Hop til indhold

MajaJ

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

MajaJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Ingenting. Jeg taler med ham på turene, det gør jeg så altid. Men jeg ynker ham ikke, trøster ham heller ikke. Er bange for at forstærke hans angst. Er det helt forkert :-(?
  2. Tak for svar Beaglepack -> Ville det hjælpe, hvis man kun brugte spray på en klud til gåturene? Eller skal det være i kombination? Blueberry -> Den kendte vi ikke, det ser spændende ud, vil lige kigge nærmere på den også Therese -> Mht til gåturene ikke meget. Jeg er fuldstændig ideforladt :-(. Vi lader ham bestemme gåruten så vidt det nu kan lade sig gøre, og gør også turene kortere, ellers ikke. Det nytter jo bare ikke noget, hvis han ikke får tisset.
  3. Vores beaglehan på knap 4 år har aldrig været glad for fyrvækeri. Han er fra april, og allerede første år oplevede han kanonslag tæt på. Vi har prøvet diverse cder osv, som kun hjælper hjemme. Problemet er gåturene, her i vinterperioden. Både morgen og aftenturene, selvom det er aftenturene der er værst. Han tør ikke gå ture. Det er et skridt, vende om, eller bare stivne, stirre op i luften,halen lige ud, eller mellem benene osv. Vi bor på anden sal, så har ikke mulighed, for at tisse af i haven. Han får baldriandråber i maden, og vi kan se, det hjælper, men han er stadig meget angst på gåturene, hvor han tit slet ikke få lavet alt hvad han skal. Det er desværre værst omkring vores egen lejlighed. Nogle gange bliver det bedre i løbet af gåturen, hvis han altså går med, andre gange kan vi se, det ikke nytter noget, og gør turen kortere.
×
×
  • Tilføj...