Hop til indhold

Barley&Ayden

Members
 • Antal indlæg

  132
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

2 Neutral

Om Barley&Ayden

 • Rang
  Holdbar
 • Fødselsdag 06-08-1963

Personal Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Tak for anbefalingen Lenschow, jeg ved du også er lidt forelsket i "min" race En beauceron er en SKØN hund - men ikke en jeg vil anbefale til en "nybegynder", som TS selv kalder sig. Det er klart en fordel at have en del erfaring før du anskaffer en beauceron.
 2. Skoleeksempel på en hvalpefabrik - bare trist
 3. At tro på at man kan "kurer" al uønsket adfærd en hund kan udvise på 48 timer, incl meget racetypisk adfærd, som den unge boxer udviser, er lidt "kejserens nye klæder"! http://www.dyrefondet.dk/nyheder/vis.htm?nid=48 Det er i allefald ikke mine hunde, der skal sendes sådan et sted hen.
 4. Så er der kastet en underskrift.
 5. Den mest sobre bog med racebeskrivelser, jeg er stødt på til dato er denne her: https://www.tanum.no/_dokumentar-og-fakta/dyr-og-natur/hunder/hund-agneta-geneborg-9789100102517 Ikke at den er 100% perfekt, men de er god til også at skrive både om racerelaterede sygdomme og om ting man skal være obs på med racen. Med hensyn til "min" race, så vil jeg henvise til denne her beskrivelse, hvis det skal være til at finde på nettet: http://www.danskbeauceronklub.dk/race-profil.html
 6. Ayden er som sagt en "nips" der pt vejer ca 32 kg, men han har også et lille års tid endnu, til han er rigtigt voksen. Der er en del hanner, der når op på de +50 kg, men så er de som reglen også oppe og tangere "overliggeren" mht til højde ifølge racestandarten.
 7. Åhhh - Victor er altså sød! :hjerte:
 8. Tak for præsentationen og velkommen ( hvis man kan sige det, når man selv er kommet til meget senere )
 9. Dig har vi heldigvis "mødt" på HG mange gange
×
×
 • Tilføj...