Hop til indhold

mona86

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

mona86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Hvordan signalerer jeg bedre "mor har styr på det" når jeg går roligt uden at være anspændt og uden at have stram snor.. ?? Nej.. Han er 1 ud af 1000 hunde som ikke gider legetøj, bolde eller guf.. jo en denti stick i ny og næ.. og leverpostej - ikke på rugbrød kun ren, hvilket er svært at have med i lommen.. og når han nu er tibbe så har han holdningen "hvorfor gøre hvad noget der ikke er en pointe med" som han oftest har stillet for dagen når jeg har prøvet med guf på vores ture. men jeg er åben for gode forslag ? Ja hvis han er vandt til a gø så tager det tid at vende sig af med.. og jeg har god tid, det er bare rart at vide jeg gør det rigtige så vi langsomt går i den rigtige retning.
  2. Har prøvet med godbidder. Men han er ikke interesseret i nogen som helst form.for mad når vi er ude og gå så det har jeg opgivet. Giver dig ret i at gå væk fra situationen men det er jo bare ikke altid muligt når man fx står ved en vej eller skal.passere en anden hund på en sti og der ikke er andre veje at gå.?
  3. Hej ☺ Jeg har en udfordring jeg håber i kan hjælpe mig med. Min tibetanske spaniel simba på 2.5 år har det med at skulle gø ad hunde vi møder på vores gå ture. Hvilket jeg rigtig gerne vil have ændret. Jeg har skiftet Flexi linen ud med en dressur line og har ham til at gå pænt ved min side, ikke foran mig. Snoren sidder fast i body sele, ikke i et halsbånd.. Når vi møder nogen og han begynder a vise tegn på a blive "ophidset " får han et hurtigt ryk i snoren og nej.. det virker nogen gange. Ellers bruger jeg en positiv kommando "fremad" hvis han først er startet og det virker sådan nogenlunde.. med mindre vi står og venter ved en vej hvor det ikke er muligt a gå væk. Har fået rådet om a gå ind foran ham når han gør af den anden hund.. det bliver mere til en dans mellem os end noget andet.. Har nu fået rådet a prikke ham med 3 fingre for a få ham ud af øjeblikket.. det er vi igang med a prøve. Føler der er noget jeg har overset som leder/fører. Har i nogle gode råd til a få ham til a opføre sig ordentligt og gå stille og roligt forbi fremmede hunde? På forhånd tak ☺
×
×
  • Tilføj...