Hop til indhold

Rådgivning til køb af shih tzu


Mirnesto
 Share

Recommended Posts

Pænt goddag til alle! 

Skønt med et forum, hvor man har mulighed for at lære mere om shih tzu hunde. Jeg har ikke før skrevet herinde, da jeg primært har fulgt med fra sidelinjen, men I har været til en stor hjælp. Jeg har ikke selv en shih tzu hund, men jeg er interesseret i at lære og opsuge alt viden, som I har erfaret med jeres shih tzu hund(e), og hvordan det er at have en shih tzu hund.

Jeg er i gang med at skrive et omfattende blogindlæg om emnet "Mine bedste råd til dig, der skal købe en shih tzu", og i den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at høre jeres erfaringer, råd og tips, når det kommer til køb af shih tzu hunde. Er der noget man skal tænke over før, under og efter købet. Og over hvilken platform købte du din shih tzu hund? Hvilke spørgsmål kunne være relevante at stille til sælgeren, inden man køber en shih tzu?

Jeg håber det er fint med jer, hvis jeg bruger jeres svar i mit blogindlæg (selvfølgelig også helt okay, hvis I ikke ønsker at jeres svar skal være med i mit indlæg), som forhåbentlig vil være med til at hjælpe andre og fremtidige købere af shih tzu hunde. 

Med venlig hilsen
Mirnes

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...