Hop til indhold

Albusandme

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Albusandme

  1. Altså det første jeg tænker da jeg læser dit indlæg, er at du med et minimun af træning kan gøre din hund til en lykkelig, aktiv og veltilpas hund. Jeg har aldrig haft problemer med fuldtidsjob og Albus, andet end at jeg savner ham noget så forfærdeligt når jeg er afsted Der skal bare lægges en masse arbejde i alenehjemmetræning, men det betaler sig som al andet træning jo i sidste ende Du kan få håndfri seler, hvor der også er plads til vand og hvad du ellers har med til orienteringsløb. Og du kan sagtens lære hunden at løbe med dig når du løber i skoven.
  2. Mht. Hendes hvalpeflip er det helt normalt. I skal bare være konsekvente med bidetræningen og så går det i sig selv igen. Da Albus var 10,5 uge troede jeg aldrig at der ville komme bare et lille fremskridt med bideriet, men bed bare tænderen sammen og fortsatte. Da han var 12 uger gammel virkede afledningen og pivet og inden hans 14. Leveuge var det stoppet fuldstændigt .
  3. Ej hvor er hun fin. Eftersom hun er en gadehund må hun næsten have noget med i bagagen? Hun ser helt vidunderlig ud, og havde Albus været lidt ældre ville vi rigtigt gerne have mødt hende. Han elsker ældre tæver og de elsker ham.
×
×
  • Tilføj...