Hop til indhold

Bustertrold

Members
 • Antal indlæg

  5.277
 • Medlem siden

 • Days Won

  6

Bustertrold last won the day on Maj 18 2018

Bustertrold had the most liked content!

Community omdømme

1.347 Excellent

Om Bustertrold

 • Rang
  Helgen
 • Fødselsdag Januar 10

Personal Information

 • Hundenavn
  Buster
 • Køn
  Vælg køn

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Har han egentlig haft flere udbrud og hvor længe regner du med at han skal have binyrebarkhormon?
 2. Det lyder ikke rart, godt at høre at han har det bedre Er der mulighed for at give ham et andet præparat?
 3. Sikke en omgang, godt der ikke ligger en knude bag! Håber Bobo kan "nøjes" med denne omgang
 4. Velkommen til. Jeg vil anbefale dig at kontakte en dygtig hundetræner/adfærdsterapeut som kan hjælpe dig med, hvordan I skal håndtere mødet med andre hunde. Helt enig med de andre i at du ikke skal påtvinge socialisering med andre hunde, men der er mange hunde i Kbh så det er jo svært ikke at møde andre hunde. Adfærdsterapeuten kan også give dig fif til at træne "ikke-trække-i snoren", som er et spørgsmål om vedvarende træning - som de fleste hundeejere kender til. Jeg vil anbefale Københavnersnuden eller Harmonisk Hundecenter https://koebenhavnersnuden.dk/profil/
 5. Spændende! Og smukke forældre - X'er fingre for hvalp til maj
 6. Ok. Jeg ville gøre som Pivpiv foreslår, altså træne i lejligheden både at tage af og på samt at gå rundt i lejligheden. Har I mødt nogle andre hunde? Måske kunne en god "hundeven" fungere som afledning/rollemodel.
 7. Jeg ville lade ham beholde halsbånd/sele på i lejligheden så han vænner sig til at have det på - evt. give ham en super lækker snack til en begyndelse.
 8. Bustertrold

  Okseben....

  Synes bestemt ikke du er pylret, men godt at der var noget galt med Loui Jeg ville heller aldrig give kogte/stegte ben - de mister elastaciteten og derved splintrer de lettere. Som Alfen og Hofferne er jeg heller ikke til okseben og slet ikke bærende knogler da de simpelthen er for hårde, især til Buster. Jeg vil også anbefale ben fra lamme, vinger og halse fra kalkun, kylling og and.
 9. Det gør mig ondt at høre, mange tanker til jer
 10. Do it! Hvem ved måske er Scoop en chi eller måske en husky
 11. Godt at du har clearet det med din træner, altså at det er kutymen . Hvornår er der planlagt kuld og er der præferencer til køn?
 12. Tænker det er ret normalt at kigge hos flere opdrættere/være skrevet op flere steder - især når man er i god tid, men jeg tænker at det er en god ide at være åben omkring det over for opdrætterne, altså spille med åbne kort. Men måske din træner kan rådgive dig ift. dette, der er måske nogle kulturelle forskelle mellem DK og USA og inden for de forskellige racer.
 13. Velkommen til forum. Det er lidt uklart om jeres hund forlader jeres matrikel for at hilse på bomuldshunden, men under alle omstændigheder så har I pligt til at holde jeres hund på egen matrikel. Ejeren af bomuldshunden skal selvfølgelig ikke lade sin hund løbe ind i jeres indkørsel, så som @Blueberry foreslår ville jeg sige til denne ejer at hun skal holde hunden ude af jeres indkørsel. Jeg ville også hegne ind - så forhindrer I både jeres hund at forlade matriklen og at den anden hund (og øvrige hunde) kan gå ind på jeres matrikel. At hundeejerens børn er bange for jeres hund er jo
 14. Men der er en, om end lille, sandsynlighed for at der kunne være dsg i ham Du har helt ret og forældrene er højst sandsynligt også blandinger.
 15. Altså, du skal altid være rasmus-modsat - nu var der ellers lige enighed om at der helt bestemt må være dsg i ham Ej, du har da helt ret - faktisk kunne han godt minde om en hund i mit nabolag, som er en gadehund fra vistnok Grækenlund, bortset fra at den er langhåret men ellers minder de om hinanden i højde og drøjde, farver og hovedform.
×
×
 • Tilføj...