Hop til indhold

Bustertrold

Members
 • Antal indlæg

  5.072
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Bustertrold last won the day on December 5

Bustertrold had the most liked content!

Community omdømme

20.311.226 Excellent

Om Bustertrold

 • Rang
  Helgen
 • Fødselsdag Januar 10

Personal Information

 • Hundenavn
  Buster
 • Køn
  Vælg køn
 1. Okseben....

  Synes bestemt ikke du er pylret, men godt at der var noget galt med Loui Jeg ville heller aldrig give kogte/stegte ben - de mister elastaciteten og derved splintrer de lettere. Som Alfen og Hofferne er jeg heller ikke til okseben og slet ikke bærende knogler da de simpelthen er for hårde, især til Buster. Jeg vil også anbefale ben fra lamme, vinger og halse fra kalkun, kylling og and.
 2. Vores bedste ven - RIP

  Det gør mig ondt at høre, mange tanker til jer
 3. Gæt en blanding

  Do it! Hvem ved måske er Scoop en chi eller måske en husky
 4. Hvalpeplaner 2018/2019

  Godt at du har clearet det med din træner, altså at det er kutymen . Hvornår er der planlagt kuld og er der præferencer til køn?
 5. Hvalpeplaner 2018/2019

  Tænker det er ret normalt at kigge hos flere opdrættere/være skrevet op flere steder - især når man er i god tid, men jeg tænker at det er en god ide at være åben omkring det over for opdrætterne, altså spille med åbne kort. Men måske din træner kan rådgive dig ift. dette, der er måske nogle kulturelle forskelle mellem DK og USA og inden for de forskellige racer.
 6. En sur hundelufter

  Velkommen til forum. Det er lidt uklart om jeres hund forlader jeres matrikel for at hilse på bomuldshunden, men under alle omstændigheder så har I pligt til at holde jeres hund på egen matrikel. Ejeren af bomuldshunden skal selvfølgelig ikke lade sin hund løbe ind i jeres indkørsel, så som @Blueberry foreslår ville jeg sige til denne ejer at hun skal holde hunden ude af jeres indkørsel. Jeg ville også hegne ind - så forhindrer I både jeres hund at forlade matriklen og at den anden hund (og øvrige hunde) kan gå ind på jeres matrikel. At hundeejerens børn er bange for jeres hund er jo en ærlig sag, selvom I ikke synes at han er særlig stor og ved at han gør noget, så kan han stadig virke stor i børns (og andres) øjne.
 7. Gæt en blanding

  Men der er en, om end lille, sandsynlighed for at der kunne være dsg i ham Du har helt ret og forældrene er højst sandsynligt også blandinger.
 8. Gæt en blanding

  Altså, du skal altid være rasmus-modsat - nu var der ellers lige enighed om at der helt bestemt må være dsg i ham Ej, du har da helt ret - faktisk kunne han godt minde om en hund i mit nabolag, som er en gadehund fra vistnok Grækenlund, bortset fra at den er langhåret men ellers minder de om hinanden i højde og drøjde, farver og hovedform.
 9. Gæt en blanding

  Kunne godt minde om dsg i hovedet, men tænker han er for stor til at have dsg i sig? Men det bliver spændende at høre resultatet - og dejligt at din veninde er nået så langt med ham
 10. Gæt en blanding

  Han ser sød ud Hvor stor er han?
 11. Hvalpeplaner i 2017?

  Spændende - er det en dobermann?
 12. Sove igennem

  Jeg ville heller ikke vække hvalpen for at tage den ud at tisse, du skal tænke på at når den sover (ligesom hos os mennesker) så går hele systemet, inkl. fordøjelsessystemet, i dvale - hvis han vågner og beder om at komme ud, så skal du selvfølgelig tage ham ud. Tillykke med hvalpen
 13. Pjevs

  Sov sødt smukke Pjevs Mange tanker til jer
 14. Hvalpeplaner i 2017?

  Hvor er han fin
 15. Vagabonden forbedrer Hunde-Forum

  Ja, det betød meget for mig at man kunne sende en bruger en lille og privat hilsen, for mit vedkommende oftest en kærlig og opmuntrende hilsen. Der var begrænset antal tegn man kunne skrive i disse karmabeskeder.
×