Hop til indhold

Hundetræf for små hunde ved hørsholm kirke


Gæst linex
 Share

Recommended Posts

Hej alle sammen.

 

det er skam ikke for at holde de store hunde udenfor men jeg syntes at de små skal have en chance for at mødes denne gang. vi har selv en meget forsigtig cavalier han og vi øver på at socialiserer ham så derfor vil vi gerne høre om der er nogle små hunde der vil mødes med Bonso ved hørsholm kirke til et hundetræf hvor alle kan lege sammen.

 

det passer nok flest hvis det er en lørdag eller søndag kom med nogle datoer så ser vi på hvad der passer flest her i den nærmeste tid.

 

hørsholm slotspark er godkendt som hundeskov --> http://www.hundeskovene.dk/10-49/horsholm.shtml

 

glæder mig til at hører fra jer

Link til indlæg
Del på andre sites

Jo da, men når det er en længere udflugt (vi bor et stykke fra Hørsholm), så skal der lige være sat tid af til det:-) og så har jeg heller ikke så meget fidus til de der hundeskove, da det jo ikke er alle hundeejere der ynder enten at kunne kalde deres hund til sig eller blot kommer i hundeskoven for at 'smide' der hund derind..for så skal den 'satme' køres træt!!:D

Så foretrækker klart at mødes et sted hvor der er mere overblik over området og hvad man møder om hjørnet:-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst michelle150

Vi bor i 3390 Hundested og jeg har en blanding af en labrador og hønsehund, som er meget interesseret i mindre hunde, men er nervøs for store hunde.. Nu ved jeg ikke lige, hvor stor din hund er?

Men ihvert fald.. Hun er ikke overvild for, at lege.

Jeg er ved, at finde ud af, om hun bliver køresyg af tog, for det gør hun med det samme, hun kommer ind i en bil, så hvis hun har det fint med tog, vil vi meget gerne mødes, dog ville det være dejligt, hvis det fx kunne være Hillerød eller der omkring.. Må være ærlig og sige, at jeg ikke liiige ved, hvor hørsholm er, så det kan godt være, det er for langt væk! :D

Link til indlæg
Del på andre sites

hej alle sammen igen. det for dem af jer som aldrig har ved ved Hørsholm kirke så er det altså ikke en skov bare fordi den er betegnet som hundeskov. det er fine græs arealer og så den smukke kirke. Hørsholm ligger i Nordsjælland.

 

Min hund Bonso er en lille meget nervøs Cavalier King charles spaniel som bare har brug for at lære at omgås andre hunde for at lære at de og deres ejere altså ikke er så farlige. men for vores skyld kan vi godt finde et andet sted at holde hundetræf. det var mest bare fordi jeg tænkte at jeg nok ikke var den eneste der boede omkring hørsholm.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...