Hop til indhold

Juleskinke tør - mangler tip


Bailey_f1
 Share

Recommended Posts

Er der en der er god til madlavning der kan komme med et tip ?

 

Jeg har købt en juleskinke - sådan en der uden på er smurt i i brun farin.

Varmede halvdelen i ovnen i går på 160-170° i 45 minutter som der stod på pakken.

(1 time pr. kilo. Halvdelen vejede ca. 750 g. Altså = 45 min.)

Den var helt tør uden på og ikke med den søde kant som jeg forventede.

 

Hvad gjorde jeg forkert ?

Ville det have hjulpet at pakke den ind i staniol ?

(Så skal den vel også have lidt længere tid ?)

Link til indlæg
Del på andre sites

Altså - den er "færdiglavet".... er smurt ind.

"Kan serveres kold eller varmes på 160-170° i 1 time pr. kilo" står der på den.

Så den er vel kogt !

 

Men det søde stads var altså helt indtørret :-(

Lidt tamt når man forventer noget andet.

Jeg må have gjort noget forkert siden den blev så tør udenpå.

Jeg tænkte staniol ville holde på fugten.

 

Selve skinken var fin nok !

Jeg kunne selvfølgelig smøre noget mere på - hvis jeg havde haft noget farin :roll:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...