Hop til indhold

Omplacerings KAT


lilleraev
 Share

Recommended Posts

Bliver bare lige nødt til at gøre noget her..

Er medlem af en gruppe på FB der hedder Køb/salg og bytte i Odense hvor man kan sætte ting til salg til andre i området.

En fyr poster en lækker sort mis med hvidt bryst, hvide poter og lidt hvidt i ansigtet. Det er en hunkat, der er vant til at gå ude og inde. Han skriver hun mangler et sted at bo.

Efter et par dage skriver han så "Er der slet ikke nogen interesserede? Ellers skal hun aflives. Kom nu folkens"

Hvortil jeg så skriver - hvad med at prøve på DBA og guloggratis.dk? Han svarer, at det er for bøvlet... Så min bøn til jer: Er der ikke en, der lige står og mangler en sød lille missepige? Eller som kunne tænke sig at være plejemor?? :shock: Please!!kat mangler nyt hjem.jpg

Redigeret af lilleraev
glemte da lige et billede!
Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Joey-Salome

Sikke et røvhul. Ja, undskyld, men jeg bliver SÅ gal, når folk gør det der med at "udlodde" et dyr til omplacering og så hæfter truslen "ellers bliver den aflivet" på. Ofte gør de det med en urimelig tidsfrist, som et par dage. Hvis det virkelig er såååå umuligt for dem at finde ud af at bruge tiden på at finde et nyt hjem, så aflever dog det stakkels dyr på et internat, som så gør arbejdet. Det er vist alligevel ikke meget dyrere end at få dyret aflivet hos en dyrlæge at indlevere det, og så giver det da en chance. Med mindre selvfølgelig, det er den slags mennesker, som bare selv ville slå dyret ihjel - hvilket jeg såmænd ikke tvivler på, de kunne finde på, når de kan finde på at true med aflivning for at komme hurtigt af med deres kæledyr. KÆFT, hvor gør sådanne mennesker mig gal. Og ked af det. Stakkels misser. Hun er rigtig fin - samme farvetegninger som min mors. Håber, hun klarer den og får verdens bedste hjem, langt væk fra den spasser, som skal af med hende. :megaked:

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvad med at aflevere den på internat ?

 

 

Eller forær den til nogen herinde der alligevel bor på landet med masser af mus :hjerte:

Var lige præcis det jeg tænkte ville være en god idé. Jeg har pt. oprettet en annonce på Guloggratis.dk, men havde virkelig håbet der sad en herinde på HF der ville give hende et dejligt hjem! :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst MariePylaia

Bor p.t med min kat i en lejebolig hvor husdyr ikke er tilladt. Tør ikke binde an på to. Jeg har en veninde, der netop søger efter kat, jeg prøver lige at spørge hende!

Ellers vil jeg meget gerne være med til at støtte økonomisk at katten kan komme på internat i stedet for aflivning. Hvis vi måske samler lidt ind her, kan det jo være at mange bækkke små...

 

Står der ellers noget om katten, eller måske vi kan finde ud af det? Om personlighed, renlighed, helbredstilstand osv.?

Jeg så helst at den søde mis er nogenlunde socialiseret/rustet til at komme på internat, og at finde en ny familie!

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...