Hop til indhold

Selfie på ferie


Quitte
 Share

Recommended Posts

Hejsa, skrev for nogle dage siden omkring Selfie på 4,5 måned. Hvor meget han kan gå osv. Synes at jeg skylder en tilbagemelding her fra vores miniferie ☺️

 

Det er gået over al forventning. Han har gået maks 5-7 km og vi har holdt hvil inden at han blev træt. Men jo, han sover rigtigt godt efter sådan en tur!

 

Lidt andet. Selfie har gøet en del af specielt ældre mænd. På turen har han hilst på mange børn, hunde (han er totalt vild med de kæmpe store hunde, han vil bare lege), på alle slags mennesker, været på steder med rigtigt megen larm, mange mennesker osv. Han har, for det meste, bare fulgt med og været tryg. Dejligt. Han har ikke gøet, heller ikke af mænd,i hvert fald ikke i disse situationer. Men når vi går et stille sted, eller hvis der pludselig dukker en mand op på en stille vej, så gør han sommetider endnu.

Er det ikke underligt? Føler han sig truet? Vi prøver at lade som ingenting, siger ti stille og han får så en godbid når han er rolig. Korrekt fremgangsmåde?

 

Endnu engang tak for dette gode forum og ikke mindst de mange råd!

20160515_152708.jpg

20160515_122110.jpg

20160514_122117.jpg

received_10209263612084620.jpeg

20160514_120618.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Dejligt ferien gik godt

 

Det er meget normalt at de ikke reagerer på samme måde når der er mange stimuli og kun få. I situationerne hvor der er mange ting at forholde sig til når han simpelthen ikke at opdage de mænd han bliver utryg ved . Men når der så ikke sker andet omkring ham på kan fokus lægges på det han finder skummel.

 

Jeg ville hver gang i møder en person på gåtur et stykke tid prøve at vende det til noget positivt. Så ved alle mennesker, også dem han ikke reagerer på, ville jeg sige det samme " kodeord" for eksempel. Sikke en fin mand i glad toneleje. Og så simpelthen kaste et par lækre godbidder foran ham. Det skal ske i det øjeblik han får øje på mennesket.

 

Efter noget tid vil han begynder at forvente godbidder når han opdager et menneske.

 

Når I ser det sker, altså at han kigger forventningsfulde op på jer, så begynder i kun at smide godbidder ved mænd og til sidst kun ved ældre mand.

 

Resten roser i ham bare ved.

 

Hvis han undervejs i dette begynder at gø, så gå lidt tilside med ham og Fortsat lade ham lede efter godbidder mens manden passerer.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...