Hop til indhold

Dårligt valg(foderskifte)


Camilse
 Share

Recommended Posts

Ja... Kort fortalt... I foråret syntes jeg Cassi var noget skravlet at se på, og vælger derfor at skifte hendes foder fra Kingsmoor Original til Kingsmoor Sport. Dette gjorde jeg fordi hun blev brugt mere og mere.

 

Der går ikke længere før hun får rigtig fin huld og hun begynder mere og mere at ligne en voksen hund(hun bliver 18 mdr. på mandag :hjerte:).

 

I starten af denne måned er der så i forbindelse med den lokalfoderforhandlers jubilæum på Kingsmoor, dog kun originalen. Da jeg er startet på arbejde og Cassi bliver brugt væsentlig mindre end tidligere, beslutter jeg mig for at hun skal tilbage på det foder hun tidligere har fået.

 

Det har så resulteret i at hun er blevet skravlet at se på igen, men, men, men, hendes pels er helt forfærdelig. Hun fælder ekstremt meget(det kan jo være årstiden), hun klør sig meget(formentlig fordi hun fælder så meget) og så er hun gået fra at have en super flot blank pels, til at have en mat pels.

 

Vi har været ude og købe en sæk Sport til hende, og jeg har egentlig mest lyst til bare at smide den halve sæk jeg har stående i bøtten ud. Overvejer dog om min far skal have det til Joy.

 

Jeg kom så til at tænke over noget som min veninde fik at vide omkring Kingsmoor, nemlig at det er helt normalt at hundene i den første periode har rigtig grim pels. Er der noget hold i det? Eller er det bare sådan generelt?

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...