Hop til indhold

sonja77

Members
 • Antal indlæg

  21.485
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

807 Excellent

Om sonja77

 • Rang
  Udødelig
 1. Never mind, fandt ud af svaret på mit spørgsmål
 2. Det bliver spændende at se jeres nye program Calle er så sej til det trick :5up:
 3. Terkel gør det da rigtig godt! Men ja, helt tydeligt at "Terkel, Terkel, Terkel" ikke hjælper ham.
 4. Han viste da mange flere ting end twists og turns - jeg mindes mange fine øvelser. :5up: Men det er rigtigt, at hans twist og turns sætter sig i hukommelsen, for shiiiit han kan lave dem hurtigt - skøn fart og energi på ham, jeg var rigtig glad på dine vegne over, at du havde en god oplevelse sammen med ham i ringen.
 5. sonja77

  Mål 2016

  SÅ er konkurrenceåret slut for os. Og vi har nået målene, kan jeg se. Lemon og jeg brugte en stor del af året på træningsrunder, men har her i slutningen af året bestået FS3 to gange, vundet klassen begge gange og fået cert. Vi har også debuteret i HTM1 og vundet klassen begge gange. Vi har fortsat med agilitytræningen, selvom det har været noget sporadisk her i andet halvår (og stadig er temmelig meget på hyggeplan, idet jeg ikke har taget mig sammen til at lære hende slalom, og hun stadig ikke springer på fuld højde). Vi har også hyrdet lidt, dog ikke så meget. Kombinationen af en lige lovlig hård Lemon på fårene kombineret med min totale uerfarenhed på det område giver ikke noget fabelagtigt resultat. Lemon snuppede desuden en færdighedsprøve 1 i starten af året, som hun bestod med flotte point. Og Tyson har hyggetrænet og lært nye tricks, tjek.
 6. Lemon var såååå træt i går, efter at vi havde holdt jul med min familie i lørdags. Så jeg vidste ikke helt hvad hun kunne vise i ringen, men hun var så sød og god. Lavede et rigtig fint HTM1-program, ikke perfekt, men med dejlig attitude, og hun vandt klassen. I FS3 havde vi nogle kiks, det var ikke vores bedste performance, men hun knoklede på, og vi vandt sørme klassen og fik vores andet cert. Desuden en mega hyggelig konkurrence for mig, fordi jeg for en gangs skyld ikke skulle dømme de officielle HTM- og FS-klasser, men kun færdighedsprøver og uofficielle klasser. Så jeg havde dels god tid til at lufte hund, klæde om, varme op og belønne, og dels havde jeg tid til at snakke med folk. Så det var en fin dag, selvom den blev ret lang med over tre timers køretur hver vej.
 7. Tillykke igen, I gjorde det super både i færdighedsprøven og for sjov-klassen. :klap: Glæder mig til at se jer i ringen igen, og også Kaia.
 8. sonja77

  Mål 2017

  Tyson skal blive ved med at hyggetræne, være forsøgshund når jeg finder på nye tricks at indlære og demohund på mine trickhold. Lemon bestod FS3 i oktober og fik cert, men selvom hun har udviklet sig rigtig meget i løbet af året, synes jeg stadig, at hun mangler lidt mere modenhed og erfaring til denne klasse. Jeg laver nyt program, og så jeg forventer igen i år at bruge en stor del af årets konkurrencer på at lave træningsrunder i FS3 og få smidt legetøj ind (+ en masse træningsklasser). Nu er vi så også begyndt at konkurrere i HTM1, og det er jo en super mulighed for at lade hende arbejde i kort tid med et let program, så vi bliver i klassen, så længe vi kan. Måske snupper vi en Færdighedsprøve 2 på et tidspunkt i løbet af året. I april har jeg tilmeldt hende en rallyprøve. Vi træner ikke rally, det er kun fordi det er super forstyrrelses- og konkurrencetræning, så jeg har ingen store ambitioner - men det ville da være rart at bestå, selvfølgelig. Og så har Johanna ambitioner på kuldets vegne om, at de skal debutere til et agilitystævne i foråret (undtagen bror Kito, der allerede har løbet agilitystævner hele 2016). Det kunne være rigtig sjovt og hyggeligt, men det kræver så liiiiiige, at jeg får taget mig sammen til at indlære slalom, vi skal have genopfrisket posen, træne hjulet som del af et helt banegennemløb og begynde at springe fuld højde. Så vi får se.
 9. I sidste weekend var Lemon og jeg til German Open - Nations Cup i Stuttgart. Det var ligesom sidste år super sjovt og hyggeligt at være afsted. Vi var fem danske ekvipager, og alle havde en god tur. Lemon stillede op i FS3 og HTM1. I FS3 startede hun meget stærkt ud og lavede en flot første halvdel af af programmet. Så begyndte hun dog at synes, at det var lidt svært med forstyrrelserne og tjekkede ud for at se, hvad der skete, da nogle fra det store publikum larmende rejste sig - og bagefter blev hun forstyrret af nogen fra den anden ringside, der lavede kysselyde. Så det tog mig lige 15-20 sekunder at få hendes fokus tilbage, og jeg nussede hende lidt for at få hende til at tune ind igen, og det blev jeg også trukket for. Hun sluttede programmet flot af, men som forventet endte vi som nr. sidst i gruppen (FS3 var inddelt i to grupper). Men jeg var stolt af hende, for hun gjorde det bedste, hun kunne i en situation, som åbenbart lige var lidt for svær for hende. :ae: Sidste år var der ingen problemer med, at hun lod sig forstyrre af de overvældende omgivelser, men i år var det jo også et meget længere program med mere krævende øvelser. Og så gik hun i løbetid, lige efter, at vi kom hjem, så hormoner kan måske også have spillet en rolle. Anyways, jeg var fuldt tilfreds med hendes indsats. Og en af dommerne var så sød under præmieoverrækkelsen at sige, at det var ærgerligt, at Lemon havde mistet fokus, men at hun jo er meget ung, og at hun viste et stort potentiale. Jeg var rigtig glad for, at vi skulle på i HTM1 dagen efter, så vi fik chancen for at gå i ringen igen. Og her var hun bare en stjerne. Hun var glad og ivrig og på, så det var en rigtig dejlig oplevelse. :hjerte: HTM1: [video=youtube_share;kk2QbQ4QQxY]
 10. Min sødeste Lemon havde officiel debut med sit HTM1-program i går og vandt klassen. Hun var også en superstjerne i FS3, men desværre troede hun, at hendes legetøj blev smidt ind, før programmet var slut, og begyndte at lede efter det. Men hun var så dygtig indtil da, så jeg var meget tilfreds med hendes indsats, selvom det selvfølgelig var ærgerligt. I næste weekend skal vi konkurrere til Nations Cup i Stuttgart, som vi også var af sted til sidste år. Lidt billeder fra HTM1 [ATTACH=CONFIG]134868[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]134867[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]134866[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]134865[/ATTACH]
 11. Tja, jeg vil nu heller ikke mene, at vi mennesker er helt ens på det område. F.eks. har jeg svært ved at fordøje rugbrød, så i perioder, hvor jeg har spist det til frokost, har jeg haft meget hård mave. Mens mange andre mennesker fungerer ganske glimrende med at spise rugbrød hver dag. Linser og bønner er også sundt, men mens jeg f.eks. har en kollega, der kan spise det i store mængder, bliver jeg enorm oppustet og føler mig uoplagt, hvis jeg spiser mere end bare en lille smule. Omvendt er der måske andet, som jeg fungerer glimrende på, som min kollega ikke trives lige så godt med at spise i store mængder.
 12. Jeg har heller aldrig brugt det med at skifte langsomt over, mine hunde får bare det nye, og det plejer ikke at give problemer.
 13. Når man ikke ændrer på, hvilke typer snacks og godbidder, man giver, og når det er de samme type ting, hunden kan finde på gåturen, og det dermed kun er foderet, der er ændret, så har jeg svært ved at se, hvad det ellers skulle være. Jeg taler naturligvis ikke om et par dage om dårlig mave e.l., men at man fx kan se en tydelig forskel i hundens trivsel, når den fodres med et bestemt foder. Tyson har spist meget forskelligt slags foder i løbet af årene, og som sagt har jeg af flere omgange fodret ham med Kingsmoore. Og hver gang har jeg oplevet, at når han har fået det i en periode, er hans pels blevet kedelig, og hans energinveau er dalet. Når jeg så har skiftet foder, er pelsen blevet pæn igen og energiniveauet er steget til normalt. Lemon - som fungerer glimrende på Kingsmoor - har også spist forskelligt foder, og hun trives på det meste, men da jeg i en periode fodrede hende med Orijen, var hendes afføring konsekvent smattet. Da hun skiftede foder, blev den fast igen (Tyson har derimod fin fast afføring på Orijen). I mine øjne er det svært at konkludere andet, end at det er foderet, der havde en påvirkning. Og at det altså ikke er alle hunde, der trives på det samme foder, selvom det er et godt foder.
 14. Havde du tænkt dig at stille op med nyt FS3-program med Cassi på Garbogaard? Det er godt nok ambitiøst, det tager jo mega lang tid at få et klasse 3-program til at køre ordenligt. Vil du ikke hellere køre med Annie resten af året og vente med det nye program til næste år?
×
×
 • Tilføj...