Hop til indhold

powerinvi

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

powerinvi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. powerinvi

    slidgigt

    Mange tak for dit svar .
  2. powerinvi

    slidgigt

    Freja får ikke vådfoder, så hun får det i en klat leverpostej.. og okay, så tror jeg bare vi holder os til hver anden dag.. jeg gav hende også 1 teske fuld .
  3. powerinvi

    slidgigt

    Så har jeg købt noget hørfrø olie.. koldpresset og økologisk. Pøj, det smager dårligt og Freja vil hellere ikke tage det med mindre det kommer i en klat leverpostej. Hvordan tager dine hunde det ? Og giver du hver 2 dag ?
  4. powerinvi

    slidgigt

    Først fik hun metacam, men det virker ligesom ikke længere, så vi skiftede over til previcox, men det tager heller ikke hendes smerter.. vi har prøvet massage, det fik hun sammen med laser behandlingen.. jeg tænker vi skal have smurt de led, så noget olie af en art. Har ikke hørt om hørfrø olie før, men det vil jeg da læse om . Tak for svar allesammen..
  5. powerinvi

    slidgigt

    Hej alle, Vi har en dejlig nova scotia på snart 10 år. desværre er hun meget plaget af gigt i højre forben/skulder. vi har prøvet 2 forskellige slags smertestillende, men syntes ikke rigtig det hjælper hende. nu har vi så prøvet terapilaser behandling + massage, uden held. hun er lige kørt over på diet foder, da vægten er blevet høj. problemet med diet foder er mangel på olie, da det jo feder.. mit spørgsmål er så: vil det alligevel være en god ide at give hende lidt lakseolie så hun får smurt leddene ? hun halter meget har andre erfaringer med behandling af slidgigt ? mvh Marianne
×
×
  • Tilføj...