Hop til indhold

Pasning i privat hjem søges! (Fyn eller Østjylland)


Gæst HKL
 Share

Recommended Posts

Vi mangler en erfaren hundesitter, som vil agere "ekstra-familie" og som har lyst til at tage sig kærligt og kompetent af vores 2 firbenede familiemedlemmer en gang imellem.

 

Rhea og Athene er sorte labradorer, og de er søde, kælne, kærlige, velopdragne (det meste af tiden!), smukke, frække og alt hvad en labrador nu ellers er.

Athene er 9 år gammel og i sind en ”evig hundehvalp” – en vældig spradebasse og krudtugle. Hun elsker at være med i alt hvad der foregår, både udendørs og indendørs, og hun er overbevist om, at en hund på 28 kg sagtens kan sidde på skødet!

Rhea er 13 år gammel, og hun er den sødeste og rareste gamle dame man kan tænke sig! Hun har været meget igennem mht sygdom, men klarer sig fantastisk og er nu i god form. Hun har insulinkrævende diabetes, men det klares med en injektion i nakkeskindet ved hvert måltid. Hun er vant til det, og har absolut intet imod det. Det er IKKE vanskeligt, men man skal være præcis i afmålingen, sådan at det passer til fodermængden.

 

Begge hunde har altid været vant til at komme i hundepension (det har fungeret upåklageligt), men vi synes at Rhea nu er blevet for "gammel" til det. Hun stresses voldsom af larm og uro, og det kan gøre hendes blodsukker og dermed diabetes vanskelig at regulere. Hun har meget mere brug for kæl, klap, en lun sofa og ro! Vi søger derfor en ”aflastningsfamilie”, som vil passe Rhea og Athene, når vi en gang imellem ikke kan have dem med. Aktuelt har vi et pasningsbehov i en god uges tid henover nytåret (cirka 29/12 - 6/1) samt lejlighedsvist i en enkelt weekend m.v.

 

Det er et ubetinget krav, at hundene kan være sammen, at du har erfaring med pasning af hund samt at du bor indenfor rimelig køreafstand fra Fyn og i relativt rolige omgivelser (Rhea er frygtelig bange for fyrværkeri!!).

 

Skriv endelig, hvis du vil vide mere eller hvis du har lyst til at hjælpe. Du må ikke lade dig afskrække af det med insulinen. Det er selvfølgelig et krav, at hun får den, men det er intet problem!!!!

 

Det er en selvfølge, at vi gerne vil betale for pasningen!

 

Med venlig hilsen

Heidi

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...