Hop til indhold

Manse

Members
 • Antal indlæg

  252
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Manse

 • Fødselsdag 14-07-1984

Personal Information

 • Lokation
  Kolding
 • Job
  Bygningsmaler
 • Hundenavn
  Manse
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Manse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Community omdømme

 1. Mange tak for dit svar. dit bud giver ganske god mening, for han har jo netop fået opmærksom når han er begyndt at gø, for at få ham til at stoppe. jeg vil prøve som du skriver, at ignorere ham, helt og aldeles når han gør, og selvfølgelig få venner og familie til at gøre det samme. Og så masser af ros når han er stille 👍🏼 jeg tænker jeg er en del af problemet, netop fordi han sjældent opfører sig sådan når jeg ikke er det.. jeg vil prøve at være mere opmærksom på mig selv, og håber jeg kan finde hvad der trigger ham..
 2. Mange tak for svar. jeg vil lade ham blive hjemme det næste stykke tid, og se om det kan hjælpe. Og når familien kommer herned, vil jeg sige de ikke skal tage deres hunde med. han er et stort madøre, så det bliver ikke et problem at finde en lækker tyggeting til ham når vi får besøg.
 3. Mange tak for svar. nej det skal han ikke, men da min familie bor en times kørsel væk, tager jeg ikke bare et smuttur forbi, så synes det er synd hvis han skal være alene hjemme. Nu hvor han jo også er alene hjemme når jeg er på arbejde. han kommer ikke med rundt til veninder, for det har han aldrig synes var særlig fedt. Men jeg har jo nogle gange veninde på besøg, og der er det jo også galt. dit bud er altså at han er stresset?
 4. Jeg har brug for hjælp 😢 sidder og stortuder imens jeg skriver dette.. jeg har Manse, 11 år til oktober. Han er en blanding af mops og gårdhund. en lang historie kort... han gør som en i helvede når vi er sammen med andre, han gør højt, mens han kigger en i øjnene...og jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre.. men aldrig når vi er hjemme alene. Han er også begyndt at gø mere på vores gåture, af hunde, biler der ikke plejer at holde der mm. Men det tænker jeg måske bare er fordi han er ved at være en gammel starut.. jeg er så frustreret, at jeg faktisk overvejer om han skal i hunde himlen, fordi jeg ikke føler jeg er værdig til at have ham mere, jeg bliver SÅ sur på ham, at jeg er begyndt at råbe af ham.. og Idag gik jeg over stregen, og det gør mig så ked af det!! Har så ondt i hjertet over at jeg Kan blive så sur på en som burde være min bedste ven 😢😢😭😭 vi er lige kommet hjem fra min bror, hvor naboen også fik nok af hundegøende. jeg tror måske det hele startede da min bror og forældre fik nye hunde for 2 år siden, og siden da er det bare blevet værre og værre.. det startede i det små, hvor han gøede lidt men kunne afledes, enten med leg, gåtur, snack mm. Min første tanke var at han var jaloux, fordi de små blev nusset lidt mere end han måske blev. Fik en god snak med min familie om at Manse ikke skulle glemmes, fordi der var kommet nye til, og det tog de til sig, og der bliver ikke gjort forskel mere, tværtimod så får manse mere opmærksom end de andre nu, fordi han gør så meget! jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal gribe det her problem an.. jeg har prøvet at ignorere ham, hjælper ikke, han fortsætter bare. jeg har prøvet at give ham timeout, hvor han er blevet sat ind bag en dør, så snart han er stille, max 10 sekunder og han kommer ind igen. (Døren står så klem, så han ville selv kunne åbne den, hvis han ville) han gør så snart jeg har sat mig... jeg har prøvet at aflede med godbidder, men så snart de er spist, så begynder han igen. Jeg har afledet med legetøj, det hjælper ganske kort, men så snart han mister interessen for bamsen, og han begynder igen! Jeg har prøvet at nusse ham, men det er heller ikke holdbart i længende, da jeg jo ikke kan holde fokus på dem jeg er sammen med.. Jeg har bestilt tid med en osteopat, for at finde ud af om han måske har ondt, men tænker problemet ville være der hele tiden, men som sagt, når vi er alene hjemme, så er han helt normal 🤷🏽‍♀️ Hvis han bliver passet, og jeg jo selvfølgelig ikke er der, gør han heller ikke.. så måske jeg er problemet 😭 Nogle gode ideer til hvad jeg kan gøre, så manse måske kan få en glad “hundemor” tilbage og få nogle gode sidste år.. jeg har ikke brug for at blive dunket i hovedet med at jeg ikke må råbe af ham, det ved jeg godt.. og har det så dårligt over det 😭😭
 5. Hej. Min bror og hans kæreste har købt en lille dværg gravhund blanding (mor dværg gravhund, far dværg gravhund og chi) Han er 10 uger. vi er lidt i tvivl om hvor meget den skal have at spise. Der hvor han kom fra fik vi at vide at den skulle have 25 g om dagen, den får Royal Canin. Jeg sagde de skulle prøve at veje milo og se om han taber sig eller tager på. Han vejer så det samme som for en uge siden.. hvis man kigger på Royal canin side står der at han skal have 124 g om dagen ved forventet vægt på 6 kg som voksen.. det synes jeg lyder af meget? hvad tænker i om det?
 6. Manse

  Dværg gravhund

  Okay mange tak for hjælpen 😊
 7. Manse

  Dværg gravhund

  Vi har kigget derinde, og synes ikke vi kan se nogle der opdrætter dem?
 8. Manse

  Dværg gravhund

  Hejsa min bror og hans kæreste har snakket om at de gerne vil have en dværg/miniature gravhund. Men vi kan ikke helt finde ud af om man kan få dem som korthåret? Er der nogen kloge hoveder herinde som ved sådan noget?
 9. Jeg er glad for at læse i ikke køber hvalp derfra alligevel. Min Manse er derfra, som jeg selvfølgelig elsker højere end noget andet, men Gud hvor har jeg haft, og stadig lidt været en problem hund med adfærdsproblem! Jeg var så dum da jeg købte ham, total uvidende, og kunne jo ikke stå for hans søde fjæs.. Men på daværende tidspunkt var der ingen klokker der ringede! aldrig om jeg skal købe en hund hvor jeg ikke har sat mig lidt mere ind i opdrætteren og forældre til hvalpen.. I min familien har "vi" altid sagt at blandingshunde er sundere end racerene så selvfølgelig skulle jeg have en blandingshund, og nu hvor de kalder sig for en kennel kunne det jo ikke gå helt galt, tænkte jeg! Manse er også en sød og dejlig hund, men Gud hvor har han koster meget blod, sved og tåre.. Og er ret sikker på at hvis han var kommet ud til en familie var han blevet aflivet for længst! jeg kender en anden som han købt hund der også, faktisk 3 styks. Den første er meget normal, så ville de have en mere fra samme sted, de endte så med to, hvor den ene blev aflivet inden hun blev et halvt år da der var noget galt med hendes nervesystem, de kun så en ny derfra, som blev lige knap 3 år før hun måtte aflives af svær hd. Nå, det blev ret langt et indlæg, men ja.. Er glad for i har ombestemt jer, for det er ikke er godt sted at få hund fra! Så mit råd til jer er at sætte jer ind i hvad det er i køber, det skulle jo gerne blive et familie medlem de næsten 10-15 år..
 10. Han har det meget bedre, tak. Han har fået lidt og spise og drikke og alt er blevet indbords. Og han er endda blevet så frisk at han har været ude på altanen og gø af børnene! God bedring med din den lille, det er ikke sjovt når de har det dårligt
 11. super er mange tak for hjælpen endnu engang
 12. Det går bedre idag, jeg kan ikke helt finde ud af om han har ondt, halen er på sin plads, og han ser ikke helt så trist ud idag som i går, men det virker som han ikke rigtig er vild med at bevæge sig, vi har lige været ude og tisse, en meget kort tur! Han smasker også lidt idag, men nok ikke mere end han plejer om morgenen. Han søger ud til vandskålen, må han have fri vand idag? Og har fået lidt og han drak det med det samme...
 13. Mange tak, det håber jeg også. Og mange tak for hjælpen
 14. okay han får først vand i aften så. Tak for hjælpen. Han har ikke kastet op i en halv time nu, det er da positivt :hjerte: Han ligger på måtten ude i bryggers, troede han ville ud, men han stod bare og kiggede på mig i regnen. Nu får han lige lidt fred for mig så. Jeg har sendt en veninde afsted efter noget zoolac det jeg havde var selvfølgelig blevet for gammel.
 15. Okay jeg koger noget vand til ham han kan få.. Hvad hvis han ikke kan holde vandet nede? Og så får han ikke noget at spise om et døgns tid puha han ligner en der har ondt, står bare helt stille og kigger på mig. Ja, jeg ringede alligevel til dyrlægen men de har selvfølgelig lukket. Øv jeg hader sådan noget, sidder og tuder nu, selvom det ikke hjælper på noget..
×
×
 • Tilføj...