Hop til indhold

Avedøre Dyreklinik??


Gæst Annutte
 Share

Recommended Posts

Gæst Annutte

Hej,

 

jeg overvejer at vælge Avedøre Dyreklinik som min nye dyrlæge, og derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, om nogle af jer har erfaringer - gode som dårlige - derfra??

 

Jerg leder efter en lidt mindre klinik, hvor der er "personlig" betjening, og hvor man ikke bare er den næste i rækken, men hvor der lyttes (man kender jo trods alt sin hund bedst), og hvor de selvfølgelig er dygtige til deres arbejde :-D

 

Avedøre Dyreklinik ligger forholdsvis tæt (nem kørevej) på min bopæl, så derfor har jeg denne i kikkerten...

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg bruger Dyrlægehuset ved Ballerup station.

 

Det er Alison Wilson, der har det. Lige nu vistnok alene-dyrlæge, men hun søger en partner. Hun er lige flyttet fra Gl. Rådhusvej til Centrumgaden 13. Det er lige ved alle busserne og stationen.

Alison er englænder, men hun har praktiseret i Ballerup i over 10 år. Hun har været vores dyrlæge lige så længe.

 

Hun er specialist i hudsygdomme, allergier... Og ildere.....

 

Rimelig i pris, og meget forsigtig og omhyggelig. Hun er ikke bange for at indrømme hvis der er noget, hun er i tvivl om, så man kan drøfte forskellige behandlingsmuligheder.

 

Hjemmesiden er under ombygning, men nu har hun da i det mindste fået sin nye adresse på... Så længe hun er alene, så har hun lidt travlt.

 

Startside

 

I de første år havde hun alle patienterne og deres sygdomme i hovedet... Heldigvis har hun nu en dygtig medhjælper, assistent, sygeplejerske, blæksprutte, Julie, som tager sig af alt det praktiske og holder styr på meget af det kedelige papirarbejde....... Og Megan, der tit er med i klinikken og tager venligt og kærligt imod patienterne. Megan er en engelsk setter:lun:.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har brugt Avedøre Dyreklinik i mange år, og synes virkelig de er søde og rare og rigtig dygtige til deres arbejde, og har også selv været i praktik der :-) Ved at der bliver passet godt på dyrene og prisen er vist rimelig standard :-)

 

Tina er simpelthen så sød og tager sig tid til dyrene, og Lars kan virke lidt, spids, men det er kun i starten, han er også rigtig flink og sød mod dyrene :-)

 

Og så siger de tingene som de er. Havde bl.a. en kanin som havde tandproblemer, og de lagde ikke skjul på at det nok var bedst at aflive, selvom det kunne ordnes med operationer hver 2.-3. måned, så jeg ser dem ihvertfald ikke som nogen der bare vil tjene penge :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Kender ikke til Avedøre Dyreklinik, så kan hverken anbefale/fraråde dem. Men jeg kan anbefale Fasanvejens Dyrlæge, som ligger i Valby tæt på Valby Station Dyreklinik i Valby - Fasanvejens Dyreklinik.

 

De er utroligt søde og dygtige - består af tre dyrlæger, to veterinærsygeplejersker og som regel to veterinærsygeplejestuderende.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...