Hop til indhold

Hvad og hvordan skal jeg gribe det an


Naneli
 Share

Recommended Posts

Jeg har en skøn blandingshund border collie/rottweiler/ dobermann som jeg fik i en alder af 4 mdr, på det tidspunkt havde jeg også en anden hund på 8 år.

4 år senere er den gamle hund er desværre blevet aflivet pga alderdom og nu kan den tilbage blivende pludselig ikke finde ud af at være alene hjemme mere, efter 45 min begynder hun at hyle og gø og det bliver hun ved med til jeg kommer hjem, jeg har prøvet med alt i sammenarbejde med en adfærstræner, jeg har trænet i over en måned nu, men lige lidt hjælper det, vi kan ikke komme over de 45 min.

Hun har ikke separations angst men isolations angst.

 

Her tænkte jeg jo så at en ny hund kunne være løsningen, og ved et rent tilfælde kender jeg en der skal af med sin 2årige border colli blanding, en han.

Nu løber jeg så virkelig panden mod muren, for han må da gerne komme indenfor, spise, drikke og lege men hvis han kommer hend til hende bliver hun virkelig gal i hoved, viser børster og løber galt gøende mod ham

 

hvordan kan jeg lære dem at være sammen? Hvor langt skal jeg lade hende gå når hun bliver gal ? skal jeg skælde ud ? Eller lade dem klare det selv?

 

Jeg er virkelig i vildrede, jeg vil ikke af med hende da hun er en super skøn hund bortset fra problemerne med at være alene

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvordan reagerer hanhunden, når tæven bliver sur - og hvordan reagerer hun så på hans reaktion?

 

Jeg ville ikke turde lade dem være alene sammen, så længe der er kurrer på tråden. Ved ikke om det ville hjælpe på hendes alene problemer hvis du havde dem sikkert adskilt, men hvor de kunne se hinanden?

 

Skæld ud hjælper ikke noget, det vil kun eskalere hendes stress. Og at "lade dem klare det selv" er for risikabelt hvis du ikke ved præcist hvordan de hver især vil reagere.

 

Hvad med at få adfærdsbehandleren ud igen og se dem sammen og tage den derfra?

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...