Hop til indhold

luckyluna

Members
 • Antal indlæg

  10.271
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Personal Information

 • Lokation
  østjylland
 • Interesser
  Dyr, primært hund og hest.
 • Job
  Arbejde i dyre butik og hundetræner mm.

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

luckyluna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

178

Community omdømme

 1. Det kan godt passe at du kan mærke det på ham efter nogle dage uden. Meningen er man trapper ud af det når hunden har lært en ny adfærd og er stabil. Men nogle bliver på det.
 2. hvis i er villige til at lufte hund mindst to timer dagligt i alt slags vejr hele året så er der iintet i vejen med hunde i lejlighed. God fornøjelse.
 3. Petit grriffon bleu de gascogne måske?
 4. Du må lægge noget af din træning om hvis det skal fungere. Heldigvis kan du sagtens lave alt formu for løb med en hund når den er voksen, så der kan den jo være med. Hvis du så også styrke træner i center så kunne du lægge noget af det hjemme ved hunden. Eller tage hunden med i bilen efter en lang tur. Det er synd at være alene igen En whippet synes jeg lyder bedst hvis du skal kunne løbe med den.
 5. Din hund lyder helt normal for racen. Men det kan dog dæmpes en del. Så da fat i en hundettræner der bruger positiv træning til at hjælpe jer med hvad i skal gøre. En islænder gør generelt hver gang den er det mindste opstemt eller ivrig. Så i bund og grund handler det om at lære hende at være mere rolig og så vil hun også gø mindre.
 6. Jeg kan stadig ikke citere fra telefonen. Mysla får canidryl. Og har ingen bivirkninger. Hun kan fint gå ture men helst på fladt og plant underlag. Hun får mere ondt af blødt eller især ujævn underlag. jeg begrænser hende ikke men prøver at tænke over underlag og holde tempo nede. Hun var rigtig velfungerende det sidste år sille levede fordi turene var så langsomme og rolige. Nu er hun tvunget til meget mere bevægelse og det tager på hende.
 7. Har din mor fået hunden undersøgt ved dyrlægen, taget blodprøver med mere? Det kan være begyndende dårlige nyrer og så kan hunden måske hjælpes, så den ikke skal tisse om natten. Og ja, hun kan lave en stor flad bakke med Katte grus på terrassen den måske vil tisse i. Måske med græs over i starten.
 8. Uha det er meget omfattende. Stor temperament forskel på de forskellige selvom de alle er hyrde hunde. Nogle er dog drivende og nogle vogtene hyrde hunde og det betyder en del. Du må nok læse lidt flere beskrivelse om racerne og ud og møde dem, så du får et bedre indtryk.
 9. Prøv at tage kontakt til service hunde afdelingen på Sjælland. Lise Lotte christensen opdrætter blandt andet hunde til dette. Og jeg kender nogen der var i spild om at få en af hendes hunde da den som to årig blev kasseret.
 10. Hvis du er vild med golden, så er det da sådan en i skal have. PPasser perfekt til det i ønsker. En tæve er nok nemmest at starte med.
 11. I lyder til at en hund vil få det dejligt hos jer Har i kigget på racer som islandsk fårehund eksempelvis?
 12. Tak alle for tankerne. Jeg synes ikke ligefrem det er blevet nemmere. Især fordi mysla også virkelig har problemer med at være alene hjemme uden Sille. Hun er derfor startet på clomicalm Og kommer med på arbejde. Og søde venner passer hende , så jeg kan passe min hest. Det er hårdt for os begge at skulle ændre rutiner så meget.
 13. Fedt. Hvorfor er det lav sæson om sommeren? JJeg ved godt jeg ikke løber rigtig canicross, men jeg løber dog med en hund:-D
 14. Hej Jacob Jeg tænker dyrlægen har vurderet at hunden har ondt. Og det må også gøre ondt at have betændelse i tandkød og tænder. Hvad siger dine forældre?
×
×
 • Tilføj...