Hop til indhold

Manse

Members
 • Antal indlæg

  248
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om Manse

 • Rang
  Langtidsholdbar
 • Fødselsdag 14-07-1984

Personal Information

 • Lokation
  Kolding
 • Job
  Bygningsmaler
 • Hundenavn
  Manse
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Manse

  Foder til gravhund hvalp

  Hej. Min bror og hans kæreste har købt en lille dværg gravhund blanding (mor dværg gravhund, far dværg gravhund og chi) Han er 10 uger. vi er lidt i tvivl om hvor meget den skal have at spise. Der hvor han kom fra fik vi at vide at den skulle have 25 g om dagen, den får Royal Canin. Jeg sagde de skulle prøve at veje milo og se om han taber sig eller tager på. Han vejer så det samme som for en uge siden.. hvis man kigger på Royal canin side står der at han skal have 124 g om dagen ved forventet vægt på 6 kg som voksen.. det synes jeg lyder af meget? hvad tænker i om det?
 2. Manse

  Dværg gravhund

  Okay mange tak for hjælpen 😊
 3. Manse

  Dværg gravhund

  Vi har kigget derinde, og synes ikke vi kan se nogle der opdrætter dem?
 4. Manse

  Dværg gravhund

  Hejsa min bror og hans kæreste har snakket om at de gerne vil have en dværg/miniature gravhund. Men vi kan ikke helt finde ud af om man kan få dem som korthåret? Er der nogen kloge hoveder herinde som ved sådan noget?
 5. Jeg er glad for at læse i ikke køber hvalp derfra alligevel. Min Manse er derfra, som jeg selvfølgelig elsker højere end noget andet, men Gud hvor har jeg haft, og stadig lidt været en problem hund med adfærdsproblem! Jeg var så dum da jeg købte ham, total uvidende, og kunne jo ikke stå for hans søde fjæs.. Men på daværende tidspunkt var der ingen klokker der ringede! aldrig om jeg skal købe en hund hvor jeg ikke har sat mig lidt mere ind i opdrætteren og forældre til hvalpen.. I min familien har "vi" altid sagt at blandingshunde er sundere end racerene så selvfølgelig skulle jeg have en blandingshund, og nu hvor de kalder sig for en kennel kunne det jo ikke gå helt galt, tænkte jeg! Manse er også en sød og dejlig hund, men Gud hvor har han koster meget blod, sved og tåre.. Og er ret sikker på at hvis han var kommet ud til en familie var han blevet aflivet for længst! jeg kender en anden som han købt hund der også, faktisk 3 styks. Den første er meget normal, så ville de have en mere fra samme sted, de endte så med to, hvor den ene blev aflivet inden hun blev et halvt år da der var noget galt med hendes nervesystem, de kun så en ny derfra, som blev lige knap 3 år før hun måtte aflives af svær hd. Nå, det blev ret langt et indlæg, men ja.. Er glad for i har ombestemt jer, for det er ikke er godt sted at få hund fra! Så mit råd til jer er at sætte jer ind i hvad det er i køber, det skulle jo gerne blive et familie medlem de næsten 10-15 år..
 6. Manse

  Pludselig opkast!!

  Han har det meget bedre, tak. Han har fået lidt og spise og drikke og alt er blevet indbords. Og han er endda blevet så frisk at han har været ude på altanen og gø af børnene! God bedring med din den lille, det er ikke sjovt når de har det dårligt
 7. Manse

  Pludselig opkast!!

  super er mange tak for hjælpen endnu engang
 8. Manse

  Pludselig opkast!!

  Det går bedre idag, jeg kan ikke helt finde ud af om han har ondt, halen er på sin plads, og han ser ikke helt så trist ud idag som i går, men det virker som han ikke rigtig er vild med at bevæge sig, vi har lige været ude og tisse, en meget kort tur! Han smasker også lidt idag, men nok ikke mere end han plejer om morgenen. Han søger ud til vandskålen, må han have fri vand idag? Og har fået lidt og han drak det med det samme...
 9. Manse

  Pludselig opkast!!

  Mange tak, det håber jeg også. Og mange tak for hjælpen
 10. Manse

  Pludselig opkast!!

  okay han får først vand i aften så. Tak for hjælpen. Han har ikke kastet op i en halv time nu, det er da positivt :hjerte: Han ligger på måtten ude i bryggers, troede han ville ud, men han stod bare og kiggede på mig i regnen. Nu får han lige lidt fred for mig så. Jeg har sendt en veninde afsted efter noget zoolac det jeg havde var selvfølgelig blevet for gammel.
 11. Manse

  Pludselig opkast!!

  Okay jeg koger noget vand til ham han kan få.. Hvad hvis han ikke kan holde vandet nede? Og så får han ikke noget at spise om et døgns tid puha han ligner en der har ondt, står bare helt stille og kigger på mig. Ja, jeg ringede alligevel til dyrlægen men de har selvfølgelig lukket. Øv jeg hader sådan noget, sidder og tuder nu, selvom det ikke hjælper på noget..
 12. Manse

  Pludselig opkast!!

  Tak for hurtig svar. Så jeg behøver ikke være vildt bekymret? Jeg har aldrig set ham sådan før... Han har lige kastet op 2 gange mere hvor det var vand som han lige havde drukket..
 13. Manse

  Pludselig opkast!!

  Hmm nu går hønemoren nok op i mig! Mig og Manse er næsten lige kommet hjem fra gåtur, hvor han spiste en del græs, men det er noget han gør ret ofte. Da vi næsten var hjemme, kastede han pludselig op, og der var en del mad, han har ikke fået noget siden i morges! Inden vi var hjemme kastede han op igen, også mad. Jeg tog ham op og bar ham hjem da jeg ikke kunne få ham til at gå! her hjemme har han yderligere kastet op to gange, hvor det var slim... Nu er det så bare at jeg bliver bekymret, overvejer om jeg skal ringe til dyrlægen... Lige nu går han bare rundt og smasker ret meget som om han har kvalme... Hvad gør jeg???
 14. Manse

  Knuder :'(

  Tak for jeres trøstede ord. Det var bare mig der heldigvis er en pylre mor Det var på grund af hans sele, så bare lidt hud irritation, som bare skal have tid så skulle det gerne gå væk af sig selv, men jeg skal selvfølgelig lige holde øje med det. Men puha hvor blev jeg lettet over at høre det. :banan:
 15. Manse

  Knuder :'(

  Sidste søndag opdagede jeg at Manse har knuder i armhulen, eller hvad det nu hedder på en hund Først tænkte jeg det muligvis var på grund af hans sele (Julius k9) da de sidder lige der hvor den store spænde er.. Så jeg har skiftet sele for at se om der ville ske en ændring, men det er der ikke! Jeg har en tid ved dyrlægen idag, men er ved at dø af skræk om det er kræft! Der er nok en 6-7 stykker i den ene side og 3 i den anden side.. Han virker ikke til at have ondt når jeg rører ved dem.. Og de er lidt bløde agtig.. Nogen der har oplevet det samme?
×
×
 • Tilføj...