Hop til indhold

PinPoynter

Moderators
 • Antal indlæg

  26.993
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  10

PinPoynter last won the day on Januar 24

PinPoynter had the most liked content!

Community omdømme

19.172.484 Excellent

Om PinPoynter

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Oktober 24

Personal Information

 • Lokation
  Hertfordshire, UK
 • Job
  på barsel
 • Hundenavn
  Charlie
  Sally
  Dexter
 • Køn
  Kvinde
 1. Canicross 2017

  Super fed løbetur her til morgen, bare mig og Dexter Det var koldt og jorden let frossen, så let at løbe på i forhold til det mudder vi normalt er ude i.
 2. Canicross 2017

  I går aftes tog Dexter og jeg Rachel og Hulk med på deres første lange løbetur Drengene var bare så dygtige (billedet er taget da vi var tilbage, han løber ikke med dækken på..)
 3. Ind i bilen efter gåtur

  Hvorfor er det hans valg om han skal hoppe i bilen eller ej? Er der også problemer inden turen? Er han evt øm i skelettet, eller har han bare fundet ud af at han kan sige nej tak?
 4. Fået forkert hund? Schæfer eller dobermann

  Jeg synes hun ligner en typisk schæferblanding. Dejlig hund
 5. Hund jeg ikke føler jeg kan finde overskuddet til

  Du skal sætte hendes behov over dit eget, det er jo kun trist fordi du synes hun skal være social. Hvis det stresser hende at møde andre hunde, vil hun blive langt gladere og meget mere afslappet, hvis du lufter hende hvor I kan være i fred for andre hunde, og evt kun se dem på lang afstand. Nogle hunde er ikke til social omgang med tilfældige hunde i parken og på gaden, det må vi respektere, og give dem mulighed for at finde ro med nogle aktiviteter som er mere passende.
 6. Canicross 2017

  Alternativt, hvis du har en partner eller god ven der gider, kan vedkommende cykle foran jer, og opmuntre hunden til at trække mere kontinuerligt.
 7. Canicross 2017

  Tak for de pæne ord Det bedste er at løbe med andre, så hunden lærer at det er et job, og man ikke behøver stoppe hele tiden for at snuse og tisse. Min hund er meget koncentreret, og stopper meget sjældent, men selvfølgelig skal de have lov at tisse hvis de har brug for det. Canicross (eller bare løb) skal være sjovt for hunden, ellers er der jo ingen pointe i det. så det handler om at finde ud af at lære dem det på en positiv måde Som eksempel oplevede jeg her i morges, en hund lære det. Det er en af mine veninder fra agility, som i lang tid har snakket om at prøve canicross, hun havde endda allerede en sele til hunden (Skye, lille border collie) men Skye brød sig ikke om den, og ville knap bevæge sig med den på derhjemme. Det var koldt i morges, ca 1.5 grader, og det pissede ned! Skye var ikke imponeret, men efter ca 500 meter, fandt hun ud af at alle hundene omkring hende bare var ellevilde og ville løbe fremad, og det begyndte at smitte af. Hun trak stort set resten af en 7km løbetur! Min veninde var så imponeret, hun troede slet ikke hun ville fange ideen så hurtigt, men det illustrerer perfekt forskellen mellem at løbe alene eller i en gruppe.
 8. Canicross 2017

  Billeder fra vores canicrossløb i Lørdags. Jeg havde ikke løbet i 2 uger op til pga sygdom, så det holdt lidt hårdt de sidste par km men vi fik overstået 12km på 1 time og 4 sekunder, og endte som nr 13 ud af 43 i vores kategori (female - one dog - long distance).
 9. Leptospirose, vaccination

  ring til dyrlaegen!
 10. umiddelbart lyder det lidt langstrakt at hun lige har haft et anfald, pga medicin der blev givet for flere mdr siden, så det kan jeg som end godt forstå at din dyrlæge afviser.
 11. Canicross 2017

  hvad for et bælte har du? Har ikke hørt om nogen hvor man ikke kan fjerne linen? Super at I har gode oplevelser, dejligt at der efterhånden kommer flere canicossere i DK, det undrer mig meget at det har taget så lang tid, når det er så udbredt og velorganiseret i hele resten af europa.
 12. Canicross 2017

  jeg har 6 liner, man skal ikk gå ned på udstyr men altså, hvis din løbeline er lang nok kan du vel bare tage den af? Mine løbeliner er ikke lange nok til cyklen, så jeg har en seperat. Noget du måske skal tænke på når du løber med hende i løb der ikke er specifikke canicrossløb, er at hvis din line er for lang, kan det godt virke lidt intimiderende for "almindelige" løbere.. og det er også lidt sværere at være sikker på at hunden ikke fysisk kommer i vejen for andre løbere. Canicross er så nyt, og der findes altid mennesker der leder efter en undskyldning for at brokke sig.
 13. Canicross 2017

  Ingeborg ser smart ud i sin freemotion! Ja, jeg cykler med hund. Du kan bruge den samme sele til Ingeborg, og så skal du have en "arm" til at holde linen ude af forhjulet. Jeg bruger den her http://www.k9trailtime.com/shop/rowerland-bikejor-attachment.html Din line skal være mellem 2 og 3 meter lang udstrakt, så evt skal du have en der er lidt længere end den du løber med? Det er vildt sjovt! Man skal selvfølgelig holde sig til naturligt underlag, ikke noget asfalt.
 14. Agilitytræning 2016

  jeg bruger mine løbesko, som er salomon speedcross og inov8 x-claw.
 15. Canicross 2017

  den her hund!!!
×