Hop til indhold

Annalouise Twit

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Annalouise Twit

  1. Så havde jeg for et par dage siden min første kunde hos HundeVennen! Det gik super godt, selvom den ene var lettere nervøs overfor nye ting, og den anden var meget, meget energisk. Til den lettere nervøse hund (som faktisk har trænet en del rally), påbegyndte vi at lære at bakke op ad ting med hjælp af en platform. Hurtigt blev den tryg ved platformen, selvom det ellers var en ny ting, og hvis blot vi brugte den ved indlæring af de andre ting, så faldt hun meget hurtigt til ro og kunne slappe af nok til at tænke. Den anden hund, som var meget energisk, er en omplaceringshund. Der startede vi ud med nogle "trust exercises" for at knytte deres bånd noget mere. Her var en kegle en rigtig god ting at have. Ved at lære hunden at gemme sit hoved i keglen, vil den både gøre noget, som kan virke grænseoverskridende samtidig med, at den vil få en masse ros af sin nye ejer - derved ville de komme gennem denne forhindring SAMMEN - og det gik så godt. Han fandt meget hurtigt ud af, at der var noget ved den der kegle, og det var noget med, at man vist skulle kigge ind i den eller gøre noget med næsen derinde. Han skal nok lære det ret hurtigt, det er jeg sikker på. Det var super hyggeligt. Derudover fik HundeVennen en rigtig smuk anmeldelse på Facebook.
  2. Jeg stiller selv i Freestyle normalt Men ja, det har nok været det sidste halvanden års tid, da jeg ikke har vidst, at det fandtes i Danmark før for 2 år siden. Jo, jeg kan sagtens hjælpe "erfarne" konkurrence udøvere også, så længe at de selv kommer med idéen til deres "historie" og selv har idéer til musikken. Så kan jeg sagtens hjælpe med alt det praktiske og sammenkædning af de forskellige øvelser og dramaturgien
  3. Mange tak! Ja, man ser mig af og til - dog mest til færdighedsprøverne, da min lidt gamle (9 år) sorte spids hund er begyndt at synes, at et program er for lang tid uden godbidder, nu når han er ved at være lidt gammel. Typisk spids hunde at have sin egen mening om alting Men han elsker at lave tricks - så det bliver vi jo bare ved med - meeeeen der bliver dog også smidt et enkelt program ind engang imellem.
  4. Hej Jeg er professionel hundetræner i den forstand, at det virker som et deltidsjob for mig. Da jeg lige har opstartet Hundevennen, så har jeg ikke kunder nok endnu til at kunne leve af det. Ja, jeg har været til nogle stykker, både med min egen hund, men også bare som observatør, da jeg finder det meget inspirerende at se de forskellige programmer, som folk får lavet. Udover konkurrence erfaring, så har jeg trænet tricks i 9 år og undervist siden 2011. Men tak for kigget!
  5. Hej Jeg er professionel hundetræner i den forstand, at det virker som et deltidsjob for mig. Da jeg lige har opstartet Hundevennen, så har jeg ikke kunder nok endnu til at kunne leve af det. Ja, jeg har været til nogle stykker, både med min egen hund, men også bare som observatør, da jeg finder det meget inspirerende at se de forskellige programmer, som folk får lavet. Udover konkurrence erfaring, så har jeg trænet tricks i 9 år og undervist siden 2011. Men tak for kigget!
  6. Hej alle sammen! Jeg har for nyligt opstartet en ny hundeskole på Fyn, som tilbyder privat undervisning i dogdancing. Der kan undervises både på mine egne arealer, men også hjemme hos folk, hvis dette ønskes! Udover træning, så tilbyder jeg også at lufte hunde, når folk af en eller anden grund ikke har tid eller er i stand til det. Alt dette kan der læses meget mere om på min hjemmeside www . annakjaer . wixsite . com / hundevennen - I må meget gerne kigge forbi den! Mine tilbud gælder ikke kun på Fyn! Derudover, så har jeg i forbindelse med opstarten af hundeskolen også startet en lille Facebook konkurrence, hvor man kan vinde 2 x 1 times privat undervisning - hvis dette skulle have interesse, så kig endelig forbi www . facebook . com / hundevennen. I må også meget gerne dele denne info med venner og familie På min hjemmeside vil I også kunne læse mere om, hvem jeg er, og hvad jeg kan inkl. diverse kurser, som jeg har været på. Håber I alle har en god dag!
×
×
  • Tilføj...