Hop til indhold

PinPoynter

Moderators
 • Antal indlæg

  26.916
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  7

PinPoynter last won the day on Oktober 28

PinPoynter had the most liked content!

Community omdømme

19.172.305 Excellent

Om PinPoynter

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Oktober 24

Personal Information

 • Lokation
  Hertfordshire, UK
 • Job
  på barsel
 • Hundenavn
  Charlie
  Sally
  Dexter
 • Køn
  Kvinde
 1. Canicross 2017

  Virkelig smuk tur. Startede kl 7:30 hvor frosten stadig havde fat i overfladen, den måtte dog efterhånden overgive sig til solen , men det var stadig dejligt køligt hele turen. Mine ben begyndte at blive trætte omkring den 16. kilomter men vi hang i! Jeg løb 5.5km fredag, 9km igår lørdag, og så de 22 idag. Tror ikke jeg skal løbe igen før på onsdag
 2. Okseben....

  Charles fandt et hjorteben den anden dag, det var kun et lille et, sikkert fra en muntjac, det gled ned med klov og det hele ....han gad ikke bytte med den håndfuld tørre godbider jeg stod og viftede med? -Sjovt nok
 3. Vagabonden forbedrer Hunde-Forum

  Det kunne se ud som om vagabonden er vandret videre
 4. jeg er ikke fornærmet?
 5. Grunden til at mine hunde er neutralisrede er i bund og grund fordi de er fra internat, og det er internaternes MORALSKE PLIGT at sørge for at INGEN af de dy der kommer gennem deres døre kan formere sig, og yderligere medvirke til det sindssygt store problem der er herovre med herreløse/dumpede hunde. Man kan ikke stole på mennesker!!! og det er derfor ikke nok at sige "du må aldrig lade denne hund/kat/ formere sig". Med et neutraliseret dyr er man udeover det problem, og ja, det kan da godt være mine hunde har problemer jeg ikke kan se, men så skjuler de dem fandme godt.. jeg er altså ikke helt idiot når det kommer til dyr. Det store billede er vigtigere end individet i det her tilfælde, og det har jeg det HELT fint med.
 6. ja, ALLE hunde biver fixet her i huset, sådan er det når man er dem der overtager dem som andre mennesker "smider ud".
 7. Canicross 2017

  ........og nu har jeg købt et lile sort fleece-lined halsbånd med "hash-tag" navneskilt så jeg ikke skal glo på det der grimme neongule der clasher HELT VILDT med den røde sele
 8. Canicross 2017

  Sæsonens førte halvmaratondistance. Det var så smuk og kold en morgen! Er ok tilreds med løbetempo for distancen (6:13 min/km), vil dog meget gerne forbedre det henover de næste par mdr. til under 6 min! Dexter var super, ELSKER hans nye sele, han blev ikke på noget tidspunkt træt i ryggen
 9. Tackle "fremmede" børn i hundenes hjem?

  Hvis det evt kun er et par timer, kunne hundene sidde i Jeres bil?
 10. Diarré / maveproblem on/off

  ok. her gav dyrlægen den første sprøjte, og så gav Martin selv de resterende. Men han har selvfølgelig også gjort den slags mange gange i forbindelse med tidligere arbejde, det er måske ikke noget alle synes er fedt. Håber pillerne virker! I mellemtiden kan jeg anbefale pro-biotics til at hjælpe maven, det virkede rigtig godt for Sally. Jeg købte bare nogen til mennesker og smed 2 oveni hendes mad, men man kan også få dem specielt til hunde.
 11. Diarré / maveproblem on/off

  Hvor mange injektioner B12 har de planlagt? Sally fik ugentligt i 4 uger, og var ok igen efter det, men nogen hunde har det som en permenant tilstand.
 12. Jeg har også virkelig svæt ved at se hvad mine to hanhunde går glip af ved at være kastrerede. De er begge sunde, raske hunde uden fysiske eller mentale problemer af nogen art.
 13. Diarré / maveproblem on/off

  Få evt hand B12 tjekket. For lav B12 giver diare, og diare kan medføre for lavt B12, så kan blive lidt en ond cirkel. Det er en blodprøve som evt skal sendes til laboratorie (med mindre det er et større hospital i bruger).
 14. 12 uger gammel og ændret adfærd

  det er i hvertfald vigtigt ikke at begynde at stresse over om de spiser, med mindre de samtidig virker syge, selvfølgelig. Men hvis du begynder, bevidst eller ubevidst, at stresse over det, kan man i grelle tilfælde få kreeret et scenarie hvor en ellers sund og rask hund begynder at nægte at spise. Nævner det kun fordi du selv skriver længere oppe at du har tendens til at bekymre dig.
 15. 12 uger gammel og ændret adfærd

  Det er jo helt super! Lad vre med at lede efter problemer hvor der ingen er. Og så er det lidt en uskik efter min mening, at lade hunden have fri adgang til mad. Tag det op efter 10-15 minutter hvis han ikke spiser, og tilbyd det igen til næste måltid. Det er meget nemmere at holde øje med sin hunds generelle tilstand hvis man ved at den normalt spiser op, og det er nemmere at holde øje med præcist hvor meget den spiser om dagen.
×