Hop til indhold

Barley&Ayden

Members
  • Antal indlæg

    132
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Indlæg skrevet af Barley&Ayden

  1. Den mest sobre bog med racebeskrivelser, jeg er stødt på til dato er denne her: https://www.tanum.no/_dokumentar-og-fakta/dyr-og-natur/hunder/hund-agneta-geneborg-9789100102517

     

    Ikke at den er 100% perfekt, men de er god til også at skrive både om racerelaterede sygdomme og om ting man skal være obs på med racen.

     

    Med hensyn til "min" race, så vil jeg henvise til denne her beskrivelse, hvis det skal være til at finde på nettet: http://www.danskbeauceronklub.dk/race-profil.html

  2. Den Riesenszhnauser ha jeg havde vejede 42 kg og jeg vurderer at de fleste Berger der Beauce hanner vi så på Paris verdensudstillingen for ca 5 år siden lå tættere på 50 kg eller måske mere. Jeg var i hvert fald lidt overrasket.

     

    Ayden er som sagt en "nips" der pt vejer ca 32 kg, men han har også et lille års tid endnu, til han er rigtigt voksen. Der er en del hanner, der når op på de +50 kg, men så er de som reglen også oppe og tangere "overliggeren" mht til højde ifølge racestandarten.

  3. Dejligt med alle præsentationerne!

     

    Mange af jeres indlæg i præsentationstråden er blevet grå, og det betyder de har fået rigtig mange "likes". Tror nok det er 10 likes før baggrunden bliver grå.

     

    Og så er jeg imponeret over at mindst en af jer allerede er blevet sponsormedlem, det er da en kompliment til HF.

     

    Ajjj - dejligt med en forklaring, for der er stadigt et par ting jeg ikke helt har grejet endnu, meeeeeen det skal nok komme.

  4. Velkommen til.

     

    Da vi for 35 år siden skulle have vores første hund sammen, min kone og jeg, ville konen have Rotweiler men jeg ville have Doberman. Via bøger kunne jeg jo se at der fandtes en race Berger de beauce og det tror jeg er den samme du har og som kunne være en muglighed. Der var dog ingen i Danmark på det tidspunkt, så der endte med Riesenszhnautser.

     

    Første gang jeg rigtig så racen var på udstilling i Paris for nogle år siden. Den var større end jeg havde forventet og meget impornerende. Spændende race.

     

    Du har helt ret - de hedder også Berge de Beauce og der er stadigt ikke mange af dem i DK, men vi er nogen der arbejder lidt på sagen ;-)

    Der er noget forskel i størrelsen på dem, jeg har set nogen der er meget (næsten for) store, men Ayden er relativt "lille" af en hanhund at være, og han er så lidt mere adræt.

    Han er en rigtig charmepony! ( Siger en af mine veninder ;-) )

  5. Jeg forstår dig godt, jeg ville have det på samme måde...jeg for min del synes det er fejl jeg ikke har et rum herhjemme fyldt med lækker kage, hvide duge og sølvtøj...og en der konstant kommer og fylder min "jeg har ikke engang råd til et skår af underkoppen"-kop med den bedste varme chokolade hver gang jeg får tømt koppen....når JEG bliver millionær!! :cool:-og SÅ er du i den grad inviteret! :-D

     

    Det glæder jeg mig til! :banan::klap::madtid:

  6. Hvad...nej...ingen undskyldninger :-D Jeg synes det er herligt!! Især når det handler om mad og fjol...hver for sig eller sammen, det er nogle af favorittingene her i livet :blink:

     

    B&A (fra nu af) åh ja...Nimbs kagebord...jeg savler stadig...det var en god god dag!!..(Hvisker et par billeder... )

    ..[ATTACH=CONFIG]131638[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]131637[/ATTACH]

     

    Synes stadigt at det var en fejl at jeg ikke var inviteret med - selv om den der har inviteret dig, slet ikke kender mig..... ;-)

×
×
  • Tilføj...