Hop til indhold

PinPoynter

Moderators
 • Antal indlæg

  27.033
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  11

PinPoynter last won the day on Maj 4

PinPoynter had the most liked content!

Community omdømme

19.172.551 Excellent

Om PinPoynter

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Oktober 24

Personal Information

 • Lokation
  Hertfordshire, UK
 • Job
  på barsel
 • Hundenavn
  Charlie
  Sally
  Dexter
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. PinPoynter

  Kosttilskud til stofskiftesyg hund?

  Nej, men jeg forventer at de selv kan finde ud af enten at søge relevante oplysninger eller henvise til en specialist der kan. Det er min egen dyrlæge heldigvis ret god til (begge dele).
 2. PinPoynter

  Forum er langsomt

  Held og lykke! 🤣
 3. PinPoynter

  Kosttilskud til stofskiftesyg hund?

  Google siger ja! Jeg har selv halft en hypothyroid hund, og kan huske hvor stor forandringen er på medicin! Hun fik dog aldrig brug for andre tilskud, så jeg undersøgte det ikke dengang. Udfra hvad du skriver om din dyrlæge, ville jeg skifte dyrlæge. De lyder uinteresserede grænsende til det inkompetente..
 4. PinPoynter

  Kosttilskud til stofskiftesyg hund?

  Den eneste jeg kender til der ikke må gives til stofskifte-hunde er plaque-off. Kan du ikke spørge din dyrlæge? Eller google det, det er nok hvad din dyrlæge ville gøre alligevel..
 5. PinPoynter

  Gemmer sig i mørke

  Få evt hendes syn tjekket af dyrlægen.
 6. nu ved jeg godt at det helt sikkert ikke har været en nem beslutning for dig, men har du prøvet at skærme vinduerne så hun ikke kan se ud, og samtidig evt have en radio kørende der kan tage toppen af lyden udefra? Det lyder virkelig trist at du må af med hende pga at hun er blevet sensitiv
 7. PinPoynter

  Varm hund

  ja, min schæferblanding bliver meget nemt for varm. Hun er lidt ulden i pelsen, men ikke sådan overdrevet meget.
 8. PinPoynter

  Fri billedtråd 2018

  nej, der er en eller to der har spurgt om jeg evt er interesseret, men jeg orker ikke at binde mig til noget nyt lige nu. Det har været en forsigtig balancegang med arbejde og Lady! at få det hele til at gå op, være der til de rigtige tider osv.
 9. PinPoynter

  Fri billedtråd 2018

  Skønne Lady, som jeg har redet to gange ugentligt siden August 2017. Hun flytter desværre om en måned.
 10. PinPoynter

  Bør jeg aflive?

  Det er da ikke nødvendigvis umotiveret. Hunden er i en gårdhave og bliver børstet dvs ikke en situation den selv er i kontrol over. Jeg synes ikke man lige skal springe til aflivning md det samme, men se lidt på hunden og meget hurtigt lære sig en masse om stress og stresssignaler hos hunde. Den har kun været i hjemmet i kort tid, efter et ophold i et hjem hvor den fik mulighed for at bide en kat ihjel (hvem er så dum at efterlade dem med adgang til hinanden?) Lad være med at lade ham hilde på tilfældige hunde, og håbe på det går godt... det giver ikke mening for hunden. Læs op på "trigger stacking".
 11. PinPoynter

  5 årig Welsh springer spaniel han

  dejligt, jeg lukker tråden.
 12. PinPoynter

  Canicross 2017

  sørg for at du har handsker på, det værste er at fryse hænderne! (resten af dig skal nok holde sig varm helt af sig selv hehe)
 13. PinPoynter

  Ny hund.

  Hvad med en soft coated wheaten terrier? Det er en mellemstørrelse hund med lang pels som dog kan trimmes kort. Kan ikke huske om de fælder. De er trods navnet ikke ret terrier-agtige, en sød og glad hund der gerne vil være med til aktiviteter og sjov.
 14. PinPoynter

  Canicross 2017

  Super fed løbetur her til morgen, bare mig og Dexter Det var koldt og jorden let frossen, så let at løbe på i forhold til det mudder vi normalt er ude i.
 15. PinPoynter

  Canicross 2017

  I går aftes tog Dexter og jeg Rachel og Hulk med på deres første lange løbetur Drengene var bare så dygtige (billedet er taget da vi var tilbage, han løber ikke med dækken på..)
×