Hop til indhold

lilleraev

Members
 • Antal indlæg

  824
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

9 Neutral

Om lilleraev

 • Rang
  Adelig
 • Fødselsdag 24-08-1986

Personal Information

 • Lokation
  Odense
 • Interesser
  at rejse, hunde, adfærd, filosofi, bøger, serier osv.
 • Job
  Læser medicin på SDU, forsker pt. i kamelers lugtesans.
 • Hundenavn
  Når jeg får ham, skal han hedde Seven
 • Køn
  Kvinde
 1. Hmm.. hvis det ikke er stress relateret, kan det maaske vaere noget i din creme eller parfume. Nogle hanhunde reagerer paa dufte og bliver kulrede.. Du kan jo proeve en dag ikke at tage noget som helst med duft paa og se om den er anderledes?
 2. det eneste jeg taenker jeg ville taenke imod denne klausul er, at jeg ville synes det var synd for min hund hvis den skulle til opdraetter og vaere i nogle uger og saa videre til den nye familie.. Ville synes bedre om at den kom direkte til dens blivende hjem istedet for at vaere kastebold.. (sorry, har ikke lige laest alle 9 sider endnu)
 3. Tænkte bare at jeg ville tilbyde min assistance, hvis nogen har overvejet at hive en hund (eller hvad end det nu måtte være) hjem fra USA, da jeg d. 12. marts flyver fra Los Angeles til KBH med KLM, som jo er kendt for at være god med dyr.. Så der er penge at spare.. HVIS nu nogen gik rundt og overvejede… :blink:
 4. får lige at vide i øresneglen at der er mulighed for omplacering... Han har i øvrigt stamtavle.
 5. Hej alle, Min veninde og hendes kæreste gik fra hinanden for godt et år siden. De havde 2 hunde, som de så delte mellem dem. Kæresten fik deres 2,5 årige Bullterrier. Han er nu uden sted at bo, og min veninde passer derfor Jackson, som han hedder indtil han finder et sted at bo igen. Men hun er syg og har angst og opgaven med begge hunde er lidt for meget for hende lige nu. Så hun leder efter en, som kan passe på Jackson til deres situation igen bliver stabil. Jeg tænkte jeg ville spørge herinde. Det kunne jo være der var nogen der havde overvejet at få en bullterrier, som ikke kender så godt til racen - som så kan få en 'hund på prøve' for at se om det kunne være noget. Han er en meget sød og kærlig hund, som i udgangspunktet kan med alle andre hunde, men han kommer virker ofte provokerende på andre hunde, (hvilket nok er meget normalt for racen, grundet deres fysiske bygning og bevægelser). Han kan med børn, men kan godt virke lidt overvældende på små børn. Han kan nemt gå i snor uden at trække, kan godt være alene hjemme og er generelt en ret nem hund. Personligt synes jeg han mangler lidt opdragelse og at han nogle gange fokuserer lidt for intenst på ting, men jeg kender ikke racen nok til at vide om det er et racetræk. Han er i øvrigt kemisk kastreret. Mvh Helene, på vegne af Ditte.
 6. lilleraev

  Piiiv hun gik tom

  Suk.. Så kom det endelige svar... Efter Marley har jeg haft et kæmpe hul i hjertet. Og har været på jagt siden december. Fundet den GODE opdrætter som havde en tæve der mindede SÅ meget om Marley i sind og væremåde Men hun gik tom så op på hesten, så venter jeg da bare lige 6 mdr mere...
 7. Hvad tror du saa det betyder naar hun knurrer? Hun har ingen haar rejst, logrer med halen ikke stift, men staar helt stille ellers. Hvis de ellers faar lov at tage sammen uden snor er der ingen problemer. I snoren er det som regel den anden hund der er udfarende foerst, og saa reagerer hun paa det - men som sagt er hun den der initierer knurren (gaar jeg ud fra fordi jeg kan maerke snoren vibrere - ikke fordi jeg kan hoere det). Men hensyn til om hun synes det er sjovt, saa tror jeg altsaa hun synes det. Jeg ville gerne filme det og laegge det op bagefter.. Hun laver ligesom saadan nogle legespjaet efter hun har skraemt nogen og hun ligner i ansigtet sig selv som hun ser ud naar hun synes noget er rigtig sjovt... Jeg ved godt det lyder tosset!! Men som Ninjamor siger, saa er hun 100% en mobber. Der skal humpes, domineres, er der slagsmaal er hun ikke sen til at joine selvom hun ikke ved hvem der er hvem osv. Er vi paa den anden side inde paa privat territorie, saa er hun en rigtig soed legetante.. Hun er speciel den her hund.
 8. Taenkte egentlig bare lige jeg ville komme med en lille update siden jeres hjaelp og inputs... Der er sket ret meget paa ret kort tid. Det der med at kaste godbidder ned i skaalen.... thumbs up! Hun kunne ikke vaere mere ligeglad med om jeg kommer taet paa hende mens hun spiser laengere! Faktisk kom Jad ind til mig i stuen en dag og sagde: 'Jeg tror faktisk det er min skyld at hun var madaggressiv.... Jeg plejede jo at lade som om jeg spiste af hendes skaal foer hun skulle spise og knurrede ad hende naar hun villee spise foer jeg gav lov'.... Mit lille hjerte blev saa glad over at han selv kunne se det og at han helt uopfordret turde indroemme det overfor mig. Nu spiser begge hunde i samme rum uden problemer - og det har ogsaa faaet dem taettere sammen mht. legetoej, hundesenge osv. :hjerte:Der bliver sjaeldent raabt hoejt laengere - og det har saa resulteret i at Keira faktisk synes at det godt kan betale sig at komme hen til os naar vi kalder istedet for at give os det der blik.Hun er stadig en vaerre bandit og ikke til at stole paa naar vi gaar tur.. men heldigvis kun 5 ud af 7 gange..
 9. Jeg tror det er en værre energi-bunke der er sjov og fjollet. Den vil sikkert være medium at arbejde med, men jeg tror bestemt man skal være garv hundeejer for at kunne tage sig af den
 10. Vores husky tæve er jo en værre én. Men hun er faktisk blevet bedre Hun er en del mere lydig, er næsten ikke længere madaggressiv og jeg har ikke nær så mange konflikter med hende siden vi er flyttet. Hun er stadig en værre bandit der skal vise sig og dominere andre når hun møder dem første gang - og hun er en værre provokatør der lader som om hun ikke knurrer, men man kan godt mærke det i hendes halsbånd at hun brummer uden lyd vi kan høre. Men det der undrer mig mest er at hun synes det er sjovt at skræmme folk... Hun er egentlig ligeglad med om folk går forbi vores have - hun siger intet MED MINDRE hun ved de i forvejen er bange for hunde.. Hun har samme opførsel hvis vi går tur.. Hun siger intet eller viser ingen interesse for folk hvis de er interesseret i hende og heller ikke hvis de ikke er interesserede i hende... MEN hvis de er bange for hende, kan hun lade som om hun er helt ligeglad med dem - fuldstændig som normalt, men når hun så kommer lige ved siden af dem, gør hun og hopper ud i snoren efter dem.. Jeg kan ikke rigtigt forklare hvordan hun gør - men for mig ligner det altså at hun synes det er sjovt at skræmme folk.. Har I andre prøvet noget lignende?
 11. lilleraev

  Kalciumoverskud

  Aah nej Nr.49. :megaked: Jeg er saa ked af det paa dine vegne! Det er det vaerste at skulle sige farvel til sin lille elskling og det goer SAA ondt! Sagde jo farvel til Marley i december. Det var bedst, han døde, men jeg fatter stadig ikke, at han ikke er her, og kan stadig have den helt vanvittige tanke at have lyst til at grave ham op og holde ham og maerke hans dejlige rynker - det går jo ligesom ikke, og gensynet ville jo på alle måder skuffe. Når man sørger, kan man ofte føle sig alene med sin sorg, men du skal vide, at jeg ved PRÆCIS hvordan det føles at miste en hund - jeg HADER det. Pas godt på dig selv. Mange varme knus til dig og den dejlige basse. Nu kan han og Marley lege sammen uden smerter <3
 12. Bare fordi jeg ikke er fan betyder det jo ikke, at jeg ikke opfører mig ordentligt overfor hende. Eller at jeg ikke giver hende kærlighed. Selv når hun er pisse irriterende og stædig, så lader jeg hende være som hun er - for jeg ved jo godt det ligger til racen. Jeg vil ikke mene at hun ikke bliver elsket, for hun er jo ikke stædig og irriterende hele tiden...
×
×
 • Tilføj...