Hop til indhold

Dinah

Members
 • Antal indlæg

  9.452
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

344 Excellent

Om Dinah

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag August 31

Personal Information

 • Lokation
  nordsjælland
 • Hundenavn
  Rosita
  Coco
  Disney
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg har besluttet at få dem steriliseret efter denne løbetid. Jeg får det til 5000- 6000 ialt for begge 2
 2. Gud ja, løbetidsbukser har jeg slet ikke tænkt på:damn: Tager dem på fersk gerning halvdelen af gangene, men det virker kun lige indtil de gør det igen :-/
 3. Dinah

  Løwchen - alene hjemme

  Jeg forstår din frustration. Har haft en genbrugshund, som jeg kæmpede alene hjemme med i 1,5 år, som så viste sig at være syg og sikkert det, der var årsagen. Så fik jeg tre genbrugs-chier og de er fantasiske og jeg værdsætter hver dag, at de kan være alene. Dog har den ene lidt mere brug for nærhed end de andre, så han sover under dynen hos mig og pigerne i hver sit bur i soveværelset. Viser bare forskellen på hunde og deres behov. Tænker at, din Hunni skal tættere på jer om natten.
 4. Jeg elsker og nyder mine tre dejlige chihuahuaer, men 2 mdr om året er jeg klar til at sælge dem:megaked: og det er bl.a lige nu:genert: 1 uge før løbetid starter de med at tisse konstant som markering. Vi går 5-10 km hver dag og lukker dem ud 50 gange, men ligemeget hjælper det. De sjat-tisser over det hele. Tørrer op 20 gange om dagen med rodalon og Vasker gulve 2 gange om dagen. Vi bliver ved med at træde i tis clorofyl hjælper på, at de ikke humper konstant, men ikke på tis. Det fortsætter så 1 mdr indtil løbetiden er slut. Herefter er de 100 % renlige indtil 1 uge før næste løøbe
 5. Dinah

  Hundegitter højt!

  hvad med de der komposthegn. De er solide, koster ca. 80 kr for 4 fag og kan klippes til og samles, som man ønsker?
 6. Det jeg mener er bare, at selvom rygmål er fx på 20 cm på en Buster, kan den godt virke voldsom - stoftykkelsen og lagene er jo de samme, som med rygmål 70 cm. Vi har også Hurtta på rygmål helt småt - De ligner tre robotter med helt stive kroppe. Jakker er simpelthen ikke skabt til hunde på 1,5 kg og derunder. Ikke mine i hvert fald. Tætsiddende trøje i strik eller fleece vil jeg anbefale.
 7. Buster er super gode, men stadig for voldsomme til mine tre små chiér i hvert fald. Jakken kommer med hundene og ikke omvendt :klap:. Til Hunde på 2 kg og op er de nok mere passende til
 8. Dinah

  Hej!

  Hejsa. Jeg kan sagtens godt huske dig :slem: Jeg har nu tre chihuahuaer og dejligt, at vi nu er flere herinde. Jeg følte mig ret alene på et tidspunkt.
 9. Dinah

  Gåture i løbetid.

  Da jeg har været ude for en del uheldige oplevelser med mine hunde i hundeskove, så gå vi slet ikke i hundeskove, men i skove, hvor man skal have dem i snor. Det er der så kun 50 %, der retter sig efter, så i løbetider holder vi os helt fra skove og får nogle dejlige andre ture langs skoven eller på stier.
 10. Den kan da stoppe med at gø, som alle andre racer. Det kommer da an på, hvormeget og hvad man vil acceptere. Mine tre gøer aldrig - kun når det banker på døren, hvorefter de stopper. Jeg vil gerne, at de markerer på en banken på døren, men vil ikke have, at de gøer i haven eller på gåture.
 11. BB generer slet ikke. Cocos er en anelse blødere i læderet end Disneys og Rositas, men det er ikke meget. Hvis det er den rette størrelse gnaver de ikke (på mine i hvert fald). De fylder og vejer ingenting og hundene virker som om, at de ikke har sele på. Det gør de med alle andre.
 12. http://canini.dk/catalogsearch/result/?q=body+belt Denne sele er den bedste EVER. Spørg bare herinde på h-f, om det ikke er rigtigt, at jeg nok nærmest har haft alle typer af seler. Denne er perfekt til alle tre og fylder ingenting på dem.
 13. http://www.ostrand.dk/shop/doxtasy-sidetaske-black-3707p.html kan ikke undvære denne. Fylder ingenting på dig uden hund og vejer ingenting. Jeg kan snildt have 2 hunde i den.
 14. Jeg har tre chihuahua, men de er ret enige om , at jakker er noget, fanden har skabt. De er ret små 1200-1500 gram, så det bedste er strikkede trøjer eller benvarmere, hvor jeg har klippet hul til benene, der sidder helt tæt. Den mindste har lige fået en tynd tætsiddende fleece, som et helt fantastisk. Jeg bruger Sturditasken til tre hunde, men den er lidt stor til 1, synes jeg. Til 1 bruger jeg en slyngeting. Finder den lige og linker.
×
×
 • Tilføj...