Hop til indhold

Hundefolk med mangel på respekt for andre!


Gæst Samson
 Share

Recommended Posts

Hej alle,

 

Her lige en historie, fra det virkelige liv, som en slags skræk og advarsel:

 

Forleden aften blev vores "lille" trold på 5 måneder luftet i lokalområdet. Vi gik en af vores normale ture, og var sådan set ved at være hjemme da følgende episode sker:

 

Mod os kommer en meget ung pige med en hund (racen var ikke lige til at bestemme grundet mørket- men det var en halvstor race). Hunden var dog meget ivrig og hun havde måske ikke 100% kontrol over den, selvom den var i line. Hundene fanger selvfølgelig hinandens opmærksomhed og pigen spørger om de må hilse på hinanden (Ansvarsfuld hundeejer trods alderen tænker vi!). For vores skyld ingen alarm - og hundene hilser kort på hinanden. Da det er overstået og vi skal til at gå videre tager fan... :evil: pludselig ved den anden hund, som på et splitsekund sidder i ansigtet på vores og "tæver løs".

Vores reagerer selvfølgelig ved at forsøge at vise sig underdanig (han kunne vist mærke at den kamp kunne kan ligeså godt opgive) og han smider sig hurtigt på jorden bag os for at få den beskyttelse som han kan.

Hundene er nu skildt ad, hvor den unge pige kommer med bemærkningen "Ej hvor mærkeligt, det har den aldrig gjort før" (Den har man vist hørt før....)

Grundet belysningen var det svært at se om der var sket skader på hundene, men vi udveksler for god ordens skyld navn og telefonnummer.

Da vi kommer hjem kan vi så tage skrammerne på vores i betragtning (Han bløder blandt andet fra snude og kind). Vi snakker med dyrlægen, som mener vi lige skal komme og få ham checket.

Som sagt så gjort. Han bliver checket og vasket og skaderne viser sig at være overfladiske og chock. Pyha, forældrene kan slappe af.

Så kommer vi til det værste: Da vi efterfølgende vil ringe og blandt andet høre til den anden hund, så bliver telefonen ikke taget. Efter at have ringet flere gange finder vi ud af, at nummeret ikke eksisterer / ikke er oprettet! Vi bliver mistænksomme og finder ud af, at adressen også er falsk!!!! :evil:

 

HVAD helvede (undskyld udtrykket Admin ;-)) er det som får en hundeejer, hvis hund har angrebet en anden til at opgive falsk telefonnummer og adresse? Er det ikke blot en anelse mangel på respekt for andre og total hensynsløshed? Hvad hvis det havde været et barn som det var gået ud over??

Det er ikke fordi vi vil have erstatning eller noget - penge betyder ikke noget når det kommer til hundens ve og vel, men jeg synes det er mangel på en hel del ting.

 

Så hvis I en dag står i en lignende situation - gud forbyde det - så se jer godt for og få dokumentation for hvem modparten er. Det har vi lært.

 

Det blev et længere indlæg - undskyld - men skulle bare lige have luft :)

 

God jul til alle - både 2 og 4-benede :D

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst anne-marie

Frygtelig oplevelse og nok ikke første gang :cry:

 

Det er sørgeligt at pigen har kunnet give falske oplysninger, det tyder på et vist foresæt, elller at hun har prøvt den slags før a015.gif

 

Hvordan har jeres hunden det psykisk?

Link til indlæg
Del på andre sites

18 år og klar til kamphund

 

Folk med kamphunde kommer fra en anden planet end mig. På Pitt Bull Planet uddøde logikken for længe siden sammen med hensynet til andre mennesker.

 

Før boede der kun en lille flok mænd med amagerflammer på deres steroide-støttede overarme. Nu vrimler planeten med små piger med amagersveller på deres solariebrune lændestykker.

 

Hvis nogen skulle være i tvivl, handler det om muskuløse hunde med skarpe tænder, der blandt andet gør dem velegnet til hundekampe. Muskelhunde er af uransagelige årsager blevet et kæmpe hit blandt teenagepiger.

 

Man skal have gode nerver, når man passerer en 60 kilo tung hund, der kommer trækkende ned ad gaden med sin 55 kilo tynde ejer. Den firbenede kampvogn har en muskulatur, der kunne gøre den til guvernør i Californien. Den tobenede ejer har arme med omkreds som en rulle mariekiks. Chancen for, at hun kan styre hunden, hvis den angriber, er lig nul.

 

Det mest skræmmende er imidlertid, at de små piger konsekvent lader til at have mistet forstanden, når samtalen falder på deres store hunde.

 

Jamen, Django er så sød. Den kunne aldrig finde på at gøre en flue fortræd med vilje. De eneste fire gange, den har bidt nogen, var jo, fordi den følte sig truet.Naturligvis har de da hørt om kamphunde, der har bidt små børn. Men det er ikke hundenes skyld. Det er ejernes skyld, fordi de ikke har trænet hundene til at undertrykke deres fremavlede aggression, lyder det.

 

Fremavlet aggression?! Alarmklokker burde kime med 200 decibel før anskaffelse. Sådan nogle argumenter er så dejlige, fordi de kan retfærdiggøre alting.

 

Man kunne foreslå mennesker med muskelhunde at søge job som spindoctor for styret i Nordkorea.

Neeej, vores atombombe er skam ikke farlig. Vi har den, fordi vi synes, den er pæn. Og det er jo ikke atombombers skyld, hvis de slår nogen ihjel.

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej igen,

 

Mange tak for jeres svar og tilkendegivelser.

 

Jo, Samson er nogenlunde ved at være på højkant igen. Vi har gjort hverdagen så normal som mulig og gået nogle fornuftige ture med ham, for at vise ham verden ikke er så ond og farlig som han måske fik troen på den aften. Vi har selvfølgelig mødt andre hunde, og hans reaktionsmønster har været helt som normalt. Dels overfor alle vennerne men også overfor hunde han ikke har mødt før. Det er nok mest forældrene som det er gået udover, for den der "tænk-nu-hvis" tanke er der endnu.

 

Har lidt på fornemmelsen, at han (Samson) har fået den opfattelse, som små drenge også får når de er løbet ind i en arrig gammel dame en gang; fordi hun er sur behøver de andre gamle damer jo ikke at være det! Håber I forstår hvad jeg mener

 

Derudover er hans normale adfærd ganske uændret. Han er flere gange gået forbi det pågældende sted uden at ligge mærke til det.

 

Så set i "bagklogskabens ulidlige klare lys" er vi allesammen nok sluppet billigt.

 

Det der piner mest stadigvæk, er nok bare modpartens opførsel, men sådan er det - selv mod tåber kæmper guderne forgæves :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...