Hop til indhold

Amocca

Moderators
 • Antal indlæg

  20.527
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

6.043.882 Excellent

Om Amocca

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 11-12-1977

Personal Information

 • Lokation
  Hedensted
 • Interesser
  Hundetræning og bøger
 • Job
  Forretningsudvikler
 • Hundenavn
  Karla Malone
  Johna Stockton
  Spilops Wild Weather Wilma
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Amocca

  Quila

  I skulle da have været stoppet ind forbi 😀
 2. Amocca

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Johna nægter også at spise det hvis jeg bare drysser det på. Jeg rører det op med de der billige pateer fra supermarkedet, så glider det ned. Og ja, det er en tydelig forskel, men det er jo også ren råfedt. Hvis de andre havde fået det i 2,5 måned ville de have været bollefede 😂
 3. Amocca

  Hundehvalp søger nyt hjem

  Altså det er jo klart hun er aktiv når hun bliver lukket ud. Det er jo der hendes dag starter. Jeg er også alene - dog med 4 hunde - men der er ikke noget der hedder "det orker jeg ikke" når man kommer hjem fra arbejde. De har jo sovet hele dagen, så de er klar til spas. Jeg kan sagtens forstå at man ikke orker det - mit liv er indrettet til at det er dem der er omdrejningspunktet, men sådan har alle det jo ikke - men så bør man nok få en kat istedet. Jeg synes det lyder som en god ide at omplacere hende, tænker ikke at alene hjemme problematikken er større end at man kan få has på det med lidt træning. Held og lykke med at finde et nyt hjem til hende.
 4. Amocca

  Hvalpetræning i Århus

  Hvis du vil have så få på hold, så skal du til de private trænere. www.positivtraening.dk har jeg brugt for mange år siden. Hun er vældigt sød - dengang var hun i Hasselager. Jeg har ikke boet i Århus mange mange år, så jeg tør ikke udtale mig om andre. Men tænker det ikke bliver nemt at finde noget i midtbyen.
 5. Amocca

  Nogle der kender denne race?

  tjaa... måske noget eurasier værk? Men hvalpen er vel kun omkring 4-5 uger, på det tidspunkt er det svært at se hvad de ender som. Og vær opmærksom på, at alle hvalpe bliver jo voksne engang - de ser kun "hvalpesøde" ud i meget få uger efter du får dem hjem
 6. Amocca

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Håber det hjælper jer. Her er Johna omkring 1. marts i år. Svært at se på billedet, men jeg kunne se alle hendes ryghvirvler og hendes ribben med det blotte øje. Hoftebenene stak ud og folk spurgte "Hvor jeg havde reddet hende fra" når vi var ude at gå. Nummer 2 billede er fra midt i maj måned. 2,5 måned på Kompeet Boost
 7. Amocca

  Kalm inden konkurrence

  Enig med hofferne, det ville jeg aldrig gøre. Jeg kunne også blive i tvivl om hvorvidt det overhovedet er "lovligt" - eller om det vil gå under doping reglementet?
 8. Amocca

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Jeg har ikke selv prøvet det - men du kunne overveje Vetcur olie Divet - som skulle hjælpe på at få balance i tarm / mavesystemet. En del af de hollistiske foderfolk taler godt for det. Jeg har selv en 7 årig tæve der slet ikke er interesseret i mad og som jeg ikke kan holde huld på. Hun får Innordic Kompeet Boost i sin mad (95% ren råfedt) - det kan holde hende sådan at jeg ikke kan tælle samtlige ryghvirvler. Men det kræver jo at man spiser sin mad, så man får pulveret ned. Jeg blandet det i vådfoder.
 9. Amocca

  Ca vægt på nyfødte labrador hvalpe

  Det er egentlig rimeligt syret. Mine to cockere lå på en fødselsvægt af henholdsvis 310g (Wilma) og 350g (Dagmar). De er endt med en voksen vægt på henholdsvis 12 kg (Wilma) og 10 kg (Dagmar) - Dagmar ender dog nok lidt tungere i løbet af de næste par år som hun bygger muskler og bryst på.
 10. Amocca

  Gode råd til en førstegangs hundeejer

  Nu ved jeg ikke hvor du er henen geografisk? men jeg har stadig en enkelt ledig plads på 1-2-3 hvalp. Som er 3 gange træning inden sommerferien, så man kan komme godt igang med træningen og få lidt råd og vejledning. Det er i Hedensted og vi starter i næste uge. Har også set at en af de private steder i horsens starter hvalpehold i juni. Så det kan svare sig at lure lidt på de private træningssteder, der kan være nogen der har sommertræning.
 11. Amocca

  Gemmer sig i mørke

  Ligesom PinPoynter tænker jeg at du måske skal have tjekket hendes syn? Min den ældste er næsten blind, ikke noget hun har reageret særligt på, så jeg opdagede det sådan set ikke før det var så slemt at hun begyndte at gå ind i ting hun ikke forventede var der... Har dog oplevet lidt mere udadreagerende adfærd når vi går tur i mørke, hun har aldrig gøet af andre hunde, men det kan hun finde på nu på sene ture. Tror simpelthen hun bliver forskrækket når de "pludselig" dukker op. Hvis den hund vi møder har skabt sig og gøet på vej hen imod os er der ingen reaktion fra hende, for så ved hun jo den er der på forhånd...
 12. Amocca

  Kosttilskud til stofskiftesyg hund?

  Johna får Innordic kompeet for at holde huld på sig. Jeg kan kun anbefale det. De har også en strong joints version - der ser ikke ud til at være jod i. Eneste drawback er at johna spiser ikke pulveret alene, jeg skal hælde lidt vådfoder i for at få det i hende, men hun er også en kræsenpind. De fleste andre jeg kender drysser det bare over maden uden problemer.
 13. Amocca

  Sporline i gummi

  Jeg har Biothan og elsker at det ikke fryser i frostvejr, som min gamle gummiline gjorde hvis den lå i bilen natten over i frost.
 14. Amocca

  Alene hjemme vs med på arbejde

  Ingen af mine 4 piger har problemer med at være alene hjemme en hel arbejdsdag, men fik de valget havde de helt sikkert valgt 8 timer i bilen. Men de elsker så også bilen og deres bure. Og når de af og til sidder i bilen en hel dag, så afbrydes det jo af besøg og småture, det gør en dag derhjemme ikke. Man skal dog være obs på temperaturer i bilen når de er med, for mig er forår og efterår de bedste tidspunkter, selvom de dog venter i bilen på alle tider af året, men det er mere omstændigt om vinteren (med dækkener og masser af tæpper) og om sommeren (med at flytte bilen, skyggetæpper, luftkroge, køletæpper osv.)
 15. Amocca

  Frolic som foder

  Frolic er noget skrammel ja, men jeg tænker såmænd ikke at den falder død om af at æde det. Så hvad gør det, at de vælger at fodre den med det? Det er deres pengepung. Tænker dog at de vil opleve at deres hund kommer til at skide store røde klamme smatlorte... men igen, ikke noget man dør af - hverken ejer eller hund.
×