Hop til indhold

Nina Toft

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

Nina Toft's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Tak for input - det vil jeg undersøge nærmere. Han har fået sådan nogle tørret kyllingestykker, måske jeg skulle investere i dem igen. Har haft et godt indtryk af dentax, de tager ham lang tid at spise og han vil gerne spise dem.
  2. Så var han hos dyrlægen. Han får noget antibiotika også skulle bylden gerne forsvinde, men på mandag skal han i narkose og have renset og tjekket tænderne, han mener den tand overfor bylden kan være rådden. Det undre mig, for det er ikke mere end 1/2 år siden han fik en tandrensning uder fuld narkose og vi har siden passet hans tænder med blandt andet dentax. Men tror det er det helt rigtige Så alt er godt snart.
  3. Jeg smutter til dyrlægen imorgen
  4. Jeg tror nu nok jeg skulle kunne aflæse hans signaler hvis han har ondt, så godt kender jeg trods alt min hund efter 10 år, men tak!
  5. Okay, han spiser sin foder som han plejer, dog spiser han ikke hans tyggeben som han ellers ville gøre. Han er ikke underernæret eller lider - tak for din ukonstruktive kommentar! Hvis du ser mit svar, er min konklusion dyrlæge, dog kunne det sagtens være en mindre blære, som var forudsaget af et svægget immunsystem, som jo går i sig selv. Ja, hvis ikke jeg havde ondt, ville jeg ikke rende til læge, så ville jeg afvente og se!
  6. Tak ☺ Ja, det gør jeg også, tager afsted imorgen. Kan Google mig frem til at det kan være noget der skal behandles, så må hellere få tjekket op inden det forværres.
  7. Nina Toft

    "Byld i munden"

    Hej allesammen Min chihuahua hanhund på 10 år, har en slags vækst i munden... Den sidder ikke på tandkødet men sidder indvendigt på hans læbe i venstre side, ved den store kindtand. Den er forholdsvis stor men virker ikke til at gøre ondt. Han spiser som han skal, dog er han stoppet med at ville spise sine dentax sticks, som også er en udfordring for ham, dog en udfordring han normalt sagtens kan klare. Hvad kan det være? Kan jeg dele et billede herinde? Tager selvfølgelig gerne til dyrelæge men synes så tit at de enden overreagerer på ingenting eller fejlbehandler og vi betaler prisen, både min hund og jeg. Håber i har et bud! Mvh. Nina og Tinker
×
×
  • Tilføj...