Hop til indhold

Howlucky

Members
 • Antal indlæg

  2.494
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

21 Excellent

Om Howlucky

 • Rang
  Uden liv
 • Fødselsdag 03-07-1974

Personal Information

 • Lokation
  odense
 • Hundenavn
  Rex
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Dejligt at høre det er gået så fint med flytningen hun er jo total nuttet. Hvorfor flag i natpøller egentlig?
 2. Lyder som en god ide Anne:) da vores postbud gav godbidder, var hun helt klart sødere (ifølge Rex) Normalt holder de jo bare ude ved vejen nu, og stikker armen ud af vinduet. Men idag kom der pakke, så han var helt oppe at banke på, dette udløser normalt et højlydt "SKRIIIID!!!" Men ham idag må ha set rar ud, for han skulle slet ikke skældes ud.
 3. Hvad skal de dufte af? ( undskyld, hvis det er et blankt spørgsmål) men så engang en udsendelse om træning af politiets hunde, hvor de sagde, at intet kunne fjerne fært(nok til hunden ikke stadig kunne lugte det) Så ingen søgegenstande kunne genbruges... Men igen, alt efter hvad planen er...
 4. Med rette træning er alle størrelser jo håndterbare:) de letteste jeg har haft, har ligget i hver sin ende af vægtskalaen. Jeg ville så heller ikke lade børn gå med mine hunde alene. Det kan sagtens være, at tanken er, at bette hund, kan et barn sagtens holde. Men er man ikke vant til hund, kan man som forældre måske ikke forudse, hvilke situationer barnet uforskyldt kan havne i. Selvfølgelig kommer det også an på hvor man bor. Jeg ville måske lægge mere vægt på, hvad i ønsker foretage jer sammen med jeres kommende hund, istedet for at det skal være en hund børnene kan gå med.
 5. Pyyyha Anne... Du er ikke blevet snydt, nu ligner hun en rigtig Corgi bebs:lol:
 6. Det giver da heller ikke meget mening, at træne to hunde op, så mit gæt er også at kvik bare genbruges efter sin død.
 7. Jeg tænker håndtegn i forbindelse med fløjt, da han jo har fokus på dig, idet han vender rundt, for at gøre det han tror du vil have ham til håndtegnet kan jo fades ud, når han har fattet hvilket fløjt der betyder stop(og bliv)
 8. Hvornår får de egentlig de dersens ører, hvor man frygter de letter??
 9. Man kunne vel starte med dem der laver hvalpene. Der er alt for mange nuttede små hvalpe til salg, som kun er kommet til verden, fordi ejeren synes at de har verdens smukkeste, sødeste, whatever hund, som alene af den grund skal være mor/far. Disse hvalpe sælges tit til et beløb enhver ville kunne betale - og ja de er da sikkert søde som hvalpe, men uhyggeligt lette at udskifte når de bliver teenagere, og øverste etage får udfald. En del af disse hvalpe vokser også op og sygdomme kan vise sig, eller de har et helt hen i hegnet temperament, som ikke hænger så godt sammen med moderens og faderens smukke ydre.
 10. Tilladelsen en måned før anskaffelse af hund synes jeg slet ikke om, den vil ikke komme OP hunde til nogen gavn. De står oftest og mangler nyt hjem her og nu, og ikke om en måned Jeg er også enig i, at stor set alt information er tilgængelig allerede - så det er vel mest af alt en holdnings/adfærds ændring hos potentielle hundeejere vi er ude i. Men når man nogengange ser hvor uvidende hundeejere kan være, og her taler vi folk der allerede har hund, så kan jeg have mine tvivl om de overhovedet kan nåes.
 11. Og for at svare på om han må, ja, han må gerne vise sin uenighed, bare han stadig gør som jeg synes han skal.
 12. Rex knurrer tit, opfatter det ikke som overskredne grænser, mere som at svare igen, når han er uenig. Han er utrolig stædig og egen. Derudover rottebrummer han jo også dagligt. Hvilket kan lyde som knurren, hvis man ikke lige kender ham:)
 13. Da jeg var en ung pige luftede min søster og jeg en blandingshvalp (collie/schæfer) den var den smukkeste lille grå uldtot. Så den så, da den havde skiftet til voksenpels, der lignede den virkelig noget nogen havde skabt i vrede. Den havde totvis schæfer og collie pels. Så sjusket ud, ikke lige hvad man havde regnet med.
 14. Hvor lyder hun da bare herlig håber du finder et sted hun kan bo til maj. Tror Rex er lidt for intakt en hanhund, til det er her hun skal passes. Han ville ellers med garanti elske hende.
 15. Du har en smuk hund Anne ingen tvivl om det men jeg synes nu altså også racehunde kan være fantastisk smukke. Hvis man tager f.eks. min egen race, så synes jeg der er rigtig rigtig mange skønne hunde, men der er også nogen (i mine øjne) knap så flotte eksemplarer. Men det er jo altid smag og behag - jeg synes de brede rotter, med ikke for mørke aftegninger er smukkest, og andre synes noget andet, det kan jo ikke diskuteres. Skulle jeg vælge, ville jeg nok hælde til racehunde, da jeg ville have noget at vurdere deres "skønhed" ud fra. Blandinger er lidt som, når man hælder malingen ud på sin pallette, og rører lidt rundt i det, enten ser det fantastisk ud eller også bliver det lidt blaaah Når det er sagt, så kommer skønhed jo indefra, og så betyder alt det foregående jeg har skrevet jo intet;)
×
×
 • Tilføj...