Hop til indhold

Maki

Members
  • Antal indlæg

    25
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

Maki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Super! Det gør jeg! Så kan der blive jul alligevel
  2. Men hvis hun får forebyggende loppemiddel, vil lopperne så hoppe på hende?
  3. Me too Har holdt jul sådan i flere år. Mine dyr er så meget hyggeligere at være sammen med, men manden er virkelig ulykkelig over at vi ikke kan holde jul sammen i år, så det er på grund af ham, at jeg forsøger at finde en løsning.
  4. Det gjorde vi i sidste måned. Det vil de ikke. Det er jul hos dem, eller ingen jul. Min mand kan så tage hjem til sin familie dog (som ikke vil have hund på besøg), og så kan jeg blive foran tv'et derhjemme. Vi har ikke pasningsmuligheder (hvem vil passe en hvalp, der ikke er renlig?).
  5. Vi skal holde jul hos mine forældre og skal have hunden med. Nu har jeg lige fået besked om, at mine forældres kat har lopper, og at dyrlægen havde sagt, at vi skulle "advares". Der findes jo selvfølgelig forebyggende loppemidler, vi kan give, men risikerer vi at lopperne alligevel sidder i pelsen (hun er langhåret), så vi tager dem med hjem?
  6. Maki

    Renlighed...

    Og så har hun lige skidt ude i køkkenet. 2 minutter efter at hun er kommer ind fra tissetur i forhaven...Altså det er som sådan let nok at få hende til at tisse ude, hvis bare man går ofte nok ud med hende, men det er pøllerne, jeg ikke kan få hende til. Hun holder sig og venter til hun er inde i varmen igen. Hun pøller skam også ude, vi har bare ikke en høj succesrate.
  7. Maki

    Renlighed...

    Tusind tak! Jeg var faktisk klar på at lave en salgsannonce på hende i dag. Det er også hårdt, når man er så træt og er kørt ned. Det hjælper at læse om andre, der har stået i situationen og knap nok kan huske det i dag, fordi det bare er gået over.
  8. Maki

    Renlighed...

    Keiko. Maki var hendes første navn, vi gav hende, men vi droppede det efter en dag Slet ingen gåture? Hun kommer til at dø af kedsomhed. Men kan godt prøve i et par dage.
  9. Maki

    Renlighed...

    Jeg kan godt prøve at lave en lille form for sandkasse under udhænget lige ved døren. Jeg tænker at en stor kattebakke med jord i kan gøre det? Umiddelbart foretrækker hun vist græs, når vi er ude, men jeg gør et forsøg med jorden. Alt skal prøves af nu. Altså, hvis jeg bare vidste at hun ville blive renlig, når hun var 6 måneder om 2 måneder, så ville jeg være mere rolig. Jeg har bare ikke set nogen tegn på begyndende renlighed hos hende endnu, og det er det, der er så frustrerende, for så hører man om små hunde, der først bliver renlige når de er 12 måneder, og så er min mand og jeg da skilt for længst inden
  10. Maki

    Renlighed...

    Dit svar kom først frem efter jeg havde skrevet. Hun foretrækker absolut at besørge på tæpper Så hvordan lærer jeg hende at bruge papir eller de der Savic, jeg har købt nu (tilsvarende dem, du viste. Det er bare fra den danske zooplus). Jeg ved, at med katte kan man få noget at drysse i kattebakken, der gør, at de har lyst til at besørge dér, men hvordan dog med en hund?
  11. Maki

    Renlighed...

    Nu har jeg bestilt Acana Grasslands og Taste of the Wild - High Prairie Canine og en Savic Puppy Trainer Starter-sæt. Og jeg har givet hende en kattebakke ud i gangen nu. Så krydser vi fingre for, at der kan komme lidt glæde i huset igen Det skal lige siges, at vi slet ikke skælder hende ud, når hun besørger indenfor. Vi har mere travlt med at rense efter hende, så jeg tror ikke, at hun ved, hvor frustrerede vi er over hende.
  12. Maki

    Renlighed...

    Tusind tak for jeres input. Jeg kan mærke, at jeg har mere mod på det hele nu. Var virkelig slået ud i morges. Jeg er glad for at I andre nævner blærebetændelse - jeg håber faktisk, at hun har det. For så kan vi gøre lidt ved tisseriet. Så er der alle hendes pøller. Hun får RC som hun har fået med fra opdrætter. Jeg har aldrig hørt særlig meget godt om RC, så det har hele tiden været planen at hun skulle over på andet foder, når posen var færdig (men det er en stor pose!), men jeg tror at jeg vil gøre det nu. Er der nogen tommelfingerregel i forhold til indhold i foderet og mængden af pøller? Skal man undgå kornprodukter eller undgå for højt proteinindhold osv? Nok har en hvalp vel højere stofskifte end en voksen hund, men der kommer alligevel så mange mængder ud af hende, at jeg godt tror et foderskifte kan gavne. Mht. kattebakke så har jeg foreslået min mand det mange gange, og han har været stor modstander. I dag er han gået med til det. Bare til om natten. Tips til det modtages meget gerne! Altså skal det være aviser, eller kan jeg bruge kattegrus? Jeg tror ærligt talt ikke at opdrætter har gjort noget for at renlighedstræne hende. Der stank af pis i det hus og det sved i øjnene. Så meget at vi vaskede hende øjeblikkeligt, vi kom hjem med hende, fordi hun også stank.
  13. Maki

    Renlighed...

    Jeg har faktisk en aftale hos dyrlægen i næste uge for at få tjekket om hun har blærebetændelse og så få tømt hendes analsække, da de lader til at drille. Jeg er bare så kørt ud nu. Det er slet ikke rart at have hvalp. Gåturene handler kun om at få hende til at besørge, og resten af tiden vogter vi hvert eneste bevægelse, for at tjekke om hun nu er ved at sætte sig indenfor. Vi har hende ude hele tiden for at få hende til at besørge ude. Det er ikke fordi at vi ikke er ude med hende. Hun vil bare hellere gøre det indenfor. Vi har da også held med at få hende til at besørge ude. Det er ikke umuligt. Det er bare ikke en høj succesrate, og hun siger som sagt slet ikke til. Det eneste tidspunkt, jeg har held med at holde hende renlig, er hvis hun sover med mig i sengen i gæsteværelset, hvilket vi gør nogle gange, for bare at få lidt søvn. Jeg overvejer om jeg skal flytte ind på gæsteværelset i en måned og så håbe på, at hun lærer at holde sig på den måde. Ved ikke om det har nogen effekt?
  14. Maki

    Renlighed...

    Vaps er 4 måneder nu, og der er bare ikke lys for enden af tunnellen hvad angår renlighed. Som det er lige nu, så har hun kun adgang til gangen, hvor hun sover om natten, og så køkkenalrummet, da det er de eneste to steder, som hun ikke har valgt som toilet endnu. Ved at holde hende fra de øvrige rum, håber vi på at få hende til at glemme vanen med at besørge derinde. Vi tager hende ud hver 2. time (før 1 time, men nu lader det til at der går lidt længere tid imellem), men tit sidder hun bare og gloer. To sekunder efter, når hun er kommet ind, så løber hun lige ind i stuen og skider. Hun foretrækker absolut at besørge indenfor. Vi roser hende, når hun er ude. Vi har forsøgt med godbidder og leg bagefter, men det virker ikke til at have hendes interesse. Om natten er det eneste tidspunkt, hvor hun siger til. Her gør hun, når hun skal. Desværre så sjattisser hun (kan sagtens tisse 3 gange på en halv time), så vi får ingen søvn. Her til morgen har hun skidt i sengen, da vi ville putte med hende. Ingen advarsel. Jeg vidste godt, at små hunde er længere tid om at blive renlige, men jeg vidste ikke at det var så slemt :cry: Vores stue lugter af tis. Min mand er sur på mig over, at vi har fået hund. Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre.
  15. Jeg forsøger. Åh, jeg glæder mig til at sove igennem i nat! Og så håber jeg at jeg om to ugers tid kan sove sammen med manden igen, fordi hun har lært det. Alle fingre krydset for at det her hjælper så.
×
×
  • Tilføj...