Hop til indhold

MichelleDajani

Members
 • Antal indlæg

  20
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om MichelleDajani

 • Rang
  Nybegynder

Personal Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Hej Banin. Hvis jeg kan lokke dig til at skrive til Laila Thøgersen på facebook. Der er en hund på hendes profilbillede. Charlie befinder sig nemlig hos Laila lige nu og hende kan du få langt flere informationer ud af
 2. Gud hvor er der mange folk med ondt i røven. Alle hundene har været i DK i 2-6 måneder, så de har boet hos en familie, ergo skal de OMPLACERES når de skal til en ny familie. Hvis ikke i er interreseret eller har relevante spørgsmål ang. hundende, så tænk lige over hvad i skriver.... Jeg gør intet i en ond mening.
 3. De hunde jeg har slået op er udelukkende omplacering, da de er i DK nu og er i pleje. Har ikke slået hunde op som stadig befinder sig på gaden
 4. Jeg ved at Charlie og Zorro der er slået op er blevet reddet som hvalp, så de har ikke mén fra gaden ligesom de ældre hunde har. Kai er ikke en decideret gadehund, da han blev dumpet af sine ejere på gaden, så han er en af de nemme hunde at få hjem, da han er vant til at være hund i et hjem. Så det er begrænset hvor længe han har boet på gaden, da han kom til DK for nogle måneder tilbage. Der er ikke specifikke krav, hvis du er hunde menneske, har overskud og kærlighed i dit liv til at give hunden et trygt liv, så er du nået langt. Hus med have eller gård er kun et stort bonus Der bliver et hjemmebesøg hvor en fra foreningen tager ud og møder kommende ejere, det er her man finder ud af om hund og ejer ville være gode for hinanden.
 5. Jeg står ikke med det sidste valg.
 6. Nu er det ikke lige mig der kommer med oplysningerne - Men kunne forestille mig at dem som organisationen samarbejder med har fundet dem som hvalpe også kan de jo regne ud hvilket år det drejer sig om og har en idé om måned. Intet er præcist, men man har en idé om det. 2 af hundene jeg har slået op mor og søn, og sønnen(Zorro) blev vidst født da man havde fundet moren, så der er det jo lige til
 7. Jeg er også helt ærlig i det jeg har gang i Da jeg slog Karla op og skrev at jeg ikke var en del af organisationen, der var jeg ikke en del af organisationen. I dag har jeg så skrevet med den ansvarlige ang. hjælp til forskellige ting, så som at finde familier til de hunde der er i DK, og det er så det jeg hjælper med nu. Der er intet hemmelighedskræmmeri eller dårlige bagtanker herfra Det ville da også være noget mærkeligt noget at lyve om
 8. Karla var hos mig, det er disse hunde ikke, de er i pleje andre steder. Da det gik rigtig godt med at finde en god familie til hende, hjælper jeg med at finde en familie til de hunde der er i pleje her i DK fra organisationen. Der er der vel ikke noget galt i?
 9. Hanhund, født i feb/marts 2016, 48 cm, forventes at han bliver en stor hund. Han er fuld af energi, sød og elsker at lege. Han kan sammen med andre hunde, katte og mennesker - også børn. blevet reddet fra det barske liv på gaden i Bulgarien. Han er i DK hos en plejefamilie nu. Har alle vacciner, er neutraliseret, har EU pas og chip Prisen for at få denne skønhed hjem er 2000kr.
 10. Charlie, er fra november 2015. Han er en skøn, høj, slank og med mynde/hyrdehunde træk. Kan godt med andre hunde og katte. Han kan være lidt voldsom ved små børn, så en familie uden børn eller en familie med større børn ville være lige noget for ham. Han elsker at løbe, lege og bare bevæge sig. Så en ligeså aktiv kammerat ville være godt for ham. Han egner sig bedst på en gård eller hus med have. Han er stille, trækker sig hvis man hæver stemmen, bliver bange hvis de andre hunde er for voldsomme, men er kælen og vil gerne være hvor man er. Han er dygtig til at gå i snor. Han blev reddet som hvalp fra gaden i Bulgarien og har boet hos en anden familie i DK. Lige nu er han i pleje. Charlie har alle vaccinationer, han er chippet og har EU pas. Han er endnu ikke neutraliseret. Det koster 1000kr. at få glæden af Charlie i sit hjem.
 11. Hanhund Kai er født i april 2015, han 46 cm høj ved frontpartiet, og han vejer 17 kg. Han er en skøn jagthund blandning. Som er blevet reddet fra det barske liv på gaden i Bulgarien. Han er dog i DK hos en plejefamilie nu. Han er meget kærlig, lydig og har en god socialitet. Han forguder andre hunde og samvær med mennesker. Han går sammen med en stor hund og mellemhund, uden problemer og er meget legesyg. Han elsker ikke badet, men affinder sig med at blive vasket. Han har også fået klippet negle. Han er ikke glad for det, men affinder sig også her. Man kan rode ham i mund, øre, og kort sagt alle steder og uden at han reagere på det. Han har alle vacciner, er neutraliseret, har EU pas og chip Prisen for at få denne skønhed hjem er 2000kr.
 12. Tæve, født i 2014, 57 cm, og 18 kg. Hun fortjener så meget en kærlig familie, der kan give hende kærlighed, rumlighed og et blivende hjem. Et hjem i frihed. Hara er en meget sød hund. Hun er blevet reddet fra gaden i Bulgarien, men er lige nu i pleje i DK(Sorø) Hun er en utrolig kærlig hund og hun elsker at blive nusset. Hun kan med katte, andre hunde og børn Hun har alle vacciner, er neutraliseret, har EU pas og chip Prisen for at få bedårende Hara hjem er 2000kr.
×
×
 • Tilføj...