Hop til indhold

Niels M

Members
 • Antal indlæg

  7.996
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  30

Niels M last won the day on Marts 10

Niels M had the most liked content!

Community omdømme

12.514.788 Excellent

Om Niels M

 • Rang
  Guddommelig
 • Fødselsdag 09-04-1966

Personal Information

 • Lokation
  Lolland
 • Hundenavn
  Aslan
  Pixi
 • Køn
  Mand

Seneste besøgende på profilen

6.085 profil visninger
 1. Ændret adfærd

  Aslan snupper en superspurt efter han er kommet af med stort. Helt sikkert at det lettede. Det er bedst når jeg ikke har ham i line, så bliver jeg ikke flået i stykker... 😀
 2. Ændret adfærd

  Det er det vist også. Har bare haft flest rotte hanner der har gjort det. Mener jeg har læst at de (hunde), ønsker at sprede færten mest muligt.
 3. Ændret adfærd

  Adfærden med skraben efter tissetåren eller besørgelsen er ganske normalt, ved rotten særligt hos hanhunden. Der er også gerne lyd med til seancen. Og som @Hofferne skriver, han har nået en alder, hvor han er kønsmoden og ikke nødvendigvis gider alle.
 4. Ændret adfærd

  Som jeg ville have skrevet det. Spot on!
 5. Træning

  Jeg kan kun tilslutte mig hvad de andre har skrevet og lige tilføje, at du skal fodre på faste tidspunkter, ikke lade foder stå i skålen hele tiden.
 6. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Jeg synes nu ikke jeg skrev kvaj til nogen. Jeg kom med saglige og fagligt begrundede argumenter.
 7. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Giver dig helt ret! Har også altid i mine år som vægter været glad for en potent knurrebasse ved min side. Så havde jeg også selvskab natten igennem når man skiftevis sad og ronderede i 12 t. En dejlig makker!
 8. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Alene skiltet med vagtselskab virker præventivt og mindsker risikoen for uvedkommende gæster. De tager i reglen naboen istedet.
 9. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Du har helt ret! Ham vi har nu, din hunds navnebror, er af størrelse og alarm gøen skræmmende, hvis man ikke kender ham. Han er dog så mild af sind, at jeg tror han blot ville slikke tyven ihjel. Han er af brugslinjer, men det ved han åbenbart ikke selv... Jeg har haft andre, hvor jeg skulle sige god for folk, medmindre jeg gjorde det bevogtede de dem med smil og brum fra de kom til de gik. Der er inden for alle racer, himmelvid forskel fra hund til hund.
 10. Kosttilskud, olier m.m.

  Jeg bruger denne her og den holder sig fint hvis den står køligt. Der er både omega 3 og 6 i.
 11. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Nu er du jo langtfra nyt medlem, men lidt nærtagende og udfarende kan du vel godt selv se du er, ikke? Nu gider jeg ikke dette bøvl mere, men vender tilbage hvis TS har yderligere spørgsmål.
 12. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Jeg synes nu ellers du i samtlige indlæg har skrevet unødvendigt med store bogstaver, det er råben.
 13. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Du behøver ikke, at RÅBE! Jeg synes rottweiler er præcis det samme, nemme at træne, lidt egenrådige, men kender man racen ved man det og kan tage højde for det. De er perfekte familiehunde og temmeligt afskrækkende overfor uvedkommende. Bare ikke en hund jeg umiddelbart vil anbefale til en førstegangs ejer, medmindre der virkelig bliver sat ind med vejledning og træning. Og du kan i dit nabolag også godt komme ud for, at tyven går ind, hund eller ej.
 14. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Jeg har svært ved, at se at TS skulle føle sig chikaneret ligefrem.
 15. Effektiv vagthund - hvilken race?

  En hund hjælper heller ikke, hvis tyven vil ind. En smule kendskab til hunde og man kan gå rundt i folks hjem som var det ens eget. Det har jeg gjort adskillige gange, endog luftet dem for ejeren midt om natten. Forsinket vagtselskab? (Et vagtværn er noget folk på privat basis opretter for, at civilt afpatruljere nabolaget.) 8-10 min kan vel ikke siges, at være forsinket, hvis en vægter er bundet på en opgave er der i reglen altid en anden der løser problemet inden for den udrykningstid der er aftalt i kontrakten. Min hurtigste responstid var fx 45 sek. Da var der indbrud hos vores dyrlæge og jeg var på tilsyn på den anden side af vejen 😀 Tyven aner aldrig hvor hurtigt man er fremme, deri det gode præventive ved et vagtselskab.
×