Hop til indhold

Doberfan

Members
 • Antal indlæg

  10.317
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  54

Doberfan last won the day on November 14

Doberfan had the most liked content!

Community omdømme

35.893.711 Excellent

Om Doberfan

 • Rang
  Udødelig

Personal Information

 • Lokation
  New Orleans
 • Hundenavn
  Leah MX MXJ NJP NF
  Scoop THD CGC
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Doberfan

  BRAVECTO - bivirkninger

  Jeg er i øvrigt også gået over til Nexguard og det håndterer Scoop helt uden bivirkninger. Men til TS, mener du at neglene falder ud af sig selv, eller er det fordi nerverne til neglene får hunden til at bide dem ned?
 2. Doberfan

  BRAVECTO - bivirkninger

  Godt husket. Det var Scoop der fik “idiopathic head tremors”.
 3. Doberfan

  Charlie

  Kondolerer. Er sikker på at Charlie havde et fantastisk hundeliv hos dig.
 4. Doberfan

  Fri billedtråd 2018

  Fantastiske billeder, Umulia! Du burde kunne sælge dem! Vil du afsløre hvilke billeder der er taget med hvilket kamera/linse?
 5. Doberfan

  Agilitykonkurrencer 2016

  Hjemme fra stævne. Det er første gang jeg nogensinde har sagt, at hvis den dommer skal dømme igen, så tager jeg ikke afsted. Der var simpelthen så mange "uretfærdige" fælder på alle hendes baner og jeg har aldrig set så få fejlfrie løb. Hun var også enormt striks med at dømme refuseringer. Der er en del af især sheltierne der drejer rundt om sig selv under deres løb, og det dømte hun som refusering selvom det ikke var lige foran en forhindring. Det lykkedes os dog på en eller anden måde at få to 2. pladser i hhv AG og T2B. I dag var vi fejlfri i et SP løb men nåede lige akkurat ikke i mål inden for den fejlfri tid.
 6. Doberfan

  Agilitytræning 2016

  OK, tak for svar.
 7. Doberfan

  Agilitytræning 2016

  @Camilse bruger du aldrig håndsignaler? Det ser ud som om han læser dig super fint. Jeg tror ikke jeg kunne slippe afsted med ingen håndsignaler. Især ved fx blindkryds.
 8. Doberfan

  Fået forkert hund? Schæfer eller dobermann

  Uanset hvad hun er blandet af, så er det jo alle brugshunde/arbejdshunde og opdragelse/træning varierer ikke videre fra race til race eller blanding til blanding, undtagen hvis der er en speciel disciplin man vil deltage i. Jeg ville nok anbefale et grundlæggende lydighedskursus/holdtræning, og så sørg for at hun får brugt både næsen og hjernen hver dag. Folk her undrer sig over sætningen "hun reagerer ikke på smerte" fordi det var umiddelbart efterfulgt af "hun forstår ikke hun bliver sat på plads". Hvad gør I for at "sætte hende på plads" hvis det ikke indebærer smerte?
 9. Doberfan

  Hvalpeplaner 2018/2019

  Jeg synes også Greta er afsindig smuk på det billede. Men jeg har bare en ide om at de sorte er klogere. Jeg har oplevet at især hos hanhundene, der er de røde altså nogle værre klovne. Jeg har ikke kendt så mange røde tæver udover Greta og Dini, så jeg ved ikke om det samme gør sig gældende for tæverne. Men hvis opdrætteren kommer og siger, at det er en rød tæve der egner sig bedst til mig, så vil jeg ikke tøve med at tage den.
 10. Doberfan

  Hvalpeplaner 2018/2019

  Ja, er i høj grad stadig med i rescuen og det var aldrig faldet mig ind at jeg skulle have hvalp fra en opdrætter, men så blev jeg bidt at det der agility... Leah havde en svær start i livet og var derfor meget bange i starten til stævner. Scoop skulle have været min næste agilityhund, men han kan ikke holde til det fysisk. Og sådan er det med rescue, man ved aldrig hvad man ender med fysisk eller mentalt, så beslutningen blev taget mht hvalp. Jeg har selvfølgelig snakket med rescuen om det og der er fuld forståelse for min beslutning. Og så længe jeg har en agilityhund, så vil andre hunde altid komme fra rescuen.
 11. Doberfan

  Hvalpeplaner 2018/2019

  Nu har de to her været på date. Så skulle der gerne være en lille tævehvalp til mig i maj måned.
 12. Doberfan

  Er jeg ond

  Enig med de andre - adskillelse er den bedste løsning. Og jeg tror heller ikke, at det er pga dødsfald i familien og/eller påvirkning fra dig, men pga kønsmodning. Men hvis du beslutter dig for at bruge mundkurv (det håber jeg nu ikke) så er det ikke nok at give den yngste en på. Hun kan stadig lave udfald mod den ældre, og så kan den ældre lave skade på den yngste hvis hun forsvarer sig. Det er super at du får en adfærdsbehandler ind over. To tæver sammen er ikke altid et problem. Jeg har haft 2-3 tæver sammen de sidste 17 år og har aldrig haft det mindste problem. Og sidst men ikke mindst, kondolerer for dit tab, det må være sygt hårdt.
 13. Doberfan

  Ny hund, hvornår?

  Det er jo helt individuelt. Der er ingen regler. For mig har det også været meget forskelligt. Da vi mistede Dini var vi klar på en ny med det samme. Dengang havde vi også Sadie og hun havde aldrig været alenehund. Og så var vi jo involveret i rescue så vi syntes at når vi nu havde tid, plads og hjerterum, så var der ingen grund til at vente, når nu der var så mange hunde der manglede hjem. Så Greta flyttede ind mindre end to måneder senere. Da vi mistede Cash, da var jeg personligt IKKE klar til at få en ny, min sorg var overvældende og jeg blev nærmest påtvunget at tage Chase som en udfordring, og det viste sig at være noget af det bedste der kunne ske både for ham og for mig. Siden da har jeg nok altid været klar til en ny når vi har mistet en, men jeg tror også det gør en kæmpe forskel hvis man altid har flere hunde af gangen. Men du skal bare gå efter hvordan du føler. Der er ingen skam i at vente - og der er ingen skam i at anskaffe en ny, selvom du har mistet for nyligt. Det er jo ikke en erstatning. De er alle forskellige individer med forskellige personligheder, og hver ny hund er et nyt "forhold" hvis man kan kalde det det.
 14. Doberfan

  Agilitykonkurrencer 2016

  Så er weekendens stævne overstået. Fredag lagde vi ud med to perfekte løb til en af de eftertragtede QQs med hhv en 4. og en 2. plads. Lørdag var det hundekoldt, så i første løb som var AG gik Leah amok og opfandt sin egen bane. I SP løb hun perfekt og fik en 2. plads. Kun 0,07 sekunder langsommere end vinderen. Det er ret vildt for hende! I dag løb hun super i AG, men fik taget et spring for meget. Det var en lille cirkel med tre spring hvor vi kun skulle tage to af dem. Ellers super godt. Men så i SP som jeg havde glædet mig til at løbe fordi det var en super bane der passede godt til hende, da satte hun sig sgu til at tisse på startlinien! Hun havde ellers været ude mindre end 5 minutter tidligere. Det er godt nok aldrig sket før! Men pyt - alt i alt en rigtig god weekend.
 15. Doberfan

  Om hunde og tøj

  Hvem har skrevet artiklen? Jeg synes lidt at eksemplerne på racer der let fryser er ret mangelfuld og misvisende. Chihuahua findes i både kort- og langhåret udgave, gravhund findes i kort-, lang- og ruhåret udgave, så det er lidt useriøst at sammenligne dem i pelstyper. Og som andre skriver så har labben underuld. Jeg synes boxeren er et godt eksempel, og racer der har lignende pelstype inkluderer doberman, vizla, weimaraner, greyhound (inkl. italiensk), whippet, dalmatiner, rhodesian ridgeback, grand danois, miniature pincher og manchester terrier. Og så er der de helt hårløse som chinese crested. Men jeg er nysgerrig mht bulldog typerne. Jeg troede egentlig at deres bredde og typiske fedtlag gjorde dem ret hårdføre overfor kulde. Det er noget jeg gerne vil lære mere om.
×