Hop til indhold

Niels M

Members
 • Antal indlæg

  8.271
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  53

Niels M last won the day on Marts 29 2019

Niels M had the most liked content!

Om Niels M

 • Fødselsdag 09-04-1966

Personal Information

 • Lokation
  Lolland
 • Hundenavn
  Aslan
  Pixi
 • Køn
  Mand

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Niels M's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2,4k

Community omdømme

 1. Hov du fik min HF del af hjernen til at virke igen.. 😁 Jeg giver dig fuldstændig ret!
 2. Og så er det oven i købet en fin lille dreng han har fået sig.
 3. Her er han, den lille ny. Dårligt foto, han er ikke så tyk som han ser ud.
 4. Tusind tak for hjælp med linket! Det gav pote 🐾 og han kan hente sin nye hund idag. Du har gjort en mand rigtig glad! 👍
 5. Niels M

  Søges

  Er der nogen herinde der har kendskab til en mindre hund i dsg størrelse der skal have nyt hjem? Det er en lidt ældre mand der fornyligt har mistet sin følgesvend og søger en ny makker. Han er aktiv og energisk, men hunden skal ikke være for krævende, hvad træning osv angår. Han bor i lejlighed, men hunden vil få flittige gåture.
 6. Niels M

  Varm hund

  Du kan også købe en kølemåtte til bilen og noget der hedder en dog cooler så din bagklap kan stå på klem og stadig være låst, hvis hunden skal ligge der.
 7. Jeg beklager, hvis du føler dig stødt, men tonen synes jeg nu selv du lagde an til med din "svært ved at acceptere" bemærkning.
 8. Jeg er skam ikke fornærmet over noget, navnligt ikke at du ikke vil have Rottweiler. Der blev spurgt til racen og jeg beskrev mine erfaringer med den.
 9. Du skrev tidligere at det var et problem at din hund vendte røven til folk. Jeg har skam accepteret dit valg om en ikke på nogen måde savle evne hos hunden, hvilket jeg har svært ved at se skulle være muligt. Men held og lykke med jagten på den i dine øjne perfekte hund. I rest my case.
 10. Jeg citerer lige mig selv. Alle hunde kan savle. Rotten er ikke en der efterlader slim på folk og hvad angår bilen, køb et bur, der bliver evt. dråber savl for det meste indenfor og det er mere sikkert for hunden. Afslutningsvis vil jeg nok fraråde dig Rottweiler, du vil sikkert finde andre ulemper ved den, bla er den rigtig glad for at bakke ind i folk og børn når den vil være social.
 11. Det har jeg forstået, men en hund der ikke kan finde på at tabe en dråbe savl er nok umulig at opdrive. Ligeledes en hund der ikke kan finde på at tage en strejftur hvis muligheden og lysten er der... Ulvehegn og alarm kunne være en løsning.
 12. Det forstår jeg næsten som om du ikke vil have hund..., sorry.
 13. Alm. savl=dryp fra mulen når der er lækkerier i nærheden man gerne vil smage. Uhæmmet savl=konstant hængende slimklatter fra mundvigene fra morgen til aften der sprøjter rundt når hunden ryster på hovedet.
 14. Jeg tror vi taler forbi hinanden. Jeg mener ikke savl som en Sankt Bernhard kan levere i overdrevne slimklatter, men alm savl.
 15. Rotten savler generelt ikke, medmindre der er lækkerier i farvandet. Alle hunde savler i et vist omfang. Statistikken kan jeg udvide med 4-5 andre jeg har kendt, men ikke selv ejet der heller ikke savlede uhæmmet.
×
×
 • Tilføj...