Hop til indhold

Gryn

Members
 • Antal indlæg

  19.621
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

592 Excellent

Om Gryn

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Marts 29

Personal Information

 • Lokation
  ....
 • Køn
  Vælg køn

Seneste besøgende på profilen

16.043 profil visninger
 1. Tak. Ja, det er Groa, hun er 11 år nu.
 2. Jeg ville starte med et brev, få så mange som muligt til at skrive under. Gem en kopi af brevet, så har I det i tilfælde af Politiet skal ind over. Tror I står bedre, for så har I forsøgt at gøre noget.
 3. Jeg har en skøn Dværgpuddel, det er en dejlig race. Mange kan ikke lide den, sådan har jeg også selv haft det. Tror racen er misforstået. Pudler er meget lærenemme og er glade for leg og andre aktiviteter. De vil meget gerne være med i alt hvad der sker, men kan også godt være sig selv. Min er klippet kort, synes det pænt og praktisk. Pudler fås i 4 forskellig størrelser, og de fås i flere farver.
 4. Gryn

  Diabeteshund

  Glæder mig til at fælge med. Har set en udsendelse (mener den var fra England) om en kvinde og hendes diabetes hund, det var meget interessant.
 5. Giver det ret, det er ejer som kender hunden bedst, og som føler hvornår nok er nok. Hunde er forskellige, og nogle hunde vil man måske gøre mere for end andre, efter hvordan hunden er. Mange forstå ikke vi har brugt så meget tid og så mange penge på Groa, men det er deres problem. Vi har haft tidspunkter hvor vi har overvejet en aflivning. TS, jeg forstår godt dine valg, det er hårdt, og man vil så gerne gøre det bedste for sin elskede hund. Oliver er heldig at have dig som ejer.
 6. Vores hund har været på samme måde, hun var nærmest umulig at træne, havde mere fokus på alt det omkring hende. Vi valgte så at træne et sted med små hold, det gik meget bedre. Det kostede mere end det med store hold, men til gengæld var der mere tid og fokus på hver enkelte hund.
 7. Jeg kan på mange punkter sætte mig i dit sted. Det er hårdt når der skal tages så mange hensyn, men det er dig der skal bestemme hvor langt du vil gå for din elskede hund. Det er dig der kender ham aller bedst, men husk også at mærke dig selv. Da Groa var 1 år var vi tæt på at få hende aflivet, hun var så opkørt at vi aldrig havde ro. I dag er hun 10 år, og hun får stadig ture ind i mellem, men er hurtigt i ro igen. Hun har lige været syg i 2 mdr.bare det at komme til dyrlæge stressede hende. Hun fylder meget i vores liv, vi er blevet valgt fra af noget familie og nogle venner, de synes
 8. Tak for karma. Alt er vel, Groa er frisk igen, hun har været meget syg, var bange for vi ville miste hende. Håber alt er vel hos jer.

 9. Groa har fået orm, heldigvis ikke lunge-hjerteorm. Hun har fået to behandlinger, hun bliver syghver gang.
 10. Gryn

  Tak for karmahilsen :kys:

 11. Tak for den søde hilsen.

 12. Gryn

  Politianmeldelse

  Stakkels Oscar, og stakkels Puddel. Hvis du får brug for en Puddel for at hjælpe Oscar, så sig til.
 13. Gryn

  Politianmeldelse

  Håber Oscar har det godt. Jeg synes det er godt du anmeldte det, det er ikke i orden man ikke kan gå tur med sin hund, uden man skal se sig omkring.
×
×
 • Tilføj...