Hop til indhold

Tullemus

Members
 • Antal indlæg

  6.107
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Alt der er opslået af Tullemus

 1. ...Spørger kun, fordi jeg kender lidt til Karla`s historie og mange omplaceringer...så det ville da glæde mig meget hvis hun endelig havde fået et blivende hjem
 2. Tak Dorte Tyson har i dag fået nyt hjem
 3. Skønne Tyson er en skilsmissehund, som vi i dag har hentet til omplacering, da han stod til aflivning. Han bliver 2 år den 17 juni. Alle hans vaccinationer er overholdt. Han er intakt. Han har været/er kemisk kastreret med god effekt, da ejere også havde en hunhund....(vaccination skal fornyes snart, hvis man vil fortsætte med det) Er en blanding mellem Labrador Retriever og Rottweiler. Mor er ren labrador og far ren rottweiler. Kan være alene hjemme, men bryder sig ikke om at være lukket inde i små rum. Han er en stor hund på ca 40 kg, god som dagen er lang og elsker børn i alle aldre. Han skal ud til en aktiv familie, meget gerne børnefamilie, der har tid og lyst til at aktivere ham. Han elsker at lege med bold og at køre i bil, gåture har han ikke været forvent med, da ejer har dårlige knæ, så han har bare rendt rundt på den gård de boede til leje på, så han vil helt sikkert elske at komme på lange ture. Derfor er han heller ikke vant til, at gå i snor og trækker lidt, men det kan sagtens trænes. Han er en rigtig vandhund. Han kan med andre hunde og katte. Han er en meget venlig hund. Han er meget madglad og har derfor ikke mad stående fremme. Kødben deler han ikke med nogen. Kunne du/ I være interesseret i at give Tyson hans sidste forever home, så kontakt mig endelig her på hunde-forum, enten her i tråden eller i en pb. Tyson koster ikke andet end masser af omsorg og kærlighed. Ved interesse vil der blive aftalt et hjemmebesøg hos evt. nye ejere. Tyson er i pleje ved Slagelse og kan besøges der.
 4. Så har Bradley endelig fået sin egen familie. Han kom til DK i går og skal nyde livet og sit otium hos sin helt egen "mor" :hjerte:
 5. Jeg adopterede en gadehund fra Bulgarien her i januar måned og engang i marts eller april fik hun også en ordentlig omgang diarre, hvor det bare løb ud af hende og til sidst bare var det rene vand...prøvede med ris og torskerogn uden virkning, men så fik jeg det brilliante råd fra dem der har med hundene, at gøre i Bulgarien, at koge nogle ganske almindelige skruer og give hende. Jeg var godt nok meget skeptisk for det harmonere jo slet ikke med hvad man plejer, at gøre herhjemme, men det skulle da afprøves og jeg må sige, at aldrig nogensinde har jeg set nogle af mine hunde med dårlig mave, blive kurreret så hurtigt. Allerede dagen efter var der karrygule, men fine faste pøller ...det var et gammelt bulgarsk husråd, de bruger dernede...håber, at det måske kan hjælpe Sheila.
 6. Laurence/Lauritz har fået nyt hjem
 7. Tak ....og ja, han er mega lækker :hjerte: Sjovt, havde slet ikke tænkt på Shar Pei, men kan sagtens se ligheden...han har den blødeste "hestemule"
 8. Tullemus

  Toffer.

  Dejlige Toffer er i pleje hos mig ved Slagelse, hvor han kan besøges ved interesse. Han er fra ca. 2013. Er ca. 50 cm høj og vejer mellem 15 og 20 kg. Toffer er en gadehund fra bulgarien. Hvilke racer der er i ham kan vi kun gætte om, men han er lidt ruhåret og har de sødeste små bløde øre :hjerte: Han er en skøn dejlig hund, der er venlig og et stort nussehoved, livlig og legesyg, men også stille og rolig, da han hviler meget i sig selv. Toffer er renlig, har han været fra dag et hos mig, kan være alene hjemme, går pænt i snor...lige med undtagelse af, hvis han ser en hare eller en kat, men det kan helt sikkert trænes...han er meget trænbar...har trænet lidt klikkertræning med ham og han er hurtigt opfattende. Han skal ud til nogen med hus og indhegnet have. Toffer har i Bulgarien gået sammen med 15 andre hunde og 2 katte på gaden ved er plejehjem . Nogle af hundene er blevet forgiftet og andre har været så heldige, at få nye hjem. Nye hunde og katte skal han lige se an. Toffer kom hjem i pleje hos mig, fordi nogen havde smidt glasskår i deres område og han havde skåret sin pote. Nu er poten lægt og Toffer er klar til, at få sin egen familie. Han er testet med voksne og større børn i Bulgarien. I Bulgarien ved hundene aldrig om det menneske de møder vil dem ondt eller godt, så derfor er mange af hundene usikre når de møder nye/andre mennesker, indtil de finder ud af, at de ikke gør dem noget. Det gælder også Toffer, der er lidt usikker når vi møder mennesker på vore lufteture, hvilket giver sig udslag i, at han godt kan brumme lidt, han gør ikke noget, men der skal arbejdes lidt med, at gøre ham tryg. Bortset lige fra hans usikkerhed med alt det nye han oplever, hvilket jo er forståeligt nok, så er han en selvsikker hund og hviler godt i sig selv. Han skal ud til nogen, der har tid og tålmodighed, til at lære ham, at leve i en familie, men han er rigtig nem, så jeg ser ikke de store udfordringer med ham. Han har alle sine vaccinationer i orden, er neutraliseret og chippet og har eu-pas. Toffer koster ikke noget, men hans transport og klargøring fra Bulgarien, skal stadigvæk dækkes og udgør 2000 kr, men så bliver han også bragt lige til din dør. Ved seriøs henvendelse på Toffer, vil det blive aftalt et hjemmebesøg og der vil ligeledes ved evt. adoption blive underskrevet kontrakt. Skulle nogen falde for denne dejlige hund, så send mig en pb eller skriv her i tråden.
 9. Tullemus

  Mad og to hunde

  Der kan opstå ressourceforsvar over for mad og tyggeting, hvis det går galt...prøv, at spørge din mand, om han vil dele sin tallerken mad eller det han skal spise med nogen?...for hvis han ikke vil det, hvorfor skal hundene så?
 10. Tullemus

  Liam.

  Ja, der er kommet nogle henvendelser på hvalpene ...men de plejer heller ikke, at være svære, at komme af med, når de ikke er ældre.
 11. Tullemus

  Liam.

  Så er Liam flyttet hjem til sin nye familie :hjerte:
 12. @Ludvig....Dave kan besøges i Haslev på Sjælland. Hvis du er interesseret i Dave, skal du sende lidt info om dig/jer, om jeres boligsituation, børn og om der er andre dyr og hvad du/I kan tilbyde Dave i en PB til mig her på hunde-forum eller til min mailadresse, som jeg sender til dig i en pb.
 13. Tullemus

  Liam.

  Lækre Liam er netop kommet til DK fra Bulgarien. Han er i pleje i Sorø på Sjælland. Han har de lækreste bløde Cocker ører :hjerte: Liam er fra januar 2016 og man regner med, at han bliver på størrelse med en Cocker. Han er sammen med sine øvrige søskende, resultatet af et stævnemøde mellem en Cocker-mor og en German Setter-far i Bulgarien. Ejeren dumpede hende, da han opdagede, at romancen havde båret frugt. Liam har ikke haft den bedste start på livet, da han og de andre blev ramt af Parvo-virus, men heldigvis overvandt han og de fleste af hans søskende sygdommen, med den rette behandling og vaccine, så nu er han klar til, at få sin egen familie. Så er der en familie, som kunne tænke sig, at adoptere Liam og give ham et godt og kærligt hjem, så skriv et par linier om jer selv, jeres boligsituation og hvad I kan tilbyde Liam, herinde eller i en pb. Vi foretrækker helst hus med have. Liam er ikke neutraliseret, han har de nødvendige vacciner, er chippet, har fået orme-og loppekur og har eu-pas. Han koster ingenting, men hans rejse her til DK koster 2000 kr og så bliver han afleveret lige til din hoveddør. Ved henvendelse vil der blive aftalt et hjemmebesøg og ligeledes vil der blive underskrevet en kontrakt ved evt. adoption.
 14. Jeg ville anskaffe et børnegitter, som så kunne adskille hundene i den første tid, indtil de og især Lyda havde vænnet sig til hinanden. Det kan godt tage noget tid...altså mere end 14 dage.....med hensyn til køn ville jeg nok tage en hanhund, når det er en hunhund I har forvejen. Der kan opstå problemer når de (hvalpen) bliver kønsmodne (dermed ikke sagt, at der gør det).
 15. Meget træt Laurence, som plejemor nu kalder Lauritz, tager en velfortjent lur ovenpå den lange rejse til DK. Nu slapper han af hos plejemor....
 16. Han er også cute :hjerte:
 17. Laurence og Liam på vej mod DK:
 18. Der er kun 2 af hvalpene der ikke har fået hjem, Laurence og Liam, der begge er på vej til DK...Liam er den sorte der sidder sammen med Laurence på det billed hvor de har forbinding på deres ben...han er også til adoption Nej, det er ikke til, at forstå ....men deres forhold til dyr dernede er så langt fra hvad vi er vant til herhjemme.
 19. Tullemus

  Laurence.

  Laurence er fra januar 2016 og man regner med, at han bliver på størrelse med en Cocker. Han er sammen med sine øvrige søskende, resultatet af et stævnemøde mellem en Cocker-mor og en German Setter-far i Bulgarien. Ejeren dumpede hende, da han opdagede, at romancen havde båret frugt. Laurence har ikke haft den bedste start på livet, da han og de andre blev ramt af Parvo-virus, men heldigvis overvandt han og de fleste af hans søskende sygdommen, med den rette behandling og vaccine, så nu er han klar til, at få sin egen familie. Laurence kommer til DK i morgen og kan besøges i Sorø, hvis man er interesseret i at adoptere ham. Så er der en familie, som kunne tænke sig, at adoptere Laurence og give ham et godt og kærligt hjem, så skriv et par linier om jer selv, jeres boligsituation og hvad I kan tilbyde Laurence, herinde eller i en pb. Vi foretrækker helst hus med have. Laurence er ikke neutraliseret, han har de nødvendige vacciner, er chippet, har fået orme-og loppekur og har eu-pas. Han koster ingenting, men hans rejse her til DK koster 2000 kr og så bliver han afleveret lige til din hoveddør. Ved henvendelse vil der blive aftalt et hjemmebesøg og ligeledes vil der blive underskrevet en kontrakt ved evt. adoption.
 20. Så er Dave på vej mod DK :
 21. Tak...Ja, han er mega cute...det værste er, at han måske skal i pleje her hos mig, så jeg går hele tiden og siger til mig selv: pleje, IKKE eje....
 22. Det er jeg ked af, at høre :ae: Hvorfor får I ikke dyrlægen til, at komme ud til jer, hvis I har mulighed for det ?...det har vi gjort de gange vi skulle sige farvel til vores hunde. Det er mindre stressende for hunden, for de fleste hunde kan ikke lide, at komme til dyrlæge og så er den hjemme i vante omgivelser og jeres anden hund ligeså.
×
×
 • Tilføj...