Hop til indhold

AltidJyde

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

AltidJyde's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Det er en blanding mellem en brun labrador og en schæfer og alle hvalpe er helt sorte. Det undrer os, da brune labrador sagtens kan få brune hvalpe (og jeg ved godt, at de også kan få sorte) og hos schæferen kan man se aftegninger fra fødslen. Det er første kuld, så intet sammenligningsgrundlag.
  2. Hej Takker for omsorg og råd. Nu vælger vi ikke udelukkende ud fra udseendet, vi kender begge forældre og ud fra deres sind, mors opførsel over for hvalpene, ejers omgang med hunde og hvalpe kan vi regne med et godt udfald, når det kommer til sind. Desuden vil vi kigge på hvalpenes årvågenhed, nysgerrighed osv. Men når det så er på plads, er der intet forkert i at have ønsker til udseendet, det har de fleste vel. At vi har mødt hvalpene allerede nu skyldes, at vi kender ejerne, hvalpene er slet ikke sat til salg.
  3. Hej. Vi har lige besøgt de lækreste, kun 2 uger gamle, blandingshvalpe i dag. Vi er faktisk på udkig efter et helt bestemt udseende og er derfor lidt i tvivl om, hvor tidligt, vi kan bedømme deres aftegninger og pelslængde?
×
×
  • Tilføj...