Hop til indhold

Rams

Members
 • Antal indlæg

  5.301
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

160 Excellent

Om Rams

 • Rang
  Guddommelig
 • Fødselsdag September 13

Personal Information

 • Lokation
  Udkantsdanmark
 • Interesser
  Hunde. Det er det i hvert fald for alvor blevet:-)
 • Job
  Sygeplejerske
 • Hundenavn
  Boris og Moster
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Tænker også, det klart er den bedste løsning
 2. Okay, så skal jeg nok ikke bekymre mig så meget, men til gengæld bare mosle lidt her i starten og så købe en brugt og billig kombivogn eller klapvogn når vi er lidt inde i det nye år. Tak for forslag og erfaringer! HF er bare rar
 3. Alfen: Tak for svar. Det er heller ikke et problem, når han jævnligt er i buret i bilen i noget tid hvis jeg lige har et ærinde eller træner hold på træningspladsen? Missing: har fået samme råd af Siri og tror også det bliver en god løsning i længden. Men må ærligt indrømme at vi nu lige stopper pengeregnen ud af lommerne. Og så må der købes en brugt kombivogn i starten af næste år. For omvendt så er det også synd at ødelægge den pæne barnevogn ved alle mine gåture og 'eventyr' med hundene
 4. Arh okay... Man kan få en citroen berlingo med det.. Vores har ikke... (-Lige nu sidder jeg og mentalt slår mig pga min dumhed )
 5. Er det også en citroen berlingo? Så er det nemlig en ekstraudstyrsmodel. Vi så på sådan en, da vi skulle vælge bil, men syntes den blev for dyr pga alt det ekstraudstyr ift hvad vi troede vi havde brug for.. Spørg lige om vores valg bider os i r*ven lige nu;-)
 6. Ja, da jeg opgraderede fra min Ford Ka til en berlingo, havde jeg også helt naivt troet, at det ville være super let at få plads til alt..! Problemet er at hvis jeg skal have et stort nok bur/transportkasse til alle 3 eller om end bare til hr stankelben, så er bure åbenbart pr automatik 66-70 cm høje.. Ikke nogle på 55 cm. (for det jeg havde fundet, var så for stort i dybden..) Vi har dog en transportkasse, som passer fint til Boris -og moster ville nok også kunne være deri sammen med ham, hvis hun skulle med. Den kunne jo ryge ind bagi sammen med barnevognen og så uden autoburet. Og så Robbie på bagsædet i sele. Det kunne jo være løsningen på særlige familieture.
 7. Sorry, den havde jeg ikke fanget ordentligt:oops: Jeg havde håbet, at det hele kunne være i bilen og derfor købte jeg den citroen berlingo (), så jeg slap for at kæmpe med at slæbe ud og ind af bilen... Det er ikke det mest håndterbare bur at slæbe ud og ind. Jeg ved ikke, hvor jeg skulle gøre af de to små, hvis de ikke skulle være i bur. For de kan ikke sidde i sele. Nej, de kan ikke flyttes på. Andet end at ryglænet kan slåes ned. Men buret fylder det meste af bredden i bilen, så det gør ingen forskel..
 8. Jeg prøver at høre dem om det mandag. For det fedeste ville da være en anden, som fylder mindre. Men så er jeg jo bekymret for at vi ikke kan få en barnevogn foreløbig dvs. at vi ikke har en, når hun bliver født.. Desværre er det ønskebørn, vi har handlet i og de forhandler ikke Odder,
 9. Så kommer den der er passager til at sidde med barnevognsdelen ovenpå skødet... Kæresten har lige foreslået at barnevognsdelen kunne være på forsædet og stå sådan på højkant-agtigt, hvis sædet er kørt og lænet helt tilbage, når vi alle skal med. Mens baby og autostol i hverdagen kan være på forsædet og så have barnevognsdelen på bagsædet. Kunne måske være en løsning:hmm:
 10. Vi har så ikke købt andet i butikken, da jeg har fundet mest brugt. Så det er 'kun' godt 7000 kr, vi har smidt der. Men må prøve at forhøre mig om det på mandag. De havde lidt travlt, da vi var der. Og vi var ikke så insisterende.. Men vi skulle have været gået ind igen med det samme:???:
 11. Kan man bytte en barnevogn, der er specielt bestilt hjem til en?... ER altså virkelig grøn i den her verden:vedikke: Har sådan fortrudt, at vi ikke gik ind og snakkede med dem om det, da vi stod på p-pladsen og opdagede det!:damn:
 12. Derudover har jeg været så dum at lytte til overtroen med at barnevognen ikke måtte komme med hjem før babyen, bare fordi jeg syntes, det var lidt hyggeligt. Så vi har kørt den hjem til min mor og nu mangler jeg målene på barnevognen... Tror altså at jeg tager den med hjem mandag, når jeg er forbi min mor igen. Så jeg kan få målt og regnet ordentligt på tingene. Vi er endda i tvivl om den overhovedet kan være i kærestens bil, uden hunde og bur (Han har en Mazda 3, som vi kører i 'til pænt brug). Så det skal da lige testes også.. Jeg har været ved at søge på alternative bure.. Har fundet et bur der er 60 cm høj. Vil 6 cm mon overhovedet gøre en forskel? Ellers har jeg fundet bure, der er rigeligt plads i ellers, men kun er 50 cm høje. Men det er vel synd at lade en hund, være i et autobur, der er 5 cm lavere end dens skulderhøjde? Ellers ville jeg kunne have alt. Specielt med forslaget om at have stellet på en cykelholder.
 13. Kunne være en mulighed:hmm: Men tror faktisk at den ikke engang kan være der, fordi den er så pokkers stor:evil: Hvorfor havde jeg dog ikke set det komme:damn: Kassen kan nemlig ikke slåes sammen.
 14. Jo, kunne faktisk være en ide med stellet.. Sådan i det hele taget.. For det bliver nok ret ulækkert at få ind i bilen i længden.. Men største problem er barnevognskassen:???: Er det ikke for farligt at have autostolen med baby foran?.. Og i så fald, ville kæresten ikke kunne være i bilen.. Problemet er bare at der jo reelt er 3 hunde... Har bare ikke så tit Moster med længere. Men der ville blive lidt med mangel på seler.. Derudover kan Boris ikke lide at køre i sele.. Har forsøgt engang og der brugte han al køretiden på at forsøge at 'hænge sig selv' så han kunne komme ned i fodenden af bilen..
×
×
 • Tilføj...