Hop til indhold

sachamusen

Members
 • Antal indlæg

  80
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Personal Information

 • Køn
  Kvinde

sachamusen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Community omdømme

 1. En lille update. Det går rigtigt godt med at gå ture med zaco nu. Der er kun få gange han gør, der går nu dage immellem han lige får et udfald.. Vi er rigtige gode til at fange ham inden han begynder. Det var rigtigt godt med det råd, at hvis vi ikke fik fanget ham men så vende ryggen til ham og ned på knæ og rode lidt i græsset, hvor vi har lagt en god bid. Der bliver kastet mange god bider til søg da vi tror han keder sig når vi går tur, men der bliver leget på turen. Det råd vi fik når vi kunne se han var usikker, med at sætte os og snakke med ham, ae ham så han kunne se det er ok, det var også rigtigt godt. Så vores lommer er fyldt med gode god bider og lidt legetøj, som kommer frem når han går pænt. Endnu tak for hjælpen. Her et billed hvor han bare slapper af:-D
 2. Tusind tak for alle de svar vi har fået. Vi ville prøve at få kontakt med ham forud for situationen og lav et par småøvelser med ham, beløn og gå videre. Vi har givet ham længere line . Vi har fanget ham 3 gange i dag hvor det ikke blev til mere ind han lige skulle til at gøre udfald.:banan: Dejligt man kan spøger om hjælp herinde så man kan gøre det rigtigt fra starten af.:5up: Det bliver nok ikke sidste gang:bigsmile:
 3. Svar på dine spørgsmål. Når Zaco gør af os. lyder han sur. Ja vi ved ikke om det er en leg for ham Nej vi ved ikke hvad der udløser det. Vi har snakket om det, men kan ikke se et mønster i det. ok, vi prøver at nå ham inden han kommer der ud og giver ham en længere line på. Hvad så hvis vi ikke når at nå ham inden han gør udfald, hvad gør vi så ? For hvis vi kaster godbidder tror han vel han bliver belønnet for han gøen/hoppen.
 4. Det vred gøen og hoppen. Ud over gå ture, bliver han trænet og går spor altså ikke hver dag, da han kun er en hvalp men næsten hver dag. Træning foregår mellem 5-10 min 2 gange hver anden dag De dage der ikke bliver trænet går han spor. små spor på 15-20m. Han får sin mad uden for, aldrig i mad skål. vi går til træning hver søndag og det har vi gjort siden han var 9 uger. Han er også begyndt at svømme. At binde ham har vi gjort 3 gange da vi havde hørt at vi skal gå væk fra ham. Men kan høre det ikke hjælper, så det stopper vi med. Bliver han aktiveret/stimuleret ? ja det gør han. Jeg ved godt at en Schæferen er en brugshund og kræver en del aktivering hvis den skal trives.
 5. fordi vi binder ham fast er fordi vi skal fortælle at vi ikke ville have ham med når opføre sig sådan. Har vi fået af vide ved ikke om det er rigtigt. Jeg tror ikke han er usikker Vi går med ham om morgen max 10 min og ved middags tid max 10-15 min og ved en fire tiden max 10 min og aftentur max 10 min.
 6. Jeg har en udfordrig med zaco. Når vi er ude at gå tur med ham, hopper han pludselig frem og gør helt vildt og lyder meget sur. Det vi gør er at vi stopper op med det samme, ignoerere ham - når han bliver rolig igen roser vi ham og går videre. Men han gør det 3 sec efter igen. Nogle gange vil han ikke stoppe med at gø og hoppe rundt. Så binder vi ham fast til et træ eller lygtepæl og går væk fra ham, indtil han er rolig igen. er rolig igen. Så mit spøgsmål er ? Gør vi det rigtige og skal vi bare blive ved ????? Jeg ikke vil takle det forkert allerede her fra starten af. Han begyndte for ca 1 uge siden. Han er 15 uger gammel.
 7. Daglig træning skal jo også til og resultatet frem vises i klubben ugentligt. [ATTACH=CONFIG]134861[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134862[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134863[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134864[/ATTACH]
 8. Zaco med de store øre må håbe at det hjælper med at høre efter:-)
 9. Zaco er færdig zaco har lige fået A38 han elsker det:-)
 10. Tak for svarene:-D AnneMangetal du skal ikke snydes for billeder:-)
 11. Hej. jeg har en udfordring Zaco er begyndt at gø og virker meget sur på mennesker når det bliver mørkt Hvordan takler man det bedst ???
 12. Han er faldet rigtig godt til. Her de første 14 dage har han fået lov til at være hvalp med STORT H. Sov natten igennem fra dag 1 af. :5up: Ødelægger intet. :5up: Kommer med vores sko 1000 gange om dagen. Ellers er han startet op på hvalpe hold og er så småt begyndt på lydighed. Hans navn kender han og reagerer på. :banan: Engang imellem......... Der er han ligeledes super. Snart startes op med let svømning samt C-arbejde da han skal gennem PH`s program. :klap: Billeder skal i ej snydes for. Flere billeder følger. Men vi er alle sammen rigtig glade for ham...Vi nyder han lige så meget som han selv nyder livet som hvalp. :hjerte:
 13. Så er der valgt hvalp i samråd med opdrætter. Zaco kommer hjem den. 29/9 :banan:
×
×
 • Tilføj...