en halvddagsdagpleje til hende som langsomt gik op i tid. Så til at starte med var hun alene i 4 timer, så belev hun hentet og så oppe vi tiden. Ved de andre har jeg været knap så pædagogisk. De er nået op på omkring de 4-5 timer i løbet af de 4 uger jeg har gået hjemme hos dem og så har jeg efterladt dem en hel dag derefter. Det er gået fint. Ingen af mine 4 hunde har problemer med at være alene og jeg er aldrig kommet hjem til uheld, medmindre de har været syge.
 3. Amocca

  Findes der scenarier hvor det er ok at dræbe?

  Det kan tænkes jeg har formuleret mig kluntet - i tilfældet er det vel ejeren der "betaler". Jeg mener bestemt ikke at hunden har nogen moralsk forpligtelse i sin opførsel, hvordan skulle den kunne have det? Den er et dyr. Men derfor mener jeg stadig ikke at en hund der har slået et menneske ihjel skal have lov at leve. Ikke fordi den skal "straffes", eller fordi det er "retfærdigt" - men fordi jeg simpelthen ikke mener at et sådant dyr har en eksistensberettigelse i vores samfund. Jeg var blot interesseret i hvilke scenarier der kunne forekomme hvor man ikke automatisk ville skride til aflivning. For jeg kan ikke se dem.
 4. Amocca

  Findes der scenarier hvor det er ok at dræbe?

  Hvis du mener man bør se på situationen, så mener du vel at der kan være situationer hvor det er ok at hunden slår ihjel og ikke behøver at betale med sit liv? Og det er de scenarier jeg gerne vil høre om, for jeg kan ikke finde dem i mit fantasiløse hoved. En hund der kan finde på at slå ihjel - ligegyldigt hvilken grund er i mine øjne en hund der ikke længere skal leve. I tråden på hundegalleri blev der bragt hunde op, som er trænet til at slå ihjel i krig. Jeg er 100% imod at hunde trænes til at slå ihjel, men hvis en hund slår ihjel i en krigssituation, som den er trænet til at gøre, så skal den selvfølgelig ikke aflives. Men hvis den dræber en civil i en fredssituation, så skal den aflives i mit hoved. Og så kan man sige nok så meget at "den er jo trænet til det" - den skal stadig aflives.
 5. Amocca

  Findes der scenarier hvor det er ok at dræbe?

  Hvis det har døden til følge, så vil jeg mene at det er et angreb. Medmindre folk kan vise mig steder hvor folk er blevet dræbt af hunden under leg (altså her taler vi kke om, at mennesket faldt udover en skrænt fordi de ikke så sig for, men at hunden slog dem ihjel under leg. at en hund bider er ikke det samme som at en hund bider ihjel. Jeg håber aldrig at mine hunde ville bide en indbrudstyv, men hvis de gjorde ville jeg ikke aflive. Men hvis mine hunde slog en indbrudstyv ihjel, ved at angribe og gentagne gange bide ham i struben - dvs de reelt gik efter at slå ihjel, så ville jeg helt sikkert aflive. Også selvom de "bare forsvarede deres territorie"
 6. Amocca

  Findes der scenarier hvor det er ok at dræbe?

  jeg var ikke så interesseret i den specifikke sag, som jeg var i debatten vedr om der var scenarier hvor det var ok ikke at aflive
 7. Amocca

  Findes der scenarier hvor det er ok at dræbe?

  Med et ord, ja. Jeg kan ikke se et scenarie for mig, hvor jeg synes at hunden ikke skal aflives, hvis den har slået et menneske ihjel, forsætligt eller ej. Men jeg vil så heller ikke have at mine hunde forsvarer mig mod nogen eller noget. Så det håber jeg aldrig kommer til at ske, ligesom jeg heller aldrig håber at de nogensinde kunne finde på at forsvare min ejendom hvis nogen brød ind. Jeg satser og tror på at de ville byde en indbrudstyv velkommen og lade dem tage hvad de ville have og så gå igen.
 8. Dit største problem er nok, at vi i DK har omvendt bevisbyrde i sager omkring hunde, dvs. det er DIG der skal kunne bevise at hunden ikke er en ulovlig blanding - og det har du jo ingen jordisk mulighed for. Dette bliver selvfølgelig kun aktuelt såfremt hunden bliver anmeldt. Hvis jeg havde skulle skrive papirer på den hund der, ville jeg nok blot have skrevet terrier mix - men ørerne og smilet er nok henad noget stafford i den. Jeg er klar over, at du gør det her i allerbedste mening, men har du nogen ide om hvordan denne hund ville håndtere et almindeligt dansk villakvarter med trampoliner, skrigende børn, løse katte, biler osv. Rigtigt mange tidligere gadehunde magter det aldrig og lever kummerlige liv i angst for alt i deres hverdag. Selvfølgelig er der også mange som klarer opgaven uden problemer, men der er altså også bare en vis procentdel som ville have været langt bedre tjent med aldrig at have været kommet herop
 9. Inspireret af en diskussion på Hundegalleri vedr. denne artikel https://ekstrabladet.dk/112/sverige-ung-mand-bidt-ihjel-af-hund/7247644 så opretter jeg også lige en tråd her. Der bliver manet til "ro på" og "vi ved ikke hvad der er sket i situationen" - men jeg har brudt min hjerne og jeg kan ikke komme i tanke om et eneste scenarie hvor jeg ville synes at det er ok, at en hund dræber et menneske og derefter ikke bliver aflivet.... Er det mig der er for fantasiforladt? For selv hvis manden havde været igang med at tæve den halvt fordærvet med et metalrør, så synes jeg stadig den skal aflives. Det kan da godt tænkes, at jeg egentlig synes han fortjente at dø, men hunden skal stadig aflives.
 10. Amocca

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Åh hvor ærgerligt at boost ikke duede.
 11. Amocca

  Nogle der kender denne race?

  Det var netop det der var min pointe - jeg synes altid det er farligt når folk tænker: den ser sød ud, den vil jeg have - for sådan der ser den jo ikke ud om 3 mdr. Og nu aner jeg ikke hvad det er for en hund, men i teorien kan du stå med en arbejdsmaskine, som du måske ikke lige var forberedt på. Mine FT'ere ser fx usædvanligt nuser ud som hvalpe. Men hvis man køber dem fordi de ser søde ud, så får man sig en slem overraskelse når de bliver større... For de er lavet til at arbejde og det er det de vil!
 12. Amocca

  BRAVECTO - bivirkninger

  Jo, men seresto halsbåndene kan jeg jo tage af, bade hundene og så er det ligesom det. Bravecto er jo indvortes, så der er ikke så meget at gøre, hvis hunden reagerer skidt
 13. Amocca

  Fri billedtråd 2018

  langtidsmodnet *mums*
 14. Amocca

  BRAVECTO - bivirkninger

  Nej, det har jeg godt nok aldrig hørt om. De alvorlige bivirkninger der har været ved bravecto er mig bekendt hvis primært kramper? Jeg har givet bravecto før til mine 3 voksne hunde, uden noge former for bivirkninger, men da jeg fik hvalpen turde jeg ikke give hende og herefter har de ikke fået det, jeg har nøjes med seresto halsbånd istedet
 15. Amocca

  Quila

  I skulle da have været stoppet ind forbi 😀
×