Hop til indhold

aien89

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Mand

aien89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Tak for besked. Og rigtig god bedring til deres nevø.
  2. Det lyder rigtig godt med mange ture og centrum i familien. Til gengæld kunne jeg godt frygte lidt for, om de pludselig beslutter sig for at få børn? Eller når du skriver "ingen hjemmeboende børn" mener du så, at de har fået dem de skal have? Der er ingen stamtavle på ham, men vi har stamtavlen på hans forældre. Men hans helbred er fantastisk. Vi har dyrelæge i Centrum Dyrehospital i Rødovre, hvor han faktisk er blevet set af alle fem læger, der alle har været imponeret over, hvor fin han er og hvor sund og rask han er. Han er i øvrigt lige blevet kastreret og har fået en tandrensning.
  3. Han har boet sammen med to katte siden han var 16 uger gammel. I dag har vi stadig den ene kat, og de har det fint sammen. Jeg tror godt han kan vende sig til en ny kat på sigt, men det vil kræve rigtig meget træning, tænker jeg. Hårdt arbejde. Men hvis I er klar på det hårde arbejde, er I selvfølgelig velkomne til at komme forbi og låne ham og træne for at vurdere det selv.
  4. Hej Maiken. Vi har ham stadig ja. .
  5. Han er også dejlig, men pga. situationen med baby, får han langt fra ligeså meget opmærksomhed, og vi er samtidig bekymret for baby og ham sammen i nogle situationer. Vi vælger dog at beholde ham, hvis der ikke kommer nogle ordentlige mennesker og vil have ham. Så må vi bare holde ud, ind til baby bliver ældre.
  6. 4,5 år gammel han-whippet. Han er kemisk kastreret, da han i brunstige perioder bliver meget tæve-glad. Det er med knust hjerte, at vi laver denne annonce, men vores Noir er ikke så tryk ved vores 10 måneder gamle baby, der er begyndt at kravle rundt over det hele. Vi har haft en hundebehandler ude, som har observeret en hyggelig og kærlig hund, men ud fra vores forklaringer også vurderer, at hunden er lidt sensitiv. Han elsker at løbe og gå ture og ligge og putte alle steder i hjemmet - men endnu bedre, hvis det er sammen med sine ejere. Vi har aldrig haft problemer med ham, men han har ressourceforsvar ift. andre dyr og vores baby. Derfor anbefales det, at han kommer til et sted, som ikke har andre dyr og som heller ikke har små børn i huset. Hvis man er en meget rutineret hundeejer og har tid og vilje til at gøre det hårde arbejde, tror jeg ikke, det er et problem man ikke kan fikse. Generelt har han aldrig haft problemer med andre hunde, og vi plejer at slippe ham på engen, hvor han løber rundt og hygger og hilser på alle de hunde, han støder på. Han hedder Noir og befinder sig i Allerød i Nordsjælland. Vil I høre mere, kan I kontakte mig på nickomusik at gmail.com eller på 42 64 14 26. Mvh. Nick Hansen.
  7. Det vil vi helt sikkert prøve. Vi bor i Allerød. Sådan overordnet set kun hunden godt lide baby, men i dag nappede han ud efter baby da baby mærkede sig hans hundekurv. Så han har lidt ejerfornemmelse og det bekymrer mig.
  8. Ok, interessant den med godbidder. Den må vi prøve. Vi overvejer en adfærdsbehandler, ja, men det er lidt en jungle - vi aner ikke hvem der bedst kan hjælpe i den situation.
  9. aien89

    Napper efter baby

    Vi er en familie der bor i Nordsjælland og består af en baby på snart 9 måneder, en kat på 8 år og vores han-whippet på lidt over 4 år.Min kæreste er på barsel og er derfor hjemme i løbet af dagen med baby og dyrene. Sagen er den, at min kæreste siger hun har oplevet de sidste to dage, at hunden har nappet efter baby. Baby er begyndt at kravle og kommer vidt omkring. Hunden siger ingen lyde i situationen, så jeg ved ikke hvorvidt det er en lege-nap, men vi er nødt til at se nærmere på det. Hvis hunden kommer for tæt på baby, og min kæreste prøver at skubbe hunden væk, napper han efter hende. Jeg har ikke selv oplevet det når jeg har været hjemme, men kan forestille mig, at der er noget mellem min kæreste og hundens forhold, der måske har medført lidt jalousi eller ejerfornemmelse over for hende. Før baby kom var hunden og kæresten meget tætte, mens jeg var den lidt mere disciplinerende. Jeg ved ikke om det kan have noget at gøre med dette? Men hvad er jeres indtryk? Hvad skal vi gøre?
×
×
  • Tilføj...