Hop til indhold

kan vi gøre? evt. tips til aktivering


guanomo
 Share

Recommended Posts

søndag 12.30 går turen til kbh. 35 stk. i bus til fck kamp, kl 17 ankommer vi til parken, mindre pattestive nok :roll::mrgreen::cool:

 

eneste jeg tænker på, er kæresten der skal være alene til kl 23 med en forårs kåd hund og en knægt på 3½ :hmm: hun kan ikke gå tur med dem begge alene, det har de for meget krudt i begge to :mrgreen: jeg har prøvet et par få gange, ingen udbredt succes og hyggebarometer røg i minus da vi forlod matriklen :evil:

 

vi har gjort 4 stk. fyldte marvben klar og en kong, men hva mon hun ellers skal finde på :hmm: fodersøgning, aktiverings spil, sit/plads/dæk er aftalt.

Hvis vejret holder går de nok i haven også.

 

:?:

Link til indlæg
Del på andre sites

Tjaaa, du kan jo stå op i ordentlig tid, gå et par timer eller tre med hunden, og så skulle haven/kongs/træning da være rigeligt for resten af dagen, når det bare drejer sig om en enkelt dag ;-)

jo jo har tænkt mig at give ham en ordentligt formiddags tur, knægten står jo op senest kl 7 og så følger cujo med og så mig :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst T_Martinsen

Min første tanke var også, at starte dagen med en rigtig god og lang tur med en masse oplevelser og dufte, så han kan blive dejlig træt og "brugt". :blink:

Man kan altid spæde en tur op med nogle øvelser, som gør hunden ekstra træt. :5up:

 

En god ting vil også være, hvis I har mulighed for at komme ud, hvor han kan blive sluppet fri og rigtigt kan få rendt noget af sin overskudsenergi af. Én ting er, at de kan løbe rundt i haven, men det er ikke helt det samme som, at kunne tonse på et stort areal, de ikke normalt er på. Nye steder, nye dufte og nye oplevelser = en træt hund. :mrgreen:

 

Når jeg skal gøre Buddy ekstra træt, hvis jeg skal noget, så er et par timer i skoven på stranden eller hundelegepladsen det, der skal til. :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...