Hop til indhold

Ny Familie til Ozzi - Jack Russell med stamtavle


Gæst IvanG
 Share

Recommended Posts

Gæst IvanG

Da vi for et stykke tid siden mistede vores ene hund til sygdom, var vi ikke i tvivl om at vi skulle have en afløser for den. Specielt da vores anden hund virkede nedtrykt og savnede en legekammerat, hvilket han jo altid har haft. Vi have nogle forskellige dates med ganske unge hunde og valget faldt på den lille Jack Russell Ozzi, da de virkede til at gå rigtigt fint i spænd. Givetvis fordi Ozzi var så ung en hund, hvilket klart ville være en fordel, da Mikkel (Vores oprindelige han) væsentligt lettere ville acceptere ham. Ozzi blev købt ved privatperson i en alder af 5 mdr., da de skulle have en baby og derfor ikke havde den fornødne tid til hunden.

 

Der er gået et par måneder og Mikkels opførsel har taget en kraftig drejning. Han fremstår nu meget aggressiv overfor Ozzi. han kan nærmest ikke acceptere den lille i samme lokale, hvilket absolut ikke var tilfældet i starten. Ozzi udviser i væsentligt større grad dominans og ikke som i starten, ydmyghed. Rollerne er altså ændret og begge hunde vil nu dominere.

 

Vi har snakket med flere hundetrænere, der mener at det vil kunne lade sig gøre, men vil kræve ganske voldsomme resurser (mandetimer) at få de to til at harmonere. Vi har simpelt hen ikke tiden til at træne 2-3 timer med dem hver dag og så måske endda fejle.

 

Derfor leder vi efter er nyt hjem til vores lille krudtugle, Ozzi. Måske en famile med børn, uden hund, alternativt en underdog, der vil lade sig dominere. Han er renlig, adlyder simple kommandoer, kommer når man kalder. Han elsker at lege og er altid glad og oplagt. Vi er en famile med 3 børn, så dem er han også vandt til. Alle sprøjter og sundhedsbog ok. Flere champions i anerækken

 

Pris: 4500,-

 

Søg "Ozzi" på DBA for flere billeder og info

 

91359324_28042013191541_3026_2.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...