Hop til indhold

Barley&Ayden

Members
  • Antal indlæg

    132
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Barley&Ayden

  1. Tak for anbefalingen Lenschow, jeg ved du også er lidt forelsket i "min" race En beauceron er en SKØN hund - men ikke en jeg vil anbefale til en "nybegynder", som TS selv kalder sig. Det er klart en fordel at have en del erfaring før du anskaffer en beauceron.
  2. Skoleeksempel på en hvalpefabrik - bare trist
  3. At tro på at man kan "kurer" al uønsket adfærd en hund kan udvise på 48 timer, incl meget racetypisk adfærd, som den unge boxer udviser, er lidt "kejserens nye klæder"! http://www.dyrefondet.dk/nyheder/vis.htm?nid=48 Det er i allefald ikke mine hunde, der skal sendes sådan et sted hen.
  4. Så er der kastet en underskrift.
  5. Den mest sobre bog med racebeskrivelser, jeg er stødt på til dato er denne her: https://www.tanum.no/_dokumentar-og-fakta/dyr-og-natur/hunder/hund-agneta-geneborg-9789100102517 Ikke at den er 100% perfekt, men de er god til også at skrive både om racerelaterede sygdomme og om ting man skal være obs på med racen. Med hensyn til "min" race, så vil jeg henvise til denne her beskrivelse, hvis det skal være til at finde på nettet: http://www.danskbeauceronklub.dk/race-profil.html
  6. Ayden er som sagt en "nips" der pt vejer ca 32 kg, men han har også et lille års tid endnu, til han er rigtigt voksen. Der er en del hanner, der når op på de +50 kg, men så er de som reglen også oppe og tangere "overliggeren" mht til højde ifølge racestandarten.
  7. Åhhh - Victor er altså sød! :hjerte:
  8. Tak for præsentationen og velkommen ( hvis man kan sige det, når man selv er kommet til meget senere )
  9. Dig har vi heldigvis "mødt" på HG mange gange
  10. Ajjj - dejligt med en forklaring, for der er stadigt et par ting jeg ikke helt har grejet endnu, meeeeeen det skal nok komme.
  11. Du har helt ret - de hedder også Berge de Beauce og der er stadigt ikke mange af dem i DK, men vi er nogen der arbejder lidt på sagen Der er noget forskel i størrelsen på dem, jeg har set nogen der er meget (næsten for) store, men Ayden er relativt "lille" af en hanhund at være, og han er så lidt mere adræt. Han er en rigtig charmepony! ( Siger en af mine veninder )
  12. Måske skulle vi bare starte med at lokke dig her ud en dag....:slem:
  13. Tak -jeg så også der havde "sneget" sin endnu en beauceron-tosse med ind i den flok, der kom til fra HG. @Trine M har også beauceron
  14. Det glæder jeg mig til! :banan::klap:
  15. Synes stadigt at det var en fejl at jeg ikke var inviteret med - selv om den der har inviteret dig, slet ikke kender mig.....
×
×
  • Tilføj...