Hop til indhold

sachamusen

Members
  • Antal indlæg

    80
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af sachamusen

  1. En lille update. Det går rigtigt godt med at gå ture med zaco nu. Der er kun få gange han gør, der går nu dage immellem han lige får et udfald.. Vi er rigtige gode til at fange ham inden han begynder. Det var rigtigt godt med det råd, at hvis vi ikke fik fanget ham men så vende ryggen til ham og ned på knæ og rode lidt i græsset, hvor vi har lagt en god bid. Der bliver kastet mange god bider til søg da vi tror han keder sig når vi går tur, men der bliver leget på turen. Det råd vi fik når vi kunne se han var usikker, med at sætte os og snakke med ham, ae ham så han kunne se det er ok, det var også rigtigt godt. Så vores lommer er fyldt med gode god bider og lidt legetøj, som kommer frem når han går pænt. Endnu tak for hjælpen. Her et billed hvor han bare slapper af:-D
  2. Tusind tak for alle de svar vi har fået. Vi ville prøve at få kontakt med ham forud for situationen og lav et par småøvelser med ham, beløn og gå videre. Vi har givet ham længere line . Vi har fanget ham 3 gange i dag hvor det ikke blev til mere ind han lige skulle til at gøre udfald.:banan: Dejligt man kan spøger om hjælp herinde så man kan gøre det rigtigt fra starten af.:5up: Det bliver nok ikke sidste gang:bigsmile:
  3. Svar på dine spørgsmål. Når Zaco gør af os. lyder han sur. Ja vi ved ikke om det er en leg for ham Nej vi ved ikke hvad der udløser det. Vi har snakket om det, men kan ikke se et mønster i det. ok, vi prøver at nå ham inden han kommer der ud og giver ham en længere line på. Hvad så hvis vi ikke når at nå ham inden han gør udfald, hvad gør vi så ? For hvis vi kaster godbidder tror han vel han bliver belønnet for han gøen/hoppen.
  4. Det vred gøen og hoppen. Ud over gå ture, bliver han trænet og går spor altså ikke hver dag, da han kun er en hvalp men næsten hver dag. Træning foregår mellem 5-10 min 2 gange hver anden dag De dage der ikke bliver trænet går han spor. små spor på 15-20m. Han får sin mad uden for, aldrig i mad skål. vi går til træning hver søndag og det har vi gjort siden han var 9 uger. Han er også begyndt at svømme. At binde ham har vi gjort 3 gange da vi havde hørt at vi skal gå væk fra ham. Men kan høre det ikke hjælper, så det stopper vi med. Bliver han aktiveret/stimuleret ? ja det gør han. Jeg ved godt at en Schæferen er en brugshund og kræver en del aktivering hvis den skal trives.
  5. fordi vi binder ham fast er fordi vi skal fortælle at vi ikke ville have ham med når opføre sig sådan. Har vi fået af vide ved ikke om det er rigtigt. Jeg tror ikke han er usikker Vi går med ham om morgen max 10 min og ved middags tid max 10-15 min og ved en fire tiden max 10 min og aftentur max 10 min.
  6. Jeg har en udfordrig med zaco. Når vi er ude at gå tur med ham, hopper han pludselig frem og gør helt vildt og lyder meget sur. Det vi gør er at vi stopper op med det samme, ignoerere ham - når han bliver rolig igen roser vi ham og går videre. Men han gør det 3 sec efter igen. Nogle gange vil han ikke stoppe med at gø og hoppe rundt. Så binder vi ham fast til et træ eller lygtepæl og går væk fra ham, indtil han er rolig igen. er rolig igen. Så mit spøgsmål er ? Gør vi det rigtige og skal vi bare blive ved ????? Jeg ikke vil takle det forkert allerede her fra starten af. Han begyndte for ca 1 uge siden. Han er 15 uger gammel.
  7. Daglig træning skal jo også til og resultatet frem vises i klubben ugentligt. [ATTACH=CONFIG]134861[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134862[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134863[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134864[/ATTACH]
  8. Zaco med de store øre må håbe at det hjælper med at høre efter:-)
  9. Zaco er færdig zaco har lige fået A38 han elsker det:-)
  10. Tak for svarene:-D AnneMangetal du skal ikke snydes for billeder:-)
  11. Hej. jeg har en udfordring Zaco er begyndt at gø og virker meget sur på mennesker når det bliver mørkt Hvordan takler man det bedst ???
  12. Han er faldet rigtig godt til. Her de første 14 dage har han fået lov til at være hvalp med STORT H. Sov natten igennem fra dag 1 af. :5up: Ødelægger intet. :5up: Kommer med vores sko 1000 gange om dagen. Ellers er han startet op på hvalpe hold og er så småt begyndt på lydighed. Hans navn kender han og reagerer på. :banan: Engang imellem......... Der er han ligeledes super. Snart startes op med let svømning samt C-arbejde da han skal gennem PH`s program. :klap: Billeder skal i ej snydes for. Flere billeder følger. Men vi er alle sammen rigtig glade for ham...Vi nyder han lige så meget som han selv nyder livet som hvalp. :hjerte:
  13. Så er der valgt hvalp i samråd med opdrætter. Zaco kommer hjem den. 29/9 :banan:
  14. Ved ikke lige hvad der sker med alle de billeder. lol
  15. Efter er rigtig hård omgang med at få sendt Paw af sted, er det på tide at få lidt gang i huset igen. Vi får en grå schæfer hund fra Kennel Amager på onsdag i samråd med opdrætter. :banan: Der er 1 tæve - 4 hanner i kuldet. Politiet har sat sig på 2 hanner. Tæven er ligeledes afsat. Hvalpene er i dag 6 uger +1 dag og vi har fuldt dem fra de var præcis 3 uger gamle. Lidt billeder fra de var 5 uger + 4 dage skal i ikke snydes for. Vi vælger onsdag hvad for en hvalp vi skal have med hjem til 1/10. :5up: Han skal hedde Zaco og her hjemme får vi juleaften 2 gange i år.:blink:
  16. Hvor den dog varmede en smule i vores hjerter i en meget svær tid. Håber så sandelig der er mere mellem og jord, end man lige går og tror.
  17. Tusind tak for alle jeres krammere, i en svær tid. Paw har fået fred og er uden smerter. Topic for vores Paw http://www.hunde-forum.dk/til-minde-om/42197-hvor-blev-der-dog-stille.html#post1486129
  18. Så kom beskeden som man frygtede. Troede man havde forberedt sig på den.....Det gør man aldrig. Du blev til det sidste til set at de bedste læger m.m. vi kunne finde på området vedr. din albueledsdysplasi. Da vi tog det smertestillende medicin fra dig for at få dig undersøgt ordentligt, kunne vi for alvor se du led af rigtig mange smerter. Vi var 100% indstillet på at du ingen smerter skulle have, men medicinen sendte vores tanker i en anden retning. Var du mon så dårlig som vi havde fået af vide. Tilfældet var desværre langt værre. Du faldt hen og vi kunne ikke kende dig mere, for hvor var vores glade hund. Ord som "skal vi træne - skal vi svømme - skal vi køre bil - skal vi gå spor - skal vi gå en tur, hvor du tidligere smilte og lyste op...Ja som om du sagde... Ja Ja Ja..."jeg er klar". lå du bare og var blank i blikket. Det hele skulle slutte som det begyndte. Jeg sov sammen med dig denne sidste nat, vel vidende du skulle til et bedre sted uden dine smerter og leve livet som en hund burde gøre i blandt os alle sammen. Lå i rigtig lang tid og tænkte tilbage i tiden hvor vi lige havde fået dig hjem. De første 4 uger sov vi ligeledes sammen og du kom og slikkede mig i hoved når du skulle ud og tisse om natten, man kunne mærke på dig du følte dig tryg med følgeskab i nattens mørke. Tårrene trillede meget inden vi faldt i søvn, du passede på mig og slikkede mine tårer af med din tunge, som om du sagde "det skal nok gå" hvor var det dog hårdt. Vi har selvfølgelig været ude at gå "spor" i dag, inden vi kørte til lægen. Spor arbejde var du bare den bedste til...Og du elskede at komme ud og søge. Dette skulle jeg selvfølgelig ikke tage fra dig, inden din sidste rejse. Det var for din skyld - intet mindre havde du fortjent. Hos lægen lagde du dig mellem mine ben og slappede helt af, Vi lå og hørte musik mens du fredsfyldt sov ind. Mit hjerte krympede af sorg, men vigtigst af alt du havde fået fred og var fri for dine store smerter, mens du sov ind hos mig. Rigtig mange vidunderlige oplevelser skulle du berige os med, og hvor er vi dog glade for det. Min video "vedhæftet" bekræfter hvor dejlige og vidunderlige ting du bragte ind i vores hverdag. Stunder og øjeblikke som vil være printet på vores nethinde for altid. Skønne billeder. Og hvor er jeg dog glad for de ting vi fik gjort de sidste dage, vi nåede at gøre alle de ting du elskede så meget. Du blev kun 1 år og 22 dage gammel da vi valgte at give dig fred. Håber du nu løber rundt og hygger dig sammen med alle andre hunde, hvor du end er. Mit sidste ønske nu hvor du har fred i sjælen og fri for smerter, er min video her under. Brug 5 minutter til at se hvor dejlig en hund vi har måtte sige farvel til i en alt - alt for tidlig alder. Noget jeg med sikkerhed ved Paw ville have elsket, da han altid var glad for nye gæster. Vores højt elskede Paw. Du er om nogen anden i vores hjerter gemt...Men du vil aldrig, ALDRIG nogen sinde blive glemt. God rejse.
  19. Fik været hos dyrlægen i dag. Intet nyt som kunne bringe det normale hunde liv tilbage til Paw. Vi vender tilbage fredag for at give vores elskede hund fred. Grundet omstændighederne skal vores børn have lov til at sige ordentligt farvel til ham. Paw elskede børnene over alt på jorden. Har fået smerte stillende medicin med hjem til 2 dage så han i det mindste er total smerte fri. (dyrlægens ord) Skriver en ny topic fredag for Paw. :megaked::megaked::megaked::megaked:
  20. Siden sidst er vi blevet MEGET klogere vedr. Albueledsdysplasi. Albueledsdysplasi. Se dysplasi. Samtlige hunde, der skal anvendes i tjeneste øjemed, bliver radiologisk undersøgt (røntgenundersøgt), før de bliver godkendt til tjenestebrug. En del racer bliver også undersøgt radiologisk for albueledsdysplasi før de indsættes i avl. Der findes fire grader (0, 1, 2 og 3. 0 er bedst)) Lidelsen er medfødt. Hunden halter tiltagende. Evt. ses hævelse ud for det syge albueled. Hævelsen føles blød og med “vandigt” indhold. Skyldes en manglende udvikling og korrekt forbening i albueleddet under opvæksten (ununited processus anconeus). Lidelsen er uhelbredelig. Medicin eller operation kan overvejes. At en hund får konstateret 1-1 i sine albuer, er IKKE ensbetydende med at den ikke har smerter. Nogle hunde med 1-1 kan have smerter som 2-2/3-3 og omvendt kan hunde ligeledes have fået konstateret 3-3 men have smerter som 0-0/1-1. Har ligeledes kontaktet Virklund dyreklinik i dag. Deres udmelding var at lytte til vores egen læge, da de kender Ken Lindeblad særdeles godt. Kontaktede ligeledes DKK lidt før middag, for at få afklaring på billeder som Ken havde bedømt. Fik fat i en venlig dame som jeg satte ind i historien. Beskeden var dog på dette tidspunkt at grundet ferie m.m. var der ca. 10-12 arbejdsdage får end det var min tur til at få vurderet billeder af Paw`s HD/AD. Noget slukøret fik jeg sagt pænt farvel med besked fra damen i den anden ende..."håber alt det bedste for dig og din hund" Hjemvendt fra arbejde tjekkede jeg min E-mail. og sandelig om DKK ikke havde kigget på billederne. Konklusionen fra DKK var HD:B/C AD:1-1 nøjagtigt samme resultat vores egen læge havde spået. Her til aften var den helt galt. Paw har ikke fået smertestillende i lidt over 2 døgn nu og han haltede da vi havde gået bare 10 min. Satte sig ned i "sit" position og løftede H. poste lidt fra jorden (han havde smerter) Hjem det gik for at kontakte Charlotte Frigast. Paw havde lagt sig og så "tom" ud i sit ansigts udtryk....som om han var bedrøvet. Fik fat i Charlotte for gode råd nu....For han skulle ikke have de smerter til næste dag. Charlottes konklusion var nedslående af få: Hvis Paw har fået så mange smerter igen efter blot 2 døgn uden medicin, kan jeg desværre ikke afhjælpe ham. Takkede for hendes imødekommende hed og aflyste besøget i morgen. Straks efter fik Paw sin dosis medicin og efter ca 1 time kom der igen "liv" i ham...vi havde fået den glade hund igen som vi kender ham. Vi venter svar fra prøver indleveret i dag hos lægen og tager i morgen kontakt til Ken igen for afklaring på Paw. VI er 100% afklaret med som ansvarlige hunde ejere, at give Paw fred hvis det ikke i morgen er klarhed på hans helbred. Et billede skal i ikke snydes for af Paw. Fortsættelse følger.
  21. Så har vi været hos Charlotte Frigast. Vi skal vende tilbage sidst på ugen, da hun mener hans smerte stillende stadig sad i kroppen. Hun kunne godt se han haltede på Højre forben (som det også er galt med i forhold til billeder) Der er bestilt tid på onsdag hos vores egen læge for undersøgelse at div. ting og sager.(bla anaplasmose - orm m.m. Vi er allerede startet op med "flexadin" 1 pille dagligt for hjælp til Paw. Fortsættelse følger.
  22. Vi har aftalt tid med Charlotte Frigast på mandag for undersøgelse af Paw. (Hun er kiropraktor) Mht. anaplasmose følger vi lige op på efter samtale med Charlotte, når vi har hendes vurdering. Lige ledes med tilskud er noteret.
  23. @nr 49 Dette er den læge vi har i dag og som har stillet diagnosen på Paw.
×
×
  • Tilføj...