Hop til indhold

Motor kan også


Gæst Buddha
 Share

Recommended Posts

Gæst Buddha

Var på stranden med hunde, der er lavt vand ret langt ud, alligevel er Motor sådan en hund som kun vil gå få meter ud for han ved at går han længere, så dør han. Anders stod i lang tid og gav ham godbidder for det og han gik lidt ud og så ind igen og ville så ud igen osv.

 

Til sidst gik Anders og Voodoo så længere ud og jeg lavede ja, fingertarget-agtig ting med Motor og så var det som om han bare kunne forholde sig til min finger og ikke alle døds-tankerne og da han så lige kom et par meter længere ud, så sjoskede han pludselig bare troligt afsted - tror vi var næsten 100 meter ude :banan: Altså stik ud, væk fra strand/tangklumper/sikkerhed.

 

Engang imellem kom han med et par pip, men så brugte jeg fingeren lidt og så kunne han igen. Tror han helst ville have spurtet ind igen da vi skulle tilbage, men gad jeg ikke sådan vildt meget med skarpe sten på bunden, så vi gik i ro og mag. Han fik sååååå meget ros og syntes vist også selv han var noget af en sørens karl :lun:

 

Tørrede sig ren i strandsand og så tog vi et par spurteture gennem klamhedssager i vandkanten, bare for lige at fejre at han levede - selvom han var blevet våd på maven.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...