Hop til indhold

Flere spørgsmål ang. trænong af hundehvalp


Gæst Teyla
 Share

Recommended Posts

jeg har en del spørgsmål ang. træning af vores lille hvalp.

 

1. vi har en lille baggang og åben indgang imellem køkken og stue. Jeg ville gerne at Teyla kunne ligge i hendes kasse når vi spiser, da vi ikke vil have en hund der tigger, som den gamle gjorde. derfor har vi sat et børnegitter i åbningen mellem stue og køkken. så hun kan være i køkkenet og baggangen når spiser. men når vi lukker lågen går hun helt afmok piver og hyler selv om hun kan se os. (efter en uge i soveværelset sover hun i køkkenet og gangen unden "vrøl") Jeg er også nødt til at bruge lågen for at holde vores søn på 9 mdr. på afstand.

 

2. Vi har en meget lille bil en VW fox og hun skal der for gerne kunne være i begagerummet her piver og hyler hun også helt vild. Jeg har spurgt ved træningen og her siger de at jeg skal ignorere hende i begge tilfælde men jeg syntes det er synd for hende:cry: og i sær i bilen vil jeg hellere side med hende men kan jeg jo ikke når hun bliver stor..

 

3. Da vores Baggang er meget lille har vi i Tyskland købt en hundegård sætter lige et billed ind når jeg kan finde ud af det. men her er deres hjemme side http://www.toroma.de her for hun omkring 7 kvm. hvor hun både kan være inde og ude samt et hundehus. vi har omgring en uges tid til jeg skal starte på arbejde hvordan lære vi hende at være selv der? hun kan godt være selv i baggang + køkken et par timer om dagen når hun er godt træt. men tør ikke en hel dag og hun så "spiser" vores køkken...

 

puha det blev til meget håber i kan forstå hvad jeg mener ellers spørg.

 

Mvh. Marie

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...