Hop til indhold

rasbak

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Mand

rasbak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. rasbak

    Småtisseri ...

    Tak for jeres idèer. Vi prøver fremover at lægge en god lang tur ind i programmet efter arbejdstid om eftermiddagen. Så ser vi om det hjælper på problemet.
  2. rasbak

    Småtisseri ...

    Ja - de er begge kastreret. Det virker på mig mere som noget "mentalt". Altså noget dominans-agtigt. Vi har gudskelov ingen gulvtæpper hvor de normalt færdes. Men vi kan være 100% sikre, at hvis en dør til et børneværelse med tæppe er efterladt åben, så er han lynhurtig derinde og lægger en tår...øv :hmm:
  3. rasbak

    Småtisseri ...

    Hej Forum, Som ny på siden skal jeg undskylde hvis emnet har været diskuteret før - jeg har ikke sat mig ind i alle de tidligere tråde. Vi har to papillonhunde på 5 og 3 år. De er brødre og trives vældig fint i hinandens selskab. Normalt bliver de luftet om morgenen. Ikke særlig langt - men langt nok til at de begge har besørget både "bimmelim" og "bummelum" Igen om efterdagen får de tid i haven til både boldspil, leg ...og besørgelse. Om aftenen en havetur eller gåtur. De har normalt ingen problemer med at finde ud af hvor der skal tisses - nemlig udenfor. Og holder sig (som regel) også tørre mens vi er på arbejde. Men mange gange går - især storebror- og lunter lidt omkring i krogene. Hvis vi ikke ser der skal han lige "markere" lidt på et bordben, stoleben, et par sko eller andet der dufter lidt hjemligt. Det er efterhånden et stort problem og jeg synes det bliver værre og værre. Hele huset dufter - eller hørmer hvis vi skal være ærlige - lidt småpisset. Og når man i weekenden kommer til at gøre lidt ekstra rent i dagslys kan man virkelig se hvor mange "strint" der er over hele huset.... What to do ??? Det er sjældent vi fanger ham med løftet ben, for han er en luske-fis der gerne lunter lidt hvileløst omkring om aftenen før han falder til ro i sofaen...
×
×
  • Tilføj...