Hop til indhold

Melanie.


Tullemus
 Share

Recommended Posts

En bekendt, har 2 tæve hunde, men de er desværre røget i totterne på hinanden, så de har besluttet, at finde nyt hjem, til Melanie. Det er en meget svær beslutning for dem og jeg lovede, at hjælpe ved, at sætte Melanie her på HF.

 

600204_10200836344256469_1622379234_n.jpg

 

Vi er kommet i en desperat sitiuation med vores 2 små hunhunde. Melanie er nu en fuldvoksen tæve og hun udfordrer Mazi konstant. Der har aldrig været problemer med de 2 fordi Melanie er var en stor hvalp da vi fik dem, Mazi er ca 3 år og den naturlige "overhund" i kraft af sin alder. Det er kommet pludselig og der er konstant "blodige" kampe. Vi har, gennem en ven på facebook søgt råd om hvad vi kan gøre og der er nok desværre ikke noget at stille op, det vil fortsætte. Det kan hverken hundene eller os leve med (de kan nu slet ikke være i rum sammen). Vi er meget ulykkelige for vi elsker dem begge, men vi er nødt til at finde et nyt hjem til Melanie. Melanie er en sød lille hundepige, meget lydig og velopdraget, hun var meget bange da vi fik hende, men hun er nu næsten ikke bange for noget. Melanie hungrer efter kærlighed og det giver vi hende. Det er ikke fordi der er noget galt med Melanie, det er noget med dette hiraki i hundeverden som ikke mange forstår sig på. Melanie vil have det bedst i et hjem hvor hun er alenehund eller sammen med en stærk leder hanhund IKKE nogen hunhunde der er ældre end hende selv. Så hvis der er nogen der ville give lille Melanie et nyt hjem, vil de få en hengiven og lydig lille hund...der til gengæld skal have masser af kærlighed ♥

 

Hun er rigtig god til andre hunde, leger gerne med fremmede hunde og gør ikke af fremmede hunde, jeg tror hun kan med andre dyr, men ved ikke med katte...tror aldrig hun har set en kat. Hun er sådan set "frygtløs" i fremmede omgivelser ved vores side. Hun er sky overfor fremmede mennesker der kommer ind i vores hjem, men så kryber hun under sofaen til hun føler sig tryg. Af gemyt synes vi hun er rolig, men kan blive stresset af fremmede lyde når hun er i haven---ikke på gåture.

 

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 4 weeks later...

Melanie søger desværre stadigvæk nyt hjem.

Det har ikke noget med Melanie, at gøre, at hun søger nyt hjem igen. I starten lød det til, at være det helt perfekte hjem der var fundet til Melanie og trods grundigt forarbejde, for at finde Melanie det helt rigtige hjem, valgte den nye ejer, at hun lige pludselig ikke kunne have Melanie mere, så Melanie er kommet tilbage til tidligere ejer igen. Og der starter så problemet igen, med 2 hunde, der ikke kan enes, så deres hus er blevet delt med børnegitre, men det er ikke holdbart for nogle af parterne.

Melanie vil have det bedst som alenehund eller sammen med en stærk leder hanhund.

Så kære hf, hvis I kender nogen, der kan tilbyde Melanie et godt og blivende hjem, så sig endelig til :-)

Melanie koster 2.000 kr, men jeg ved, at prisen kan forhandles meget fordelagtigt ;-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...