Hop til indhold

PinPoynter

Moderators
 • Antal indlæg

  27.072
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  14

PinPoynter last won the day on August 27 2018

PinPoynter had the most liked content!

Community omdømme

1.873 Excellent

Om PinPoynter

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Oktober 24

Personal Information

 • Lokation
  Hertfordshire, UK
 • Job
  på barsel
 • Hundenavn
  Charlie
  Sally
  Dexter
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. PinPoynter

  Pedigree

  Ja, der er regler for hvad der må kommes i hundemad, men det er der nu også for menneskemad, så det kan da udmærket sammenlignes med McD 😄 Selv de har da også en vis standard for deres lortemad, og man kan da godt leve af det, men det gør det jo ikke sundt.
 2. selvom mine hunde har fået en LANG tur, skal/kan de altså sagtens tisse ca en time senere, da de jo ofte drikker når de kommer hjem? Læg jeres morgentur en halv time tidligere, så hundene kan falde til ro, og blive lukket en hurtig tur i haven for at tisse af inden i kører. Men over 8 timer er altså stadig meget lang tid.
 3. en rigtig shar pei har ikke voldsomt mange rynker. Det er kun fordi de er blevet skamavlet/ødelagt som race (ligesom så mange andre racer) hvor det ikke kan blive overdrevet nok, at nogle af dem nu er så sindssygt rynkede.
 4. shar pei'er er ikke "ret store"..
 5. nu er hvid og gul jo ikke den samme farve, så ja. Det sagt, kan blandinger godt smide nogle pudsige farver ud nogle gange. Ligesom begge hanhunde faktisk kan have parret, og begge kan være far til individuelle hvalpe i kuldet. Kan ikke se hvorfor en chi ikke skulle kunne parre, tæve har vel bare lagt sig ned.
 6. I kan evt høre opdrætter om hvalpen kan komme tilbage til dem den uge.
 7. PinPoynter

  Single og hvalp?

  Alle mine kan også være alene hjemme, synes det er en nødvendighed! Den der er mest ked af det, er Charles, men hvis bare han har fået en lille gå tur først, er han ok.
 8. PinPoynter

  Single og hvalp?

  har du egentligt lært dem individuelt at være helt alene uden de andre?
 9. ....vi er jo også tusind år gamle, så hund er nok et bedre valg på rigtig mange måder 😄
 10. HELT KLART hund, skal fandme ikke have flere børn 😆
 11. Synes godt nok tiden flyver.. Charles fylder 10 denne måned, Sally er 9 et halvt, og Dexter er lige fyldt 6 år. Personligt synes jeg det snart er tid til en lillebror, men Martin er ikke 100% enig endnu... der arbejdes på det 😀
 12. min kommentar var ment til hende der spørger om råd, netop pga forskellen på jeres hunde.
 13. Det kan være meget intimiderende for en angst hund at blive bedt om at sidde stille mens det den er bange for passerer, så hav lige det i baghovedet. Det er lidt noget andet med hunde der evt overreagerer lidt af andre årsager.
 14. Hvordan tror du han vil få det bedre af at blive sendt videre?
 15. Nej, men jeg forventer at de selv kan finde ud af enten at søge relevante oplysninger eller henvise til en specialist der kan. Det er min egen dyrlæge heldigvis ret god til (begge dele).
×
×
 • Tilføj...