Hop til indhold

Hvilken hunderace vil i anbefale??


else1234
 Share

Recommended Posts

Hej med jer.

Jeg har nu i et par år gået med et brændende ønske om at skulle have en hund en dag - dog først om 1 år eller 2 når jeg ikke længere bor i lejlighed.

Jeg håber at i vil anbefale nogen forskellige hunderacer som i tænker kunne passe på mine ønsker for en fremtidig hund - jeg har sat mig ind i mange forskellige racer, men har stadig i baghovedet at jeg er førstegangshundeejer og derfor også skal have dette med i mine overvejelser. (har kigget på dansk spidshund, Cocker  spaniel, golden retriever, samojede, codsky pes, labrador, japansk spids, berner sennen)

Jeg har et ønske om en hund som er samarbejdsvilling, gerne vil gå til træning(fx agility eller lydighedstræning)  én eller to gange ugentligt. Det skal være en hund som på sigt også skal være en familiehund(dvs. børn om 4/5 år). Derudover er jeg aktiv med både løb, cykling og vil elske at tage hunden med på en løbetur. Derudover vil jeg selvfølgelig sætte tid af om morgenen til at gå tur, eftermiddagen og om aftenen, samt mentale udfordringer i løbet af dagen. Jeg har et ønske om en hund der skal være så STOR en del af min kæreste og min hverdag - dvs. tage den med på familiebesøg, i sommerhus, på småture i bilen osv, en hund som jeg kan vi kan tage med op på fodboldbanen og se kamp når både jeg eller min kæreste spiller kamp. Dvs. en hund som knytter sig til sin familie. Derudover vil både min kæreste og jeg have fuldtidsjob om et par år - og mine overvejelser går også på at hunden skal kunne være alene hjemme fra 8-14/15 de fleste dage.. hmm? og hvad tænker i om at få hvalpen mens vi bor en lejlighed (80/90 kvm m. altan) - og efter et års tid flytter i hus??

Det var mange spørgsmål - håber i vil dele jeres erfaringer og et par hunderacer så jeg kan søge videre. :D:D 


 

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...